Get Off Spray repelent pentru câini și pisiciGet Off Spray repelent pentru câini și pisici

Get Off Spray repelent pentru câini și pisici

Este o soluție eficientă, care împiedică câinii și pisicile de la marcarea teritoriului.

detalii despre produs
Preț brut: de la 49.88 Lei
Evaluare: 3.7 / 59 Citirea tuturor părerilor (1)
Get Off Spray repelent pentru câini și pisici 500 ml

Get Off Spray repelent pentru câini și pisici 500 ml

500 ml
Preț: 49.88 Lei
0.51 puncte de fidelitate
Livrare: 2 zile lucrătoare?
Costuri de livrare: tabel de taxe?
buc: în coș
Pe stoc
Informațiile produsului

Este o soluție eficientă, care împiedică câinii și pisicile de la marcarea teritoriului.

Emite un miros puternic care respinge majoritatea câinilor și pisicilor de la marcarea teritoriului pe care s-a aplicat soluția.

Mod de utilizare:

Îndepărtați orice murdărie vizibilă, dacă este cazul spălați teritoriul cu Wash and Get off spray, sau dacă este vorba de un spațiu mai mare atunci cu conducte de irigații. Înainte de utilizare agitați flaconul, dacă se aplică pe tapițerie sau mobilier, verificați înainte că nu lasă urme.

O utilizare are efect aproximativ 12 ore.

Măsuri de protecție:

A nu se lăsa la îndemâna copiilor! Nu folosiți în apropierea iazurile piscicole. Nu folosiți pe culturi sensibile, să nu folosiți direct pe plantele de cameră, pentru că se pot ”arde”. Nu folosiți pe suprafețe vopsite sau lăcuite. Flaconul trebuie depozitat bine închis, în loc sigur și ferit de căldură. Conține metil nonil cetonă.

Se poate aplica și în interior.

OPINIILE CUMPĂRĂTORILOR
Expeditor: Iulia
Evaluare:
2016.04.20. 18:15
Produs excelent, pret accesibil, il recomand! Este singurul produs de pe piata care a dezobisnuit pisicile sa-si marcheze teritoriul (perete, pres, usa de la intrare). Daca este utilizat conform instructiunilor de pe ambalaj, da rezultate foarte bune. Secretul consta in curatarea si spalarea corecta in prealabil a locurilor marcate de pisici. Dupa ce se da cu spray, mirosul placut al acestuia persista mult timp, descurajand pisicile sa faca mizerie. A se evita contactul produsului cu pielea, folositi manusi de unica folosinta.
Pentru gradina am folosit cristalele repulsive Get Off, tot cu rezultate excelente! In prima luna, mizeria lasata de pisici a scazut cu 90%.
Mentionez ca alte produse similare nu contin methyl nonyl ketone, de aceea nu au efect. Ma bucur ca produsele sunt disponibile si in Romania (inainte le cumparam din Anglia). Multumesc Petissimo!