Dezinfectant Ecocid SDezinfectant Ecocid S

Dezinfectant Ecocid S

Ecocid S este un dezinfectant de uz general, eficient și sigur, care oferă protecție împotriva a aproape tuturor virușilor cunoscuți. În plus, are efect bactericid și fungicid.

detalii despre produs
Preț brut: de la 21.69 Lei
Dezinfectant Ecocid S 50 g

Dezinfectant Ecocid S 50 g

50 g
Preț: 21.69 Lei (433.80 Lei / kg)
0.22 puncte de fidelitate
Livrare: 6 zile lucrătoare?
Costuri de livrare: tabel de taxe?
buc: în coș
Informațiile produsului

Ecocid S este un dezinfectant de uz general, eficient și sigur, care oferă protecție împotriva a aproape tuturor virușilor cunoscuți. În plus, are efect bactericid și fungicid.

Caracteristici:

- Dezinfectant care nu este destinat aplicării directe la oameni sau animale

- Produs biocid de uz sanitar veterinar

- Dezinfectant al incintelor de preparare şi păstrare a hranei

- Dezinfectant pentru apa de băut a animalelor

Dezinfecţie finală

Diluare: 1: 100 (1%)

- Aplicaţi soluţia de lucru pe suprafeţe deja curăţate, folosind un pulverizator cu presiune scăzută sau alt mecanism de pulverizare cu doza de 300 ml/m2.  După 30 – 60 minute sau după ce suprafaţa este uscată, puteţi reintroduce animalele.

Curățarea și dezinfectarea echipamentelor:

În ferme, în incubatoare şi în incintele destinate preparării furajelor.

Diluare: 1: 200 - 1:33 (0,5% - 3%) în funcție de contaminarea suprafeței.

- Aplicaţi soluţia de lucru pe echipamente deja curăţate, folosind un pulverizator cu presiune scăzută sau alt mecanism de pulverizare cu doza de 300 ml/m2. După 15 – 60 minute, în funcţie de nivelul de încărcare organică, clătiţi cu apă curată.

Curățarea și dezinfectarea suprafețelor puternic contaminate ale exploatațiilor și echipamentelor:

Diluare: 1:50-1:33, (2%-3%)

Suprafețele și echipamentele trebuie curățate și dezinfectate folosind o soluție de pulverizare cu presiune redusă sau altă soluție mecanică de 300 ml / m2. Durata dezinfectării este de 30 de minute; după aceasta, suprafața trebuie clătită cu apă curată.

Dezinfectarea sistemelor de alimentare cu apă potabilă:

Curăţarea finală şi igienizarea

Se umple rezervorul şi sistemul de distribuţie a apei cu soluţie de lucru. După 60 de minute se recomandă clătirea abundentă cu apă curată.

Dezinfectarea continuă a apei potabile:

Diluare: 1: 1000 (0,1%)

Se amestecă şi se adaugă cantitatea corespunzătoare de Ecocid S în rezervorul de apă sau în echipamentul de dozare automată.

Filtre de dezinfecţie pentru vehicule, a dezinfectoarelor pentru picioare sau a celor pentru copite:

Diluare: 1: 100 (1%)

Se recomandă folosirea filtrelor de dezinfecţie sau a dezingectoarelor timp de 4 zile, sau până când încărcătura organică este prea mare.

Dezinfecţia aerului

Pulverizare aeriană pentru reducerea infecţiile încrucişate în cazul declanşării epizotiilor (în special, în cazul bolilor respiratorii)

Diluare: 1: 200 (0,5%)

Aplicaţi vaporii de soluţie în încăperi goale, folosind echipamente specializate pentru această operaţiune, folosindu-se o cantitate de 1 litru / 10 m2de podea şi nu permiteţi accesul sau activitatea în incinta tratată pentru 30 de minute.

Nebulizare cu vapori reci de apă

Diluare: 1: 100 (1%)

După evacuarea clădirii (hambar), 1folosindu-se o cantitate de 1 litru / 10 m2de podea trebuie pulverizat cu un generator mecanic și lăsat să acționeze 30 de minute. Animalele pot fi reintroduse în clădirea dezinfectată după 30-60 de minute de ventilație.

Nebulizare cu vapori fierbinţi de apă

Diluare: 1 : 25 (4%)

Aplicaţi vaporii fierbinţi utilizând un termonebulizator, folosind o dozare de 1 litru /40 m2. de podea, lăsând soluţia să lucreze între 30 şi 60 de minute.  Aerisiţi spaţiile care au fost tratate, timp de 30 - 60 minute, înainte de repopulare.

Efecte adverse şi primul ajutor

Dacă inhalarea are ca rezultat iritaţii respiratorii, duceţi victima la aer curat. Dacă apar simptome de tuse, respiraţie dificilă şi zgomotoasă sau dacă recuperarea nu este rapidă, solicitaţi asistenţă medicală.

Contactul accidental cu pielea poate cauza iritaţie. Îndepărtaţi hainele contaminate din zonele afectate şi clătiţi abundent pielea cu apă. Dacă iritaţia persistă după clătire, solicitaţi asistenţă medicală.

Contactul accidental cu ochii poate provoca leziuni. Clătiţi ochii din abundenţă cu apă sau ser fiziologic cel puţin 15 minute, cu pleoapele deschise, şi solicitaţi asistenţă medicală.

Ingestia accidentală poate provoca tulburări gastrointestinale. Nu induceţi voma. Clătiţi gura din abundenţă cu apă. Dacă victima este conştientă, i se va solicita să bea cantităţi mari de apă. Solicitaţi de urgenţă asistenţă medicală.

Protocol de administrare a deşeurilor

Deşeurile vor fi administrate în acord cu legislaţia locală cu privire la această categorie

Măsuri de securitate şi alte instrucţiuni

Pe timpul manipulării produsului este recomandată utilizarea echipamentului de protecţie, a mănuşilor de cauciuc şi a unei măşti protectoare pentru ochi şi faţă.

Produsul trebuie păstrat bine închis în ambalajul original, pentru a fi protejat de umiditate, la o temperatură sub 30°C.

Produsul nu trebuie lăsat la îndemâna copiilor şi trebuie evitat contactul cu materiale inflamabile.

Se recomandă folosirea integrală a conţinutului după deschiderea ambalajului de Ecocid S.

Echipamentele folosite pe timpul dezinfecţiei (pulverizatoare, instalaţii de spălare cu presiune sau termonebulizatoare), trebuie curăţate şi clătite cu apa.

OPINIILE CUMPĂRĂTORILOR