Trovet Tápfolyadék (CCL)Trovet Tápfolyadék (CCL)

Trovet Tápfolyadék (CCL)

TROVET Critical Care Liquid - A Trovet CCL sűrű leveshez hasonló folyadék, nem darabos, így fecskendővel is etethető. Biztosítja a jó minőségű tápanyagokat és a megfelelő folyadékpótlást.

részletes termékleírás
Emésztőrendszeri problémákra
Vemhesség előtt/után
Műtét utáni lábadozásra
Bruttó ár: 34.69 Lei
Értékelés: 4.7 / 37 Összes értékelés olvasása (0)
Trovet Tápfolyadék (CCL) 400 g

Trovet Tápfolyadék (CCL) 400 g

400 g
Ár: 34.69 Lei (86.73 Lei / kg)
0.36 hűségpont
Szállítás: 2 munkanap?
Szállítás díja: díjtáblázat?
db: Kosárba
Raktáron
Termékleírás

TROVET Critical Care Liquid - A Trovet CCL sűrű leveshez hasonló folyadék, nem darabos, így fecskendővel is etethető. Biztosítja a jó minőségű tápanyagokat és a megfelelő folyadékpótlást.

TROVET Critical Care Liquid - A Trovet CCL sűrű leveshez hasonló folyadék, nem darabos, így fecskendővel is etethető. Biztosítja a jó minőségű tápanyagokat és a megfelelő folyadékpótlást. Ízletességének köszönhetően az állatok többsége magától is elfogyasztja.

Javallatok:

Használható beteg, lábadozó kutyáknak és macskáknak, műtétek után vagy éhező állatok felerősítésére, és minden olyan esetben amikor egyéb táplálékot nem tud elfogyasztani. Szintén alkalmas kisrágcsálók, görények és hüllők táplálására.

Előnyei:

Használata egyszerű nemcsak az állatorvos de a tulajdonos számára is, nem igényel különösebb előkészületet és szakértelmet, így a kórházi ápolás ideje lerövidíthető. Felrázás után azonnal fogyasztható. A megemelt glutaminszint erősíti az immunrendszert. Aminosavak (valin, leucin, izoleucin) a leginkább használt energiaszolgáltatók a gyógyulás ideje alatt. A hozzáadott arginin elengedhetetlenül szükséges az ammónia karbamiddá történő átalakulásához. Az L-carnitin a sejtek energiafelvételét segíti. A hozzáadott cink a sebgyógyulást támogatja és óvja a bőr egészségét.

Beltartalom:

Hús (csirke, sertés) teljes tojás, tejpor (fölözött tejből). Nem tartalmaz szóját és gluteint. A felhasznált alapanyagok emberi fogyasztásra is alkalmasak.

Etetési útmutató:

Szükség szerinti mennyiségben kínáljuk az állatoknak egészen a felgyógyulásig vagy amíg más táplálékot nem képesek elfogyasztani. Szobahőmérsékletre melegítve szívesebben elfogadják. A készítmény használatával kapcsolatban semmiféle kockázat és mellékhatás nem merült fel. A Trovet tápok garantáltan mindig ugyanazokból a kiváló minőségű alapanyagokból készülnek, így megjelenésük és ízletességük is mindig állandó. Természetesen nem tartalmaznak mesterséges ízesítő, színező és illatanyagokat. Friss ivóvizet mindig biztosítson az állat számára!

VÁSÁRLÓI VÉLEMÉNYEK