Royal Canin Anallergenic pentru pisiciRoyal Canin Anallergenic pentru pisici

Royal Canin Anallergenic pentru pisici
În curs de schimbare a aspectului ambalajului

Royal Canin Anallergenic AN24 este o dietă veterinară concepută special pentru a reduce intoleranțele la ingrediente și nutrienți.

detalii despre produs
Afecţiuni digestive
Afecţiuni dermatologice
Preț brut: de la 131.58 Lei
Royal Canin Anallergenic pentru pisici 2 kg

Royal Canin Anallergenic pentru pisici 2 kg

2 kg
Preț: 131.58 Lei (65.79 Lei / kg)
1.36 puncte de fidelitate
Livrare: 2 zile lucrătoare?
Costuri de livrare: tabel de taxe?
buc: în coș
Pe stoc
Informațiile produsului
Analiză tipică

Royal Canin Anallergenic AN24 este o dietă veterinară concepută special pentru a reduce intoleranțele la ingrediente și nutrienți.

Important: Dietele veterinare trebuie folosite numai la recomandarea medicului veterinar. În perioada administrării unei diete veterinare, medicul veterinar trebuie consultat în mod regulat (la fiecare 6 luni) pentru a monitoriza evoluția. Dacă starea de sănătate a animalului dumneavoastră se înrăutățește, consultați imediat medicul veterinar.

Proprietăți:

- OLIGOPEPTIDES: Nutrientul conține hidrolizat de proteine din pene, care este o sursă de proteine constituită exclusiv din aminoacizi liberi și oligopeptide cu greutate moleculară foarte mică.

- RESTRICȚIA ALERGENULUI: Include amidon și un stimulent de aromă special conceput în locul boabelor de cereale integrale; fabricate pe o linie de producție care minimizează posibilitatea contaminării.

- Funcția de protecție a pielii: conține o combinație de nicotinamidă, inozitol, colină, histidină și acid pantotenic, care ajută la reducerea pierderii de apă prin piele și la întărirea funcției protectoare a pielii.

- Complex antioxidant: Complexul antioxidant sinergic reduce stresul oxidativ și ajută la neutralizarea radicalilor liberi.

Indicații:

Întrebați medicului veterinar înainte de folosirea acestei hrane. Hrana ANALLERGENIC este recomandată timp de 3-8 săptămâni. Dacă semnele de sensibilitate încetează să mai existe, hrana poate fi folosită pentru o perioadă nelimitată de timp.

Ingrediente: Amidon de porumb, hidrolizat de proteine din pen cu greutate moleculară foarte mică, ulei de nucă de cocos, ulei de soia, fibre vegetale, săruri minerale, grăsimi animale, ulei de pește, pulpuri de cicoare, fructo- oligozaharide, maltodextrină, acizi palmitic și stearic, și digliceride, dextroză, extract de flori catifelate (sursa de luteină). Sursa de proteine: hidrolizat de hrană moleculară mică cu greutate moleculară mică (sursă de L-aminoacizi și oligopeptide). Sursa de carbohidrați: amidon de porumb.

Aditivi (kg):
- aditivi nutritivi: vitamina A: 26000 UI, D3: 800 UI, E1 (Vas): 40 mg, E2 (iod): 3,6 mg, E4 (cupru): 15 mg, E5 (mangan) , E6 (zinc): 190 mg, E8 (seleniu): 0,3 mg.
- aditivi tehnologici: clinoptilolit de origine sedimentară: 10 g.
- Conservanți.
- Antioxidanți.

Analiză tipică Cantitate
Proteină brută 24,6%
Uleiuri si grasimi crude 17%
Cenușă brută 7,9%
Celuloză brută 3,7%
Acizi grași esențiali 3,72%
OPINIILE CUMPĂRĂTORILOR