Vet Life Cat Gastrointestinal - conservăVet Life Cat Gastrointestinal - conservă

Vet Life Cat Gastrointestinal - conservă

Conserva Farmina Vet Life Gastrointestinal este o hrană dietetică completă pentru pisici pentru reducerea tulburărilor de absorbție intestinală acută; în perioadele de diaree acută și de refacere.

detalii despre produs
Afecţiuni digestive
Preț brut: de la 7.98 Lei
Vet Life Cat Gastrointestinal - conservă 85 g

Vet Life Cat Gastrointestinal - conservă 85 g

85 g
Preț: 7.98 Lei (84 Lei / kg)
0.08 puncte de fidelitate
Livrare: 2 zile lucrătoare?
Costuri de livrare: tabel de taxe?
buc: în coș
Pe stoc
Informațiile produsului

Conserva Farmina Vet Life Gastrointestinal este o hrană dietetică completă pentru pisici pentru reducerea tulburărilor de absorbție intestinală acută; în perioadele de diaree acută și de refacere.

Instrucțiuni de utilizare:

Se recomandă consultarea veterinarului înainte de utilizare. Perioada de utilizare recomandată: 1-2 săptămâni pentru reducerea tulburărilor de absorbție intestinală acută; În perioadele de diaree acută și de refacere. A se utiliza ca atare, conform dozei zilnice recomandate, indicate în tabel. Doza zilnică recomandată din tabelul atașat este pur indicativă și trebuie ajustată în vederea atingerii greutății corporale optime. Doza zilnică recomandată se ajustează în funcție de rasă, mediu de viață, activitate fizică, temperament și constituție. Doza se poate diviza în două sau mai multe mese. Se recomandă inițial mixarea produsului cu sortimentul de hrană folosit anterior. Apa trebuie să fie disponibilă în permanență. După deschidere, a se păstra în frigider și consuma în 48 ore.

INGREDIENTE

File de pui, cartof dulce, proteine hidrolizate din pește, ficat de pui, ulei de pește, pește (sardine), grăsime de pui, extract din semințe de quinoa, carbonat de calciu, clorură de potasiu, sulfat de calciu dihidrat, fructo-oligozaharide (0.15%), extract de drojdie (sursă de mano-oligozaharide) (0.10%), clorură de sodiu, fibre de mazăre, Yucca schidigera, drojdie de bere uscată.

ADITIVI PER KG

Vitamina A 6600UI; Vitamina D3 450UI; Vitamina E 180mg; Zinc (chelat de zinc al analogului hidroxilat al metioninei): 39.6mg; Mangan (chelat de mangan al analogului hidroxilat al metioninei): 19.7mg; Fier (chelat de fier(II) al glicinei hidrat): 13mg; Cupru (chelat de cupru al analogului hidroxilat al metioninei): 3.2mg; Iod (iodat de calciu anhidru): 0.46mg; Taurină 1250mg. Aditivi tehnologici: pudră de celuloză 1500mg.

VALORI ANALITICE

Proteine brute 9.40%; Grăsimi brute 5.70%; Fibre brute 0.40%; Cenușă brută 2.60%; Umiditate 72.00%; Calciu 0.22%; Fosfor 0.18%; Sodiu 0.16%; Potasiu 0.35%. Păstrați conserva nedesfăcută într-un loc răcoros, uscat, departe de razele soarelui. Produs cu 36 de luni înainte de data de expirare imprimată pe ambalaj. Greutate netă/Data de expirare/Lot/Nr. Înregistrare fabrică: a se vedea pe conservă.

VALOARE ENERGETICĂ

EM Kcal/Kg 1222 - Mj/Kg 5,11

OPINIILE CUMPĂRĂTORILOR