Duoband 2in1 Zgardă antiparazitară pentru pisiciDuoband 2in1 Zgardă antiparazitară pentru pisici

Duoband 2in1 Zgardă antiparazitară pentru pisici

Zgardă antiparazitară cu efect nutritiv asupra pielii pentru pisici.

detalii despre produs
Protecție împotriva puricilor
Protecție - 4 luni
Preț brut: de la 11.90 Lei
Evaluare: 4.5 / 155 Citirea tuturor părerilor (0)
Duoband 2in1 Zgardă antiparazitară pentru pisici 35 cm

Duoband 2in1 Zgardă antiparazitară pentru pisici 35 cm

35 cm
Preț: 11.90 Lei
0.12 puncte de fidelitate
Livrare: 2 zile lucrătoare?
Costuri de livrare: tabel de taxe?
buc: în coș
Pe stoc
Informațiile produsului

Zgardă antiparazitară cu efect nutritiv asupra pielii pentru pisici.

Efectul nutritiv asupra pielii este datorat de conținutul de acizi grași esențiali.

Numele produsului: Zgardă Duoband A.U.V. pentru pisici

Substanțe active și excipienți:

Substanțe active: diazinonă 15% 15,0g/100g, esteri a acizilor esențiali, vitamina F 5,0 % 5,0 g/100 g, auxiliare și purtători: Di (2-etil hexil) ftalat, ulei de soia epoxidat, stearat de calciu, dioxid de siliciu coloidal, coloranți, polivinil clorură ad100,0 g.

Specii țintă: pisici.

Recomandări: împotriva infecției cu purici a pisicilor. Dacă zgarda este purtată continuu atunci oferă o protecție de 4 luni.

Dozare și mod de utilizare:

Mod de utilizare: uz extern, câte o zgardă pentru fiecare pisică.

Pentru pisici utilizați zgarda cu greutate de 15,22 g și cu lungimea de 36 cm. Pachetul nu trebuie desfăîcut, doar în momentul în care este pusă la gâtul pisicii. Aplicați zgarda în jurul gâtului pisicii ca să puteți introduce 2 degete între zgardă și gât. Dacă rămâne surplus din zgardă, atunci tăiați cu o foarfecă. Zgarda trebuie purtată continuu pentru rotecția pisicii. Oferă o protecție de 4 luni împotriva puricilor. După această perioadă de 4 luni, zgarda trebuie dată jos din gâtul pisicii, iar după o pauză de 1 lună puteți aplica altă zgardă cu esteri organici de acid fosforic. Esterii acizilor grași esențiali contribuie la tolerabilitatea zgărzii și la menținerea sănătății pielii și blanei.

Recomandări pentru utilizarea corectă:

Se recomandă evitarea spălării dese sau a înnotului, sau înainte luași zgarda din gâtul animalului, pentru a nu reduce eficiența zgardei. Dacă apar reacții adverse, scoateți zgarda imediat de pe pisică și consultați medicul veterinar. Puricii pot infesta culcușul animalului, draperiile, locurile unde obișnuiește să se odihnească. Pentru evitarea reinfestării, curățați aceste locuri cu insecticide și aspirator.

Contraindicații:

- zgarda pentru pisici nu se poate folosi pentru câini.

- pe animale bolnave sau aflate în convaleșcență nu utilizați zgarda

- nu poate fi utilizat pentru pisici gestante, în lactație sau pui de pisici

- nu se poate utiliza pentru pisici cu vârsta sub 6 luni

- nu utilizați la animale cu sensibilități asupra ingredientelor zgărzii sau a excipienților

Reacții adverse: poate cauza iritații ale pielii sau ochilor. Zgarda trebuie îndepărtat imediat dacă apar iritații ale pielii sau ochilor, sau salivare, dureri abdominale, simptome ale sistemului nervos, somnolență, indiferență sau dificultăți de respirație.

Timp de așteptare: Nu este cazul

Precauții speciale pentru depozitare:

- a nu se depozita la-ndemâna copiilor
- la loc uscat și răcoros, ferit de razele soarelui, sub 25 grade C. Până la utilizarea zgărzii, mențineți acesta în ambalajul original
- a se depozita departe de alimente
- se poate utiliza doar în termenul prescris pe ambalaj. De la desfacerea ambalajului este eficient timp de 4 luni.

Avertizări speciale:

Înainte de aplicarea zgărzii, lăsați ca animalul să bea cât mai mult. Nu lăsați ca animalul să ronțăie zgarda. Nu lăsați ca animalele să mestece zgarda celuilalt.

Precauții speciale:

- A nu se utiliza concomitent cu alte produse externe anti-parazitare.
- Nu lăsați animalul purtător să înnoate în ape naturale, pentru că substanșa activă din zgardă poate fi toxic pentru pești și organisme acvatice.
- Nu se poate exclude aderența unei căpușe pe animal, astfel bolile infecțioase care sunt transmise de căpușe pot afecta și sănătatea pisicii Dvs în condiții nefavorabile
- pentru prevenirea îmnulțirii puricilor de pe animale, trebuie să curățați culcușul și toate locurile unde animalul Dvs obișnuiește să se odihnească. Puteți curăța cu diferite insecticide.

Precauții speciale pentru cei care efectuează tratarea animalelor:

În momentul utilizării produsului, trebuie să purtați mănuși de cauciuc. După atingerea zgărzii trebuie să vă spălați bine pe mâini. Persoanele cu sensibilitate la diazonină, care este un ester a acidului fosforic origanic, sau sunt tratate pentru Anticholinesterase, nu au voie să fie în contact cu zgarda sau cu alți esteri a acizului fosforic organic.

Trebuie evitat ca copii să intre în contact cu zgarda, nu lăsați să doarmă cu animalul purtător.

Dacă după utilizarea zgărzii nu vă simțiți bină, consultați imediat medicul.

Interacțiuni ale medicamentelor și alte forme de interacțiune:

Nu se recomandă tratarea animalului cu esteri ai acidului fosforic organic sau cu produse cu substanța activă de levamisol în perioada utilizării și nici înainte sau după utilizare timp de 14 zile. Nu se poate aplica împreună cu fenotiazini din grupul neuroleptici.

Antidoturi, supradozaj:

În urma supradozei cu esteri ai acidului fosforic organic se acumulează acetilcolină. Antidotul este atropina, produs care poate administra doar medicul veterinar. Dacă apar simptome alergice sau neobișnuite trebuie să îndepărtați imediat zgarda și consultați medicul veterinar. Simptomele supradozajului sunt somnolența, indiferența sau probleme respiratorii, salivare, vomă, diaree.

Instrucțiuni pentru produs neutilizat sau tratare a deșeurilor, distrugere (dacă este necesar):

Restul produsului neutilizat și ambalajul gol trebuie eliminate în conformitate cu legislația privind deșeurile periculoase. Nu se permite ajungerea zgărzii în ape naturale, pentru că poate fi toxic pentru pești și alte organisme acvatice.

Date în baza cărora a fost aprobat ultima dată prospectul  2012.02.

OPINIILE CUMPĂRĂTORILOR