Hyaloral kiegészítő állateledel nagy és óriás termetű kutyák részéreHyaloral kiegészítő állateledel nagy és óriás termetű kutyák részére

Hyaloral kiegészítő állateledel nagy és óriás termetű kutyák részére

Táplálék-kiegészítő ízületi degeneráció, ízületi problémák esetén, ízületi műtétet követően, valamint az inak és szalagok erősítésére. 

részletes termékleírás
Ízületi problémákra
Bruttó ár: 285.86 Lei
Értékelés: 4.9 / 8 Összes értékelés olvasása (0)
Hyaloral kiegészítő állateledel nagy és óriás termetű kutyák részére 120 db

Hyaloral kiegészítő állateledel nagy és óriás termetű kutyák részére 120 db

120 db
Ár: 285.86 Lei (2.38 Lei / db)
2.94 hűségpont
Szállítás: 2 munkanap?
Szállítás díja: ingyenes
db: Kosárba
Raktáron
Termékleírás
Beltartalom

Táplálék-kiegészítő ízületi degeneráció, ízületi problémák esetén, ízületi műtétet követően, valamint az inak és szalagok erősítésére. 

Jellemzők:

- Biotechnológiai eljárással előállított hialuronsavat, nagy tisztaságú, enzimatikusan hidrolizált kollagént, kristályos glukózamint, chondroitin-szulfátot és gamma-oryzanolt tartalmazó táplálék-kiegészítő a hialinporc és a synoviális folyadék fiziológiás állapotának teljes helyreállítása érdekében fájdalommal és/vagy gyulladással járó súlyos krónikus degeneratív folyamatokban.

- A hialuronsav a synoviális folyadék fő alkotórésze, a viszkoelaszticitás és a lubrikáns hatás fenntartásában játszik szerepet, védi továbbá a hialinporcot a kopással szemben, csökkenti a gyulladást és elősegíti a porc táplálását. A nagy tisztaságú, enzimatikusan hidrolizált kollagén biztosítja a kollagén - az ízületek hialinporcának fő alkotórésze és szerkezeti alapja, a degenerációs folyamatok által leginkább érintett szövet - "de novo" bioszintéziséhez szükséges peptideket.

- A gamma-oryzanol hatásos antioxidáns és az immunválaszt moduláló gyulladásgátló. A kristályos glukózamin a porcok rugalmasságát és terhelhetőségét, valamint a mozgó ízületekben lévő synoviális folyadék viszkoelaszticitását meghatározó glükózaminoglükánok - pl. a chondroitin-szulfát és a hialuronsav - bioszintézisében szubsztrátként és stimulátorként szerepet játszó aminocukor.

- A Hyaloral elősegíti a hialinporc regenerálódását, az ízületek lubrikációját, csökkenti a gyulladásos folyamatot és a fájdalmat, ezáltal javítja az állat mobilitását.

Kezelés:

- Fiatal állatoknak: legalább 6 hónap ajánlott.

- Felnőtt állatoknak ízületi degeneráció esetén: legalább 3-4 hónap.

Az állatorvos rendelése szerint, szükség esetén évi 2-3 kúra végezhető.

Mivel a készítmény táplálék-kiegészítő, megszakítás nélkül alkalmazható mellékhatások nélkül.

Napi adag:

- 1 tabletta 20 ttkg-onként.

- 2 tabletta 40 kg felett.

Összetétel 1 tablettában:

Hialuronsav: 20 mg, nagy tisztaságú, enzimatikusan hidrolizált kollagén: 2.200 mg, glükózamin 312,5 mg, kondroitin-szulfát 200 mg, Gamma-oryzanol 100 mg, trikalciumfoszfát, hidrolizált baromfi fehérje, kukorica keményítő, magnéziumsztearát.

Adalékanyagok:

Cellulóz (0,002%)

Beltartalom Mennyiség
Nyersfehérje 46 %
Nyerszsír 1,5 %
Nyersrost 18 %
Nyershamu 16 %
Nedvesség 5,5 %
Szénhidrát 13 %
VÁSÁRLÓI VÉLEMÉNYEK