Hill's Prescription Diet y/d Thyroid Care hrana pentru pisici - conservaHill's Prescription Diet y/d Thyroid Care hrana pentru pisici - conservaHill's Prescription Diet y/d Thyroid Care hrana pentru pisici - conservaHill's Prescription Diet y/d Thyroid Care hrana pentru pisici - conservaHill's Prescription Diet y/d Thyroid Care hrana pentru pisici - conservaHill's Prescription Diet y/d Thyroid Care hrana pentru pisici - conserva
Hill's Prescription Diet y/d Thyroid Care hrana pentru pisici - conservaHill's Prescription Diet y/d Thyroid Care hrana pentru pisici - conservaHill's Prescription Diet y/d Thyroid Care hrana pentru pisici - conservaHill's Prescription Diet y/d Thyroid Care hrana pentru pisici - conservaHill's Prescription Diet y/d Thyroid Care hrana pentru pisici - conserva

Hill's Prescription Diet y/d Thyroid Care hrana pentru pisici - conserva
În curs de schimbare a aspectului ambalajului

Hill's Prescription Diet™ y/d™ Feline conservă a fost demonstrat clinic că ajută vindecarea problemelor glandei tiroide în 3 săptămâni.

detalii despre produs
100% garanția gustului
Preț brut: de la 8.59 Lei
Evaluare: 4.5 / 10 Citirea tuturor părerilor (0)
Hill's Prescription Diet y/d Thyroid Care hrana pentru pisici - conserva 156 g

Hill's Prescription Diet y/d Thyroid Care hrana pentru pisici - conserva 156 g

156 g
Preț: 8.59 Lei (55.06 Lei / kg)
0.09 puncte de fidelitate
Lipsă temporară de stocÎnștiințare
Informațiile produsului
Analiză tipică

Hill's Prescription Diet™ y/d™ Feline conservă a fost demonstrat clinic că ajută vindecarea problemelor glandei tiroide în 3 săptămâni.

Important: Dietele veterinare trebuie folosite numai la recomandarea medicului veterinar. În perioada administrării unei diete veterinare,medicul veterinar trebuie consultat în mod regulat (la fiecare 6 luni) pentru a monitoriza evoluția. Dacă starea de sănătate a animalului dumneavoastră se înrăutățește, consultați imediat medicul veterinar.

Se recomandă:

- pentru pisicile care suferă de malfuncția hormonului tiroxină

Nu se recomandă:

- pisoilor în curs de dezvoltare

- femele gestante sau lactante

Alte informații:

IMPORTANT - aceste instrucțiuni sunt doar recomandări, faceți recomandări doar în funcție de tabloul clinic a pacienților:

- înainte de începerea tratamentului alimentar faceți un studiu despre starea de sănătate inițială. Dacă decideți să începeți tratamentul alimentar, medicii veterinari de specialitate recomandă oprirea medicamentelor înaintea începerii administrației y/d™ Feline.

- majoritatea pisicilor pot trece pe această hrană în 7 zile, dar unele au nevoie de mai mult timp (mai multe săptămâni). Pisicile care suferă și de alte boli, trebuiesc monitorizate serios.

- este esențial ca pisicile care suferă de hipotiroidism să consume DOAR hrana Prescription Diet™ y/d™ Feline,pentru că poate afecta negativ dieta privată de iod, mai ales dacă pisica consumă iod din alte surse, cum ar fi: altă hrană, delicii, alte mâncăruri pentru animale, etc

- la unele pisici se poate observa creșterea temporară T4 neînsoțite de reînnoirea altor simptome clinice, acestea de obicei dispar dacă pisica primește de 4-8 săptămâni doar hrana y/d™ Feline. Dacă și după 12 săptămâni valorile încă sunt ridicate, verificați dacă stăpânul respectă instrucțiunile cum trebuie. La pisicile care suferă și de alte boli, începeți verificările la 2 și 4 săptămâni de la trecerea totală pe hrana y/d™ Feline.

- verificările trebuiesc făcute odată la fiecare 6 luni, după obișnuirea pisicii cu noua hrană. Pisicile care suferă și de alte boli trebuiesc verificate mai des.

Caracteristici

Beneficii

Iod

 

Cantitate limitată

Asigură funcționarea sănătoasă a tiroidei cu normalizarea nivelului hormonilor tiroidieni.

Fosfor și sodiu

Cantitate controlată

Sprijină funcționarea sănătoasă a rinichilor.

Taurină și L-carnitină

Înalt

Sprijină sănătatea optimă a inimii. Păstrează masa musculară.

Acizi grași Omega-3

Înalt

Sprijină funcționarea sănătoasă a rinichilor.

pH-ul urinei trebuie să atingă

pH 6,4 – 6,6

Ajută spnătatea căilor urinare.

Ingrediente:

apă, ficat, carne de porc, carne de pui, porumb, orez, grăsime de origine animală, celuloză, extract de digera, săruri minerale, ulei de pește, L-carnitină, vitamine și oligoelemente.

Conținut de nutrienți medii:

- Taurina: 2490 mg / kg
- L-carnitină: 648 mg / kg
- Vitamina A: 64675 UI / kg
- Vitamina D: 818 UI / kg
- Vitamina E: 741 mg / kg
- Vitamina C 41 mg / kg
- Beta-caroten: 2,1 mg / kg

Analiză tipică Cantitate
Proteină brută 34,1 %
Carbohidrați 31,4 %
Conținutul de grăsime 25,9 %
Fibre alimentare 3,1 %
Calciu 0,86 %
Potasiu 0,86 %
Fosfor 0,59 %
Sodiu 0,24 %
Magneziu 0,07 %
Iod 0,14 mg/kg
Omega-3 0,66 %
Omega-6 4,61 %
OPINIILE CUMPĂRĂTORILOR