Hill's Prescription Diet y/d Thyroid Care hrana uscata pentru pisiciHill's Prescription Diet y/d Thyroid Care hrana uscata pentru pisiciHill's Prescription Diet y/d Thyroid Care hrana uscata pentru pisiciHill's Prescription Diet y/d Thyroid Care hrana uscata pentru pisiciHill's Prescription Diet y/d Thyroid Care hrana uscata pentru pisiciHill's Prescription Diet y/d Thyroid Care hrana uscata pentru pisiciHill's Prescription Diet y/d Thyroid Care hrana uscata pentru pisiciHill's Prescription Diet y/d Thyroid Care hrana uscata pentru pisici
Hill's Prescription Diet y/d Thyroid Care hrana uscata pentru pisiciHill's Prescription Diet y/d Thyroid Care hrana uscata pentru pisiciHill's Prescription Diet y/d Thyroid Care hrana uscata pentru pisiciHill's Prescription Diet y/d Thyroid Care hrana uscata pentru pisiciHill's Prescription Diet y/d Thyroid Care hrana uscata pentru pisiciHill's Prescription Diet y/d Thyroid Care hrana uscata pentru pisiciHill's Prescription Diet y/d Thyroid Care hrana uscata pentru pisici

Hill's Prescription Diet y/d Thyroid Care hrana uscata pentru pisici
În curs de schimbare a aspectului ambalajului

Hill's Prescription Diet™ y/d™ Feline a fost demonstrat clinic că ajută vindecarea problemelor glandei tiroide în 3 săptămâni.

detalii despre produs
100% garanția gustului
Preț brut: de la 84.19 Lei
Evaluare: 4.1 / 10 Citirea tuturor părerilor (0)
Hill's Prescription Diet y/d Thyroid Care hrana uscata pentru pisici 5 kg

Hill's Prescription Diet y/d Thyroid Care hrana uscata pentru pisici 5 kg

5 kg
Preț: 243.79 Lei (48.76 Lei / kg)
2.51 puncte de fidelitate
Lipsă temporară de stocÎnștiințare
Hill's Prescription Diet y/d Thyroid Care hrana uscata pentru pisici 1,5 kg

Hill's Prescription Diet y/d Thyroid Care hrana uscata pentru pisici 1,5 kg

1,5 kg
Preț: 84.19 Lei (56.13 Lei / kg)
0.87 puncte de fidelitate
Lipsă temporară de stocÎnștiințare
Informațiile produsului
Analiză tipică

Hill's Prescription Diet™ y/d™ Feline a fost demonstrat clinic că ajută vindecarea problemelor glandei tiroide în 3 săptămâni.

Important: Dietele veterinare trebuie folosite numai la recomandarea medicului veterinar. În perioada administrării unei diete veterinare,medicul veterinar trebuie consultat în mod regulat (la fiecare 6 luni) pentru a monitoriza evoluția. Dacă starea de sănătate a animalului dumneavoastră se înrăutățește, consultați imediat medicul veterinar.

Se recomandă:

- pentru pisicile care suferă de malfuncția hormonului tiroxină

Nu se recomandă:

- pisoilor în curs de dezvoltare

- femele gestante sau lactante

Alte informații:

IMPORTANT - aceste instrucțiuni sunt doar recomandări, faceți recomandări doar în funcție de tabloul clinic a pacienților:

- înainte de începerea tratamentului alimentar faceți un studiu despre starea de sănătate inițială. Dacă decideți să începeți tratamentul alimentar, medicii veterinari de specialitate recomandă oprirea medicamentelor înaintea începerii administrației y/d™ Feline.

- majoritatea pisicilor pot trece pe această hrană în 7 zile, dar unele au nevoie de mai mult timp (mai multe săptămâni). Pisicile care suferă și de alte boli, trebuiesc monitorizate serios.

- este esențial ca pisicile care suferă de hipotiroidism să consume DOAR hrana Prescription Diet™ y/d™ Feline,pentru că poate afecta negativ dieta privată de iod, mai ales dacă pisica consumă iod din alte surse, cum ar fi: altă hrană, delicii, alte mâncăruri pentru animale, etc

- la unele pisici se poate observa creșterea temporară T4 neînsoțite de reînnoirea altor simptome clinice, acestea de obicei dispar dacă pisica primește de 4-8 săptămâni doar hrana y/d™ Feline. Dacă și după 12 săptămâni valorile încă sunt ridicate, verificați dacă stăpânul respectă instrucțiunile cum trebuie. La pisicile care suferă și de alte boli, începeți verificările la 2 și 4 săptămâni de la trecerea totală pe hrana y/d™ Feline.

- verificările trebuiesc făcute odată la fiecare 6 luni, după obișnuirea pisicii cu noua hrană. Pisicile care suferă și de alte boli trebuiesc verificate mai des.

Caracteristici

Beneficii

Iod

 

Cantitate limitată

Asigură funcționarea sănătoasă a tiroidei cu normalizarea nivelului hormonilor tiroidieni.

Fosfor și sodiu

Cantitate controlată

Sprijină funcționarea sănătoasă a rinichilor.

Taurină și L-carnitină

Înalt

Sprijină sănătatea optimă a inimii. Păstrează masa musculară.

Acizi grași Omega-3

Înalt

Sprijină funcționarea sănătoasă a rinichilor.

pH-ul urinei trebuie să atingă

pH 6,4 – 6,6

Ajută spnătatea căilor urinare.

Ingrediente:

Gluten de porumb, porumb, grăsime de origine animală, ou întreg uscat, semințe de in, L-lizină, extract de digera, săruri minerale, ulei de pește, DL-metionină, L-carnitină, orez, taurină, vitamine și oligoelemente.

Conținut de nutrienți medii:

- Taurina: 2100 mg / kg
- L-carnitină: 532 mg / kg
- Vitamina A: 14492 UI / kg
- Vitamina D: 1.400 UI / kg
- Vitamina E: 649 mg / kg
- Vitamina C 117 mg / kg
- Beta-caroten: 1,6 mg / kg

Analiză tipică Cantitate
Proteină brută 34,0 %
Carbohidrați 34,0 %
Conținutul de grăsime 24,9 %
Fibre alimentare 1,1 %
Potasiu 0,90 %
Calciu 0,85 %
Fosfor 0,61 %
Sodiu 0,25 %
Magneziu 0,07 %
Iod 0,19 mg/kg
Omega-3 1,08 %
Omega-6 3,86 %
OPINIILE CUMPĂRĂTORILOR