Felix Fantastic - Selecție mixtă - vită, pui, somon, păstrăv cu legume

Felix Fantastic - Selecție mixtă - vită, pui, somon, păstrăv cu legume

Felix Fantastic - Selecție mixtă este o hrană completă pentru pisici adulte.

detalii despre produs
Preț brut: de la 34.69 Lei
Evaluare: 4.8 / 50 Citirea tuturor părerilor (0)
Felix Fantastic - Selecție mixtă - vită, pui, somon, păstrăv cu legume 12 x 85 g

Felix Fantastic - Selecție mixtă - vită, pui, somon, păstrăv cu legume 12 x 85 g

12 x 85 g
Preț: 34.69 Lei (34.01 Lei / kg)
0.36 puncte de fidelitate
Livrare: 2 zile lucrătoare?
Costuri de livrare: tabel de taxe?
buc: în coș
Pe stoc
Informațiile produsului
Analiză tipică

Felix Fantastic - Selecție mixtă este o hrană completă pentru pisici adulte.

Caracteristici:

- Se poate oferi și pisicilor sterilizate

- FELIX FANTASTIC este o gamă de rețete irezistibile de hrană umedă care arată și miros atât de bine și au un gust atât de delicios încât sunt ca o hrană pe care ai gătit-o tu însuți. Fiecare reţetă conţine bucăţele fragede într-un aspic suculent pentru o masă delicioasă pe care pisica o poate savura. 

- Toate rețetele Felix Fantastic sunt o sursă de acizi grași esențiali Omega-6 și conțin cantitatea potrivită de vitamine pentru a satisface 100% necesarul zilnic de nutrienți al pisoiului dumneavoastră, dacă urmați instrucțiunile de hrănire de pe ambalaj.

- „La fel de bun pe cât arată”

- Pur și simplu irezistibil!

Ingrediente:

Cu carne de vită: carne și produse derivate de natură animală * (14%, din care vită 4%), extracte de proteine vegetale, pește și produse derivate din pește, legume (0,6% morcovi deshidratați, echivalent cu 5,4% morcovi), substanțe minerale, zaharuri.

Cu carne de pui și roșii: carne și produse derivate de natură animală * (14%, din care pui 8%), extracte de proteine vegetale, pește și produse derivate din pește, legume (0,6% roșii deshidratate, echivalent cu 5,4% roșii), substanțe minerale, zaharuri.

Cu somon și carne de pui: carne și produse derivate de natură animală * (12%), extracte de proteine vegetale, pește și produse derivate din pește (somon 4%), legume (0,6% cukkini deshidratat, echivalent cu 5,4% cukkini), substanțe minerale, zaharuri.

Cu păstrăv și mazăre: carne și produse derivate de natură animală * (12%), extracte de proteine vegetale, pește și produse derivate din pește (păstrăv 4%), legume (0,6% mazăre deshidratată, echivalent cu 5,4% mazăre), substanțe minerale, zaharuri.

Aditivi nutriționali:

Vitamina A: 655 UI / kg, Vitamina D3: 100 UI / kg, Vitamina E: 15 UI / kg, Sulfat de fier (II) monohidrat (Fe): 7,6 mg / kg, Iodat de calciu anhidru (I): 0,19 mg / kg , Sulfat de cupru (II) pentahidrat (Cu): 0,66 mg / kg, Sulfat de mangan monohidrat (Mn): 1,5 mg / kg, Sulfat de zinc monohidrat (Zn): 13 mg / kg, Taurină: 413 mg / kg, Arome

GHID DE HRĂNIRE

Pentru o pisică adultă de greutate medie (4 kg), oferă 3-4 pliculețe pe zi în cel puțin 2 mese separate. Pentru cantitatea medie recomandată pentru menținerea greutății la adult s-au luat în considerare pisici cu activitate moderată aflate în condiții de temperatură normale. Nevoile individuale variază și cantitățile de hrană trebuie adaptate corespunzator pentru a menține o greutate normală și sănătoasă a pisicii. A se servi la temperatura camerei.

Analiză tipică Cantitate
Umiditate 82 %
Proteine 11,5 %
Conținutul de grăsime 2,5 %
Cenușă brută 2,5 %
Celuloză brută 0,05 %
Omega-6 acizi grași 0,4 %
OPINIILE CUMPĂRĂTORILOR