Luposan Gelenk 20 PulverLuposan Gelenk 20 Pulver

Luposan Gelenk 20 Pulver

Luposan Gelenk 20 Pulver egy 100%-ban tiszta hatóanyag-komplex (mivel minden alkotórésze a tápanyagellátást szolgálja), amit kifejezetten arra fejlesztettek ki, hogy segítse a kötő és a támasztószövetek felépítését és regenerációját.

részletes termékleírás
Ízületi problémákra
Vemhesség előtt/után
Aktív és munkakutyáknak
Bruttó ár: 208.39 Lei-től
Értékelés: 4.6 / 64 Összes értékelés olvasása (0)
Luposan Gelenk 20 Pulver 3600 g

Luposan Gelenk 20 Pulver 3600 g

3600 g
Ár: 802.39 Lei (222.89 Lei / kg)
8.26 hűségpont
Időszakos készlethiányÉrtesítő
Luposan Gelenk 20 Pulver 1200 g

Luposan Gelenk 20 Pulver 1200 g

1200 g
Ár: 304.39 Lei (253.66 Lei / kg)
3.14 hűségpont
Időszakos készlethiányÉrtesítő
Luposan Gelenk 20 Pulver 600 g

Luposan Gelenk 20 Pulver 600 g

600 g
Ár: 208.39 Lei (347.32 Lei / kg)
2.15 hűségpont
Időszakos készlethiányÉrtesítő
Termékleírás

Luposan Gelenk 20 Pulver egy 100%-ban tiszta hatóanyag-komplex (mivel minden alkotórésze a tápanyagellátást szolgálja), amit kifejezetten arra fejlesztettek ki, hogy segítse a kötő és a támasztószövetek felépítését és regenerációját.

Tenyésztési és tartási tényezők gyakran vezetnek a kötőszöveti elemek, mint pl. Szalagok, inak, synovium (ízületi kenőanyag), izületi tokok, ízületi és fülkagylóporcok degenerációjához. A kötőszöveti elemek biokémiai egyensúlyában támadt zavar valamint a mozgásszervrendszer terhelhetőségének beszűkülése, amit pl. a szövetek tápanyagellátásának zavara okozhat, gyakran vezet izületi fájdalomhoz, izületi részek pusztulásához, és végül az arthrosishoz. Már kölykökön és fiatal kutyákon is mutatkozhatnak a fájdalom és a mozgásbeszűkülés jelei. A természetes összetevők együtthatása miatt a szervezet kiválóan hasznosítja, ez biztosítja: A vemhes szuka optimális tápanyagellátását a harmadik és utolsó vemhességi periódusban, valamint a magzatok támasztószöveteinek ideális fejlődését. Az életminőség javulását különösen azokban az idősebb kutyákban , ahol már fennállnak mozgásszervi panaszok, és ezek megelőzésére is alkalmas. Kölyökkutyákban és fiatal kutyákban a mozgásszervrendszer és a fülkagylóporc optimális fejlődését. Ez fokozza a fülek tartását bizonyos fajoknál, mint pl. németjuhászkutyák, bullterrierek, stb. A teljesítőképesség növekedését, pl. kiképzésénél kiállításokon, vadászatnál, vagy versenyeken. LUPOSAN® GELENKKRAFT egy 100%-ban tiszta hatóanyag-komplex (mivel minden alkotórésze a tápanyagellátást szolgálja), amit kifejezetten arra fejlesztettek ki, hogy segítse a kötő és a támasztószövetek felépítésé és regenerációját.

A kötő és támasztószövetek glükózaminoglikánnal, kondroitin-4 és -6 szulfáttal valamint heparin, heparán szulfát, omega 3-zsírsavakkal való ellátását biztosítja a Perna Canaliculus izomkivonat. LUPOSAN GELENKKRAFT-ban megtalálható sörélesztő sok B-vitaminnal, valamint egy speciális malátakeverék magas glükóz, maltóz, fruktóz tartalommal segíti az izületi porc sejtanyagcseréjét. Kovaföld és zsurlók biológiailag értékes kovasavval gazdagítják a tápot. Ezenkívül az aminosavak, a zselatin és a tengerialga-liszt jó biológiai hozzáférhetőségű kénforrás. LUPOSAN GELENKKRAFT Biztosítja az inak, szalagok, izületi porcok, porckorongok és a kötőszövetek természetes és hatékony stabilizálását és regenerálását. A természetes hatóanyagok kémiai adalékok nélkül garantálják az optimális eredményt. Így kutyájának minden nap tartósan megadhatja a szükséges vitalitást, mozgékonyságot, kitartást, teljesítőképességet.

ÖSSZETÉTEL:

20% kagylóhúskivonat PERNA CANALICULUS-ból, Tengerialga-liszt, malátakeverék, zselatin, élesztő, kovaföld, zsurlók, DL-metionin.

TARTALMAZ:

31% nyersfehérje, 2,3% nyerszsír, 19% nyershamu, 2,5% nyersrost, 1,7% DL-metioni.

ADAGOLÁS:

10kg-ig: ¼ mérőkanál/nap, 20kg-ig: ½ mérőkanál/nap, 30kg-ig: ¾ mérőkanál/nap, 30kg-tól: 1 mérőkanál/nap, 70kg-tól: 2 mérőkanál/nap.

(Az adott mennyiséget az első 14 napon, valamint súlyos zavarok esetén duplázzuk meg.)

VÁSÁRLÓI VÉLEMÉNYEK