Synoquin tabletta macskáknak

Synoquin tabletta macskáknak

Táplálék-kiegészítő macskák számára. Ízületvédő, gyulladáscsökkentő és porcépítő kapszula.

részletes termékleírás
Bruttó ár: 112.08 Lei
Synoquin tabletta macskáknak 30 db

Synoquin tabletta macskáknak 30 db

30 db
Ár: 112.08 Lei (3.74 Lei / db)
1.15 hűségpont
Szállítás: 2 munkanap?
Szállítás díja: díjtáblázat?
db: Kosárba
Raktáron
Termékleírás

Táplálék-kiegészítő macskák számára. Ízületvédő, gyulladáscsökkentő és porcépítő kapszula.

Jellemzők:

- Az izületvédelem új generációja. A Synoquin EFA egy egyedülálló konroprotektív készítmény, mely ötvözi magában a porcépítéshez és a gyulladáscsökkentéshez szükséges hatóanyagokat.

- A Dexahan komplex egy egyedülálló, finomított, gyógyszerkönyvi tisztaságú Krill kivonat. A napjainkban elérhető legtisztább és legbioaktívabb EFA (esszenciális zsírsavforrás).

- Miért forradalmi a Dexahan komplex? Az omega 3 zsírsavat egy úgynevezett Phospholipid formában tartalmazza (EPA és DHA), ami 60%-al hatékonyabb, mint egy klasszikus tengeri halolaj, omega 3 forrás.

- Az oxidativ stressz degeneratív hatása az arthrozis kialakulásában is szerepet játszik. A Dexahan komplexben jelenlévő Astaxanthin, a földön ismert legerősebb természetes karotenoid antioxidáns ami egyrészről gyulladáscsökkentő hatású, másrészről védi az omega 3 telítetlen zsírsavmolekulákat.

- A Synoquin EFA megfelelő mennyiségben tartalmazza a porcépítés két alapelemét a Glükozamin Hidrochlorid-ot és a Chondroitin Sulphate-ot melynek szinergista hatása klinikailag igazolt.

Összetétel:

225mg Glukosamine HCL
95 mg Chondroitin Sulphate
95 mg Dexahan
22 mg C-vitamin
15 mg Zinc Sulphate

Adagolás:

Napi 1 kapszula 

VÁSÁRLÓI VÉLEMÉNYEK