Samylin Medium Breed tasakosSamylin Medium Breed tasakos

Samylin Medium Breed tasakos

A Samylin Medium Breed tasakos egy táplálékkiegészítő a májműködés javítására és támogatására közepes testű kutyák számára.

részletes termékleírás
Májbetegségre
Bruttó ár: 363.19 Lei
Samylin Medium Breed tasakos 30 db

Samylin Medium Breed tasakos 30 db

30 db
Ár: 363.19 Lei (12.11 Lei / db)
3.74 hűségpont
Szállítás: 2 munkanap?
Szállítás díja: ingyenes
db: Kosárba
Raktáron
Termékleírás

A Samylin Medium Breed tasakos egy táplálékkiegészítő a májműködés javítására és támogatására közepes testű kutyák számára.

Jellemzők:

Antioxidánsok az egészséges májműködésért A SAMYLIN tartalmazza azt a 4 alapvető komponenst, amelyek elengedhetetlenek a károsodott májműködés javításához. A nagy mennyiségben felszabaduló szabadgyökök elleni védekezés az alapvető cél, hogy megakadályozzuk a májfibrózis kialakulását. Az S-adenozil-L-metionin (SAMe) segíti a májsejtek megfelelő működését, glutation termelését, és következményesen a GSH (a legfontosabb antioxidáns molekula) koncentrációját. A Silybin a Máriatövisből kivont silymarin legaktívabb összetevője, mely egy rendkívül erős szabadgyök-kötő molekula. Emellett emeli a fehérje szintézist, támogatva ezzel a máj regenerációját, segíti a májenzimek szintézisét, valamint növeli a májsejtek túlélését. Az E-vitamin védi a sejtmembránt a lipid peroxidációtól, csökkentve ezzel a máj oxidative károsodásának mértékét. A C-vitamin pedig az E-vitamin regenerációs ciklusában játszik fontos szerepet amellett, hogy direkt antioxidant hatása is van. Granulátumos kiszerelése lehetővé teszi egyszerű alkalmazását, akár még tápszondán keresztül is!

Összetétel (1 tasakban):

S-adenozil-L-metionin 300 mg, E-vitamin 71 mg (alfa-tokoferol-acetát formában), C-vitamin 50 mg (aszkorbinsav formában), szilibin 40 mg.

Analitikai összetétel (%W/W):

Fehérje 37%, nyerzsír 13,3%, nyersrost 4,3%, nyershamu 5,1%

Adalékanyagok(/kg):

Vitaminok: E-vitamin 17600 mg, C-vitamin 12500 mg

Ízesítőszer: Ízesítőszer-keverék 225000 mg

Adagolási útmutató:

A tasak tartalmát a napi etetéssel egyidőben adja! Bizonyosodjon meg róla, hogy a tasak teljes tartalmát az eledelre szórta, majd keverje össze az eledellel!

10-20 kg -> 1 tasak naponta

21-30 kg -> 2 tasak naponta

VÁSÁRLÓI VÉLEMÉNYEK