Tractive GPS Tracker - macskáknak
Akcióakár
-30%
Tractive GPS Tracker - macskáknakTractive GPS Tracker - macskáknakTractive GPS Tracker - macskáknakTractive GPS Tracker - macskáknakTractive GPS Tracker - macskáknakTractive GPS Tracker - macskáknakTractive GPS Tracker - macskáknakTractive GPS Tracker - macskáknak

Tractive GPS Tracker - macskáknak
A termék SIM kártyás, Havi előfizetési díjazású!

Tractive GPS macska nyomkövető nyakörv és aktivitásmérő

részletes termékleírás
Bruttó ár: 257.59 Lei 180.31 Lei
Értékelés: 3.6 / 5 Összes értékelés olvasása (0)
-30 %Tractive GPS Tracker - macskáknak 1 db

Tractive GPS Tracker - macskáknak 1 db

1 db
Ár: 257.59 Lei Akciós ár: 180.31 Lei
1.86 hűségpont
Szállítás: 2 munkanap?
Szállítás díja: díjtáblázat?
db: Kosárba
Raktáron
Termékleírás

Tractive GPS macska nyomkövető nyakörv és aktivitásmérő

Ezzel a macska GPS nyomkövetővel valós időben követheti macskáját, valamint fitten tarthatja őt az aktivitásmérővel. Az alacsony előfizetés - egyéb költség nélkül - korlátlan nyomkövetést biztosít. Valamint a Tractive applikációval ez a 100% vízálló és strapabíró GPS macska nyakörv segít Önnek biztonságban tartania a macskáját a Virtuális kerítéssel és egyéb funkciókkal. Röviden, ez sokkal több mint egy macskakereső. Ez egy mindenre kiterjedő macskakövető.

Ez a termék nem egy GPS macska nyakörv vagy macska nyomkövető nyakörv, hanem egy nyomkövető, amit felcsatolhat bármely macska nyakörvre.

Teljes nyugalom már havi 1208 forintért

A Tractive GPS Locator egy integrált SIM-kártyával van felszerelve, amely biztosítja az állatok helyzetének adatátvitelét a mobiltelefonodra. Az alapdíj esetén a havi adatátviteli díj 1375 Forint. Több GSM szolgáltató támogatásának köszönhetően a nyomkövető a világ több mint 150 országában működik, így a nyaralásánál is nyugodt lehetsz, hiszen mindig tudod, hol van a macskád.

Az árakat tartalmazó táblázatért kattints ide >>

LIVE Mód

Kapjon 2-3 másodpercenként frissítést macskája helyzetéről amikor az a legfontosabb - amikor elhagyja a lakást vagy elveszik.

Helyzetelőzmények 

Nézze meg mit csinál macskája napközben amíg Ön nincs a közelben, és merre szeretnek járni.

Virtuális Kerítés

Állítson be biztonságos területeket - mint a kertje vagy utcája - a Tractive GPS applikációban. Kapjon értesítést amikor kedvencei kilépnek vagy visszatérnek.

Aktivitásmérés

Tartsa macskáját boldogan és jó állapotban. Nézze meg kis kedvence mennyit alszik és mennyire aktív. Kövesse a kalóriákat, állítson be célokat és érjen el kiemelkedő eredményeket.

Több mint 150 országban működik

Mindig szem előtt tarthatja kis barátját a Tractive GPS macska nyomkövetőnyakörvvel, bárhova is menjen.

Helyzetmegosztás

Kövesse nyomon macskáját a barátaival és családjával együtt. Ha pedig mások segítségét szeretné kérni macskája előkerítésében, egy nyilvános linkkel megteheti.

100% vízálló, ütésálló és macskabiztos

Ugrás, futás, mászás, lopakodás - bármit is csináljon macskája, ez a nyomkövető bírja. És az akár 5 napig is kitartó elemmel mindig ott lesz macskájának.

VÁSÁRLÓI VÉLEMÉNYEK