Felix Tasty Shreds selecție mixtă în sos

Felix Tasty Shreds selecție mixtă în sos

Selecția mixtă în sos Felix Tasty Shreds este o hrană completă pentru pisici adulte.

detalii despre produs
Preț brut: de la 36.69 Lei
Felix Tasty Shreds selecție mixtă în sos 12 x 80 g

Felix Tasty Shreds selecție mixtă în sos 12 x 80 g

12 x 80 g
Preț: 36.69 Lei (38.22 Lei / kg)
0.38 puncte de fidelitate
Livrare: 2 zile lucrătoare?
Costuri de livrare: tabel de taxe?
buc: în coș
Pe stoc
Informațiile produsului
Analiză tipică

Selecția mixtă în sos Felix Tasty Shreds este o hrană completă pentru pisici adulte.

Caracteristici:

- Bucăți moi și irezistibile în sos gustos

- O sursă de acizi grași esențiali omega-6

- Conține vitamine și minerale

- Hrană 100% completă și echilibrată

Compoziţie:

Cu carne de vită: carne și derivate de origine animală* (18%, din care carne de vită 4%), extracte de proteine ​​vegetale, pește și derivate din pește, minerale, uleiuri și grăsimi, derivate vegetale, diferite zaharuri (* în bucățele: 54% carne și derivate de origine animală)

Cu carne de pui: carne și derivate de origine animală* (18%, din care carne de pui 4%), extracte de proteine ​​vegetale, pește și derivate din pește, minerale, uleiuri și grăsimi, derivate vegetale, diferite zaharuri (* în bucățele: 54% carne și derivate de origine animală)

Cu somon: carne și derivate de origine animală* (16%), extracte de proteine ​​vegetale, pește și derivate din pește (din care somon 4%), minerale, uleiuri și grăsimi, derivate vegetale, diferite zaharuri (* în bucățele: 50% carne și derivate de origine animală)

Cu ton: carne și derivate de origine animală* (16%), extracte de proteine ​​vegetale, pește și derivate din pește (din care ton 4%), minerale, uleiuri și grăsimi, derivate vegetale, diferite zaharuri (* în bucățele: 50% carne și derivate de origine animală)

Aditivi nutriționali / kg:

Vit A: 800 NE; Vit D₃: 120 NE; Vit E: 18 NE; Sulfat feros monohidrat 9,3 mg; Iodat de calciu anhidru 0,23 mg; Cupru (II) sulfat pentahidrat 0,8 mg; Sulfat de mangan monohidrat 1,8 mg; Sulfat de zinc monohidrat 16 mg; Taurină: 500 mg; arome.

Instrucțiuni de hrănire:

Doza medie zilnică pentru o pisică adultă cu greutate medie (4 kg) este de 3-4 plicuri, împărțite în cel puțin 2 mese separate. Cantitățile din instrucțiunile de hrănire satisfac nevoile pisicilor cu activitate moderată la temperaturi ambientale normale. Pentru diferite nevoi individuale, ajustați cantitatea de hrană pentru a vă menține pisica sănătoasă. Se servește la temperatura camerei. Asigurați întotdeauna apă proaspătă și curată lângă mâncare.

Analiză tipică Cantitate
Umiditate 78.0 %
Proteine 13.5 %
Conținutul de grăsime 2.8 %
Cenușă brută 2.6 %
Celuloză brută 0.05 %
Acid linoleic (ω6) 0.5 %
OPINIILE CUMPĂRĂTORILOR