Tractive GPS Tracker - macskáknak
Tractive GPS Tracker - macskáknakTractive GPS Tracker - macskáknakTractive GPS Tracker - macskáknakTractive GPS Tracker - macskáknakTractive GPS Tracker - macskáknakTractive GPS Tracker - macskáknakTractive GPS Tracker - macskáknakTractive GPS Tracker - macskáknak

Tractive GPS Tracker - macskáknak

Tractive GPS macska nyomkövető nyakörv és aktivitásmérő

részletes termékleírás
Bruttó ár: 257.59 Lei
Tractive GPS Tracker - macskáknak 1 db

Tractive GPS Tracker - macskáknak 1 db

1 db
Ár: 257.59 Lei
2.65 hűségpont
Szállítás: 2 munkanap?
Szállítás díja: ingyenes
db: Kosárba
Raktáron
Termékleírás

Tractive GPS macska nyomkövető nyakörv és aktivitásmérő

Ezzel a macska GPS nyomkövetővel valós időben követheti macskáját, valamint fitten tarthatja őt az aktivitásmérővel. Az alacsony előfizetés - egyéb költség nélkül - korlátlan nyomkövetést biztosít. Valamint a Tractive applikációval ez a 100% vízálló és strapabíró GPS macska nyakörv segít Önnek biztonságban tartania a macskáját a Virtuális kerítéssel és egyéb funkciókkal. Röviden, ez sokkal több mint egy macskakereső. Ez egy mindenre kiterjedő macskakövető.

Ez a termék nem egy GPS macska nyakörv vagy macska nyomkövető nyakörv, hanem egy nyomkövető, amit felcsatolhat bármely macska nyakörvre.

Teljes nyugalom már havi 1208 forintért

Semmi mobil díj vagy egyéb extra költségek, mindössze korlátlan nyomkövetés 24/7 bárhol a világon amint választott az 1, 2 vagy 5 éves előfizetések közül.

LIVE Mód

Kapjon 2-3 másodpercenként frissítést macskája helyzetéről amikor az a legfontosabb - amikor elhagyja a lakást vagy elveszik.

Helyzetelőzmények 

Nézze meg mit csinál macskája napközben amíg Ön nincs a közelben, és merre szeretnek járni.

Virtuális Kerítés

Állítson be biztonságos területeket - mint a kertje vagy utcája - a Tractive GPS applikációban. Kapjon értesítést amikor kedvencei kilépnek vagy visszatérnek.

Aktivitásmérés

Tartsa macskáját boldogan és jó állapotban. Nézze meg kis kedvence mennyit alszik és mennyire aktív. Kövesse a kalóriákat, állítson be célokat és érjen el kiemelkedő eredményeket.

Több mint 150 országban működik

Mindig szem előtt tarthatja kis barátját a Tractive GPS macska nyomkövetőnyakörvvel, bárhova is menjen.

Helyzetmegosztás

Kövesse nyomon macskáját a barátaival és családjával együtt. Ha pedig mások segítségét szeretné kérni macskája előkerítésében, egy nyilvános linkkel megteheti.

100% vízálló, ütésálló és macskabiztos

Ugrás, futás, mászás, lopakodás - bármit is csináljon macskája, ez a nyomkövető bírja. És az akár 5 napig is kitartó elemmel mindig ott lesz macskájának.

VÁSÁRLÓI VÉLEMÉNYEK