KiS-KiS konzerv - Lamb / BárányKiS-KiS konzerv - Lamb / Bárány

KiS-KiS konzerv - Lamb / Bárány

A KiS-KiS konzerv - Lamb / Bárány egy szaftos húsdarabokkal teli, aszpikos konzerv macskáknak. Friss húsból készült, 100%-ban természetes hozzávalókkal.

részletes termékleírás
Bruttó ár: 7.59 Lei
Értékelés: 4.4 / 5 Összes értékelés olvasása (0)
KiS-KiS konzerv - Lamb / Bárány 400 g

KiS-KiS konzerv - Lamb / Bárány 400 g

400 g
Ár: 7.59 Lei (18.98 Lei / kg)
0.08 hűségpont
Szállítás: 2 munkanap?
Szállítás díja: díjtáblázat?
db: Kosárba
Raktáron
Termékleírás
Beltartalom

A KiS-KiS konzerv - Lamb / Bárány egy szaftos húsdarabokkal teli, aszpikos konzerv macskáknak. Friss húsból készült, 100%-ban természetes hozzávalókkal.

Jellemzők:

- A KiS-KiS termékek csak olyan húsokat tartalmaznak, amelyek helyi beszállítóktól származnak. Származási helyük teljes mértékben nyomon követhető.

- A KiS-KiS termékek 100%-ban természetes hozzávalókból állnak. Nem tartalmaznak mesterséges színezékeket, ízfokozókat, tartósítószereket vagy szóját.

- Még a legválogatósabb macskák is szeretni fogják KiS-KiS termékeink finom illatát és a hús természetes ízét.

- Mindemellett ön, a tulajdonos méltányolja majd, hogy ételeinkben optimális egyensúlyban vannak a természetes olajok, fehérje, hozzáadott vitaminok és ásványi anyagok, melyek elengedhetetlenek, hogy macskája boldog és egészséges legyen. 

Összetétel:

Hús és állati eredetű termékek (legalább 4% bárányhúst tartalmaz), zöldségszármazékok, vitaminok, ásványi anyagok.

Adalékanyagok/kg:

Tápértékkel rendelkező adalékanyagok: 

A-vitamin 1.875 NE, D3-vitamin 250 NE, E-vitamin 35 mg, Cink-szulfát-monohidrát 14.0 mg, Vas(II)-szulfát-monohidrát 10.0 mg, Kénsav-szulfát-pentahidrát 1.50 mg, Mangán-szulfát-monohidrát 2.50 mg, Nátrium-szelenit 0.25 mg, Kalcium-jodát vízmentes 0.40 mg

Etetési útmutató:

Egy átlagos felnőtt macskának (4kg) naponta ¾-1 doboznyi ételre van szüksége legalább két étkezés alkalmával. Hogy macskánk boldog legyen, a felnőtt egyedet naponta legalább kétszer etessük olyan mennyiségű étellel, amit szívesen megeszik. A macskák szabályozzák étkezésüket, és ritkán esznek többet, mint amire szükségük van. Amennyiben macskánk vemhes vagy szoptat, akár négyszer akkora adagra is szüksége lehet, mint átlagos esetben.

Beltartalom Mennyiség
Fehérje 8,0 %
Zsírtartalom 5,0 %
Szervetlen anyagok 2,5 %
Nyersrost 0,5 %
Nedvesség 81,0 %
VÁSÁRLÓI VÉLEMÉNYEK