Felix Sensations Sauces - Selecție de pește - cod de Alaska, sardine

Felix Sensations Sauces - Selecție de pește - cod de Alaska, sardine

Félix Sensations Sauce Selecție de pește este o hrană completă pentru pisici adulte.

detalii despre produs
Preț brut: de la 10 Lei
Evaluare: 4.8 / 11 Citirea tuturor părerilor (0)
Felix Sensations Sauces - Selecție de pește - cod de Alaska, sardine 4 x 85 g

Felix Sensations Sauces - Selecție de pește - cod de Alaska, sardine 4 x 85 g

4 x 85 g
Preț: 10 Lei (29.41 Lei / kg)
0.1 puncte de fidelitate
Lipsă temporară de stocÎnștiințare
Informațiile produsului
Analiză tipică

Félix Sensations Sauce Selecție de pește este o hrană completă pentru pisici adulte.

Caracteristici: 

- Ideală și pentru pisici sterilizate.

- FELIX Sensations® Sauces este o gamă de hrană delicioasă, cu bucăți de carne gustoase, combinate cu diferite sosuri aromate pentru o surpriză suculentă. Suntem siguri că pisica ta le va găsi irezistibile.

- Aceste mese delicioase sunt preparate cu combinația ideală de vitamine D & E, minerale echilibrate și acizi grași Omega 6. Sunt pline de bunătate sănătoasă pentru a satisface 100% din nevoile zilnice ale pisicii dvs. atunci când sunt hrănite în conformitate cu recomandările hrănire de pe ambalaj. 

Ingrediente:

Peşte cod în sos tomat: carne şi subproduse de origine animală (14%), extracte de proteine vegetale, pește și produse derivate din pește (cod 4%), legume (0,9% roșii deshidratate, echivalent cu 8,1% roșii în sos), minerale, zaharuri.

Sardine în sos de morcovi: carne şi subproduse de origine animală (14%), extracte de proteine vegetale, pește și produse derivate din pește (sardine 4%), legume (0,7% morcovi deshidratati, echivalent cu 6,3% morcovi în sos), minerale, zaharuri.

Aditivi nutriționali:

Vitamina A: 724 UI / kg, Vitamina D3: 111 UI / kg, Vitamina E: 16 UI / kg, Sulfat de fier (II) monohidrat (Fe): 8,3 mg / kg, Iodat de calciu anhidru (I): 0,21 mg / kg , Sulfat de cupru (II) pentahidrat (Cu): 0,73 mg / kg, Sulfat de mangan monohidrat (Mn): 1,6 mg / kg, Sulfat de zinc monohidrat (Zn): 14, 8 mg / kg, Taurină: 456 mg / kg, Arome

GHID DE HRĂNIRE

Pentru o pisică adultă de greutate medie (4 kg), oferă 3-4 pliculețe pe zi în cel puțin 2 mese separate. Pentru cantitatea medie recomandată pentru menținerea greutății la adult s-au luat în considerare pisici cu activitate moderată aflate în condiții de temperatură normale. Nevoile individuale variază și cantitățile de hrană trebuie adaptate corespunzator pentru a menține o greutate normală și sănătoasă a pisicii. A se servi la temperatura camerei.

Analiză tipică Cantitate
Umiditate 80 %
Proteine 12,5 %
Conținutul de grăsime 2,5 %
Cenușă brută 2,5 %
Celuloză brută 0,05 %
Omega-6 acizi grași 0,4 %
OPINIILE CUMPĂRĂTORILOR