închide
Vet Life Cat Renal - conservăVet Life Cat Renal - conservă

Vet Life Cat Renal - conservă

Farmina Vet Life Renal este o hrană dietetică completă pentru pisici pentru susținerea funcției renale în cazul insuficienței renale cronice sau acute.

detalii despre produs
Afecţiuni renale
Preț brut: de la 7.98 Lei
Vet Life Cat Renal - conservă 85 g

Vet Life Cat Renal - conservă 85 g

85 g
Preț: 7.98 Lei (84 Lei / kg)
0.08 puncte de fidelitate
Livrare: 2 zile lucrătoare?
Costuri de livrare: tabel de taxe?
buc: în coș
Pe stoc
Informațiile produsului

Farmina Vet Life Renal este o hrană dietetică completă pentru pisici pentru susținerea funcției renale în cazul insuficienței renale cronice sau acute.

Instrucțiuni de utilizare:

Se recomandă consultarea unui medic veterinar înainte de utilizare și înainte de prelungirea perioadei de utilizare. Perioada de utilizare recomandată: inițial până la 6 luni în cazul insuficienței renale cronice; două-patru săptămâni în cazul insuficienței renale acute. A se utiliza ca atare, conform dozei zilnice recomandate, indicate în tabel. Doza zilnică recomandată din tabelul atașat este pur indicativă și trebuie ajustată în vederea atingerii greutății corporale optime. Doza zilnică recomandată se ajustează în funcție de rasă, mediu de viață, activitate fizică, temperament și constituție. Doza se poate diviza în două sau mai multe mese. Se recomandă inițial mixarea produsului cu sortimentul de hrană folosit anterior. Apa trebuie să fie disponibilă în permanență. După deschidere, a se păstra în frigider și consuma în 48 ore.

INGREDIENTE

File de pui, cartof dulce, proteine hidrolizate din pește, ulei de pește, ficat de pui, pește (sardine), grăsime de pui, extract din semințe de quinoa, gălbenuș de ou lichid, carbonat de calciu, fibre de mazăre, fructo-oligozaharide, clorură de potasiu, clorură de sodiu, tărâțe și semințe de psyllium, sulfat de calciu dihidrat, Yucca schidigera, drojdie de bere uscată, glucozamină. Sursă de proteine: file de pui, proteine hidrolizate din pește, ficat de pui, pește, gălbenuș de ou lichid.

ADITIVI PER KG

Vitamina A 4300UI; Vitamina D3 170UI; Vitamina E 160mg; Zinc (chelat de zinc al analogului hidroxilat al metioninei): 37.3mg; Mangan (chelat de mangan al analogului hidroxilat al metioninei): 18.7mg; Fier (chelat de fier(II) al glicinei hidrat): 3.3mg; Cupru (chelat de cupru al analogului hidroxilat al metioninei): 3.1mg; Iod (iodat de calciu anhidru): 0.46mg; Taurină 1250mg. Aditivi tehnologici: citrat de potasiu 2500mg.

VALORI ANALITICE

Proteine brute 7.30%; Grăsimi brute 7.00%; Fibre brute 0.20%; Cenușă brută 2.20%; Umiditate 74.50%; Calciu 0.23%; Fosfor 0.11%; Sodiu 0.16%; Potasiu 0.20%; Acizi grași Omega‐3 0.15%; Acizi grași Omega‐6 1.00%; EPA 0.05%; DHA 0.06%. Substanțe de alcalinizare a urinei: citrat de potasiu (2,5g/kg). Substanțe de acidifiere a urinei: sulfat de calciu dihidrat (0,5g/kg).

VALOARE ENERGETICĂ

EM Kcal/Kg 1202 - Mj/Kg 5,03

OPINIILE CUMPĂRĂTORILOR