Royal Canin Sensory Taste - szószos nedves táp felnőtt macskák részéreRoyal Canin Sensory Taste - szószos nedves táp felnőtt macskák részére

Royal Canin Sensory Taste - szószos nedves táp felnőtt macskák részére

A Royal Canin Sensory Taste egy teljes értékű szószos táp, ami serkenti a macskák különleges ízérzékelését.

részletes termékleírás
Bruttó ár: 72.66 Lei
Royal Canin Sensory Taste - szószos nedves táp felnőtt macskák részére 12 x 85 g

Royal Canin Sensory Taste - szószos nedves táp felnőtt macskák részére 12 x 85 g

12 x 85 g
Ár: 72.66 Lei (66.05 Lei / kg)
0.75 hűségpont
Szállítás: 2 munkanap?
Szállítás díja: díjtáblázat?
db: Kosárba
Raktáron
Termékleírás

A Royal Canin Sensory Taste egy teljes értékű szószos táp, ami serkenti a macskák különleges ízérzékelését.

Jellemzők:

- Az ízérzet stimulálása

- Érzékszervi stimuláció

- Ösztönösen előnyben részesített

- Egészséges húgyutak

Bár a macskák kevesebb ízlelőbimbóval rendelkeznek és az ízlelés nem a legerősebb érzékük, akkor is különlegesen speciális. Mivel a macska eredetileg ragadozó állat, ezért különösen érzékenyek a táplálék húsos, zamatos jegyeire. Még ha kevesebb féle ízt képesek is megkülönböztetni, akkor is igen érzékenyek bizonyos ízekre.

Jelentősen javítja macskája egészségi állapotát és közérzetét az, ha tápláléka nemcsak tápláló, hanem az érzékszerveire  is változatosan hat. A ROYAL CANIN® Sensory Taste formula ízét erőteljes pirított, húsos és karamellizált jegyek jellemzik, melyek igen erős ingert nyújtanak macskája különleges ízérzékelésére, így az etetés különleges élményt nyújt az állat érzékszerveinek.

A ROYAL CANIN® Sensory termékcsaládjának további termékei a Sensory Smell és a Sensory Feel. Vonzó összetételének köszönhetően mindegyik termék igazán étvágygerjesztő, és stimulálja a macska érzékszerveit.

A táp összetétele igazodik ahhoz az optimális makrotápanyag-összetételhez, melyet ösztönösen előnyben részesítenek a felnőtt macskák.

A formula olyan tápanyagok kombinációját is tartalmazza, amelyek segítenek támogatni a felnőtt macskák húgyúti egészségét.

Ha felváltva eteti macskáját nedves és száraz eledellel, még változatosabb textúrákat kínálhat számára, ezáltal még jobban segíthet stimulálni az étvágyát. A nedves és száraz eledelt egyaránt tartalmazó étrend válogatós macskák esetében is jó választás. A megfelelő etetési adag érdekében mindenképpen kövesse az etetési útmutatót. A Sensory™ nedves tápok bármelyik Feline Health Nutrition Adult száraz tápunkkal kombinálható.

A ROYAL CANIN® vállalatnál elkötelezettek vagyunk a kisállatok szükségleteinek megfelelő táplálási megoldások nyújtása iránt. Valamennyi termékünk esetében átfogó minőség-ellenőrzési eljárást folytatunk le, biztosítva az eledelek optimális minőségét, valamint hogy megfeleljenek macskája speciális táplálási igényeinek és életmódjának. Ez azt jelenti, hogy amikor macskája ROYAL CANIN® Sensory Taste tápot eszik, teljes értékű és kiegyensúlyozott összetételű táplálékot fogyaszt.

Összetétel:

Hús- és állati származékok, növényi fehérjekivonatok, gabonafélék, ásványi anyagok, növényi eredetű származékok, élesztők, olajok és zsírok.

Adalékanyagok/kg:

Tápértékkel rendelkező adalékanyagok: D3-vitamin: 130 NE, Vas (3b103): 5 mg, jód (3b202): 0,35 mg, réz (3b405, 3b406): 2,8 mg, mangán (3b502, 3b503, 3b504): 1,6 mg, cink (3b603, 3b605, 3b606): 16 mg.

#FHN HEALTH

VÁSÁRLÓI VÉLEMÉNYEK