Arthromed kapszulaArthromed kapszula

Arthromed kapszula

Az Arthromed kapszula egy kiegészítő takarmány kutyák részére.

részletes termékleírás
Ízületi problémákra
Bruttó ár: 119.59 Lei
Értékelés: 4.4 / 9 Összes értékelés olvasása (0)
Arthromed kapszula 60 db

Arthromed kapszula 60 db

60 db
Ár: 119.59 Lei (1.99 Lei / kg)
1.23 hűségpont
Szállítás: 2 munkanap?
Szállítás díja: díjtáblázat?
db: Kosárba
Raktáron
Termékleírás

Az Arthromed kapszula egy kiegészítő takarmány kutyák részére.

Összetétel:

Egy kapszula tartalma:

Fagyasztva szárított Uj-zélandi zöldkagyló (Perna canaliculus) 500 mg

Jellemzők:

Az Arthromed összetevői (glükózaminoglikánok) a porcokban és a kötő-szövetekben a meghatározó kollagén építőkövei.

A glükózaminoglikánok a kötőszövetek természetes alkotórészei, polianionok, amelyek az extra-celluláris vizet a makromolekulákon belül tartják. A fizikai tulajdonságoknak köszönhető, hogy a glükózaminoglikánok növelik a kötőszövetek fizikokémiai szilárdságát, rugalmasságát. Anyag-forgalmi betegségek, mozgászavarok, káros mechanikai hatások a kötőszövetek glükózaminoglikán tartalmának csökkenésével járnak. A veszteség az Arthromeddel pótolható, a gyomor-bélcsatornán át jól felszívódó és a kötőszövetekbe beépülő hatóanyagok a megbetegedett szövetekben gátolják a különféle káros lizoszómális enzimek (glükozidázok, katepszin D, stb.) felszabadulását, ezáltal megakadályozzák a további degenerációt. Serkentik a hialuronsav képződését, ezzel is gyorsítva a gyógyulást.

Javallat:

Inak, ízületek sérüléseinek (fibrilláris szakadások, zúzódás, rándulás, ficam stb.) kiegészítő kezelésére. ín- és ízületgyulladások esetén adjuváns terápiára, speciális esetekben (torzító ízületgyulladás, osteochondrosis, porchiányok, stb.) kezelésekor elsődleges jelentőségű. Verseny- és sportlovaknál a kötőszövetekre háruló fokozott igénybevétel miatt javasolt alkalmazása.

Alkalmazás és adagolás:

Napi 2 kapszula reggel vagy este étkezés közben. A kúraszerű, egy hónapig tartó szedés első 10 napjában a megadott adag kétszeresét célszerű beadni a gyorsabb hatóanyag-bevitel érdekében.

VÁSÁRLÓI VÉLEMÉNYEK