KittyRade izotóniás italKittyRade izotóniás ital

KittyRade izotóniás ital

Aminosavakat, prebiotikumokat, ásványi anyagokat, ionokat kiegyensúlyozott elektrolitok formájában tartalmazó izotóniás fehérjeital mindennapi fogyasztásra.

részletes termékleírás
Fogyókúrás, light
Gabona- és/vagy gluténmentes
Emésztőrendszeri problémákra
Műtét utáni lábadozásra
Bruttó ár: 21.79 Lei
KittyRade izotóniás ital 250 ml

KittyRade izotóniás ital 250 ml

250 ml
Ár: 21.79 Lei
0.22 hűségpont
Szállítás: 11 munkanap?
Szállítás díja: díjtáblázat?
db: Kosárba
Termékleírás

Aminosavakat, prebiotikumokat, ásványi anyagokat, ionokat kiegyensúlyozott elektrolitok formájában tartalmazó izotóniás fehérjeital mindennapi fogyasztásra.

Jellemzők:

Közismert tény, hogy a macskák itatása problémás feladat. A folyadékfelvétel függ az itató táljuk elhelyezésétől, a víz frissességétől és ízétől, különösen a klór mellékízétől. Minden harmadik macskánál jelentkezhet valamilyen vesebetegség, amely összefüggésben áll a folyadékbevitel hiányával.

A a tiszta víz nem tartalmazza a szükséges elektrolitokat, amelyek pótolni tudják a napközben elvesztett mennyiséget.

A KittyRade egy olyan izotóniás folyadék, amely elősegíti a macskák megbízható hidratációját. Prebiotikumokat tartalmaz, amelyek támogatják a bélrendszer egészségét, valamint javítják az emésztést és a tápanyagok felszívódását. A KittyRade italban glutaminsav is található, amely jótékony hatással van a bélműködésre. Emellett a macskák számára nélkülözhetetlen aminosav, a taurin is megtalálható benne, amely hozzájárul a szemek és a szív egészségéhez.

Napi frissítő, izotóniás energiaital csirke ízesítéssel, a folyadékfelvétel ösztönzésére. Ízletes kiegészítésként vagy revitalizáló jutalomfalatként.

- Fokozza az egészséget és a jó közérzetet

- Mesterséges színezékeketől mentes

- Alacsony kalóriatartalmú

- Állatorvosok által kifejlesztett

- Gluténmentes

- GMO-mentes

- Zsírszegény

Felhasználási javaslat:

A napi ivóvízfogyasztás emelésével támogatja a macskák egészségét, és hozzájárul a macskák jólétéhez. Adagolása: 10-20 ml/testtömegkilogram. 50-100 ml/felnőtt macska.

VÁSÁRLÓI VÉLEMÉNYEK