Samylin Medium Breed tasakosSamylin Medium Breed tasakos

Samylin Medium Breed tasakos

A Samylin Medium Breed tasakos egy táplálékkiegészítő a májműködés javítására és támogatására közepes testű kutyák számára.

részletes termékleírás
Májbetegségre
Bruttó ár: 363.19 Lei
Samylin Medium Breed tasakos 30 db

Samylin Medium Breed tasakos 30 db

30 db
Ár: 363.19 Lei (12.11 Lei / db)
3.74 hűségpont
Szállítás: 2 munkanap?
Szállítás díja: ingyenes
db: Kosárba
Raktáron
Termékleírás

A Samylin Medium Breed tasakos egy táplálékkiegészítő a májműködés javítására és támogatására közepes testű kutyák számára.

Jellemzők:

Antioxidánsok az egészséges májműködésért A SAMYLIN tartalmazza azt a 4 alapvető komponenst, amelyek elengedhetetlenek a károsodott májműködés javításához. A nagy mennyiségben felszabaduló szabadgyökök elleni védekezés az alapvető cél, hogy megakadályozzuk a májfibrózis kialakulását. Az S-adenozil-L-metionin (SAMe) segíti a májsejtek megfelelő működését, glutation termelését, és következményesen a GSH (a legfontosabb antioxidáns molekula) koncentrációját. A Silybin a Máriatövisből kivont silymarin legaktívabb összetevője, mely egy rendkívül erős szabadgyök-kötő molekula. Emellett emeli a fehérje szintézist, támogatva ezzel a máj regenerációját, segíti a májenzimek szintézisét, valamint növeli a májsejtek túlélését. Az E-vitamin védi a sejtmembránt a lipid peroxidációtól, csökkentve ezzel a máj oxidative károsodásának mértékét. A C-vitamin pedig az E-vitamin regenerációs ciklusában játszik fontos szerepet amellett, hogy direkt antioxidant hatása is van. Granulátumos kiszerelése lehetővé teszi egyszerű alkalmazását, akár még tápszondán keresztül is!

Összetétel:

1 zacskó tartalma

SAMe 300 mg

Silybin 40 mg

E-vitamin 100 mg

C-vitamin 50 mg

Adagolás:

Testméretnek megfelelő kiszerelésből 1-2 zacskó/nap

VÁSÁRLÓI VÉLEMÉNYEK