Conserva KiS-KiS - Duck / RațăConserva KiS-KiS - Duck / Rață

Conserva KiS-KiS - Duck / Rață

Conserva KiS-KiS cu Rața este plină de bucăți suculente de carne într-un aspic delicios. Realizat din carne proaspătă cu ingrediente 100% naturale.

detalii despre produs
Preț brut: de la 7.59 Lei
Conserva KiS-KiS - Duck / Rață 400 g

Conserva KiS-KiS - Duck / Rață 400 g

400 g
Preț: 7.59 Lei (18.98 Lei / kg)
0.08 puncte de fidelitate
Livrare: 2 zile lucrătoare?
Costuri de livrare: tabel de taxe?
buc: în coș
Pe stoc
Informațiile produsului
Analiză tipică

Conserva KiS-KiS cu Rața este plină de bucăți suculente de carne într-un aspic delicios. Realizat din carne proaspătă cu ingrediente 100% naturale.

Caracteristici:

- Produsele KiS-KiS conțin doar carne de la furnizori locali. Locul de origine poate fi urmărit pe deplin.

- Produsele KiS-KiS sunt fabricate din ingrediente 100% naturale. Nu conțin coloranți artificiali, amelioratori de aromă, conservanți sau soia.

- Chiar și cele mai pretențioase pisici vor adora aroma delicată al produselor KiS-KiS și gustul natural al cărnii.

- În plus, dvs., veți aprecia că hrana Kis-Kis au un echilibru optim de uleiuri naturale, proteine, vitamine și minerale adăugate, care sunt esențiale pentru ca pisica dvs. să fie fericită și sănătoasă.

Compoziţie:

Carne și produse de origine animală (conține cel puțin 4% carne de rață), derivate de orgine vegetală, vitamine, minerale.

Aditivi / kg:

Aditivi nutriționali:

Vitamina A 1.875 UI, Vitamina D3 250 UI, Vitamina E 35 mg, Sulfat de zinc monohidrat 14,0 mg, Sulfat de fier (II) monohidrat 10,0 mg, Sulfat de acid sulfuric pentahidrat 1,50 mg, Sulfat de mangan monohidrat 2,50 mg, Selenit de sodiu 0,25 mg, Iodat de calciu anhidru 0,40 mg

Instrucțiuni de hrănire:

O pisică adultă medie (4 kg) are nevoie de can-1 cutie de mâncare pe zi cu cel puțin două mese. Pentru a ne menține pisica adultă fericită, ar trebui hrănită cel puțin de două ori pe zi. Pisicile își reglează alimentația și rareori mănâncă mai mult decât au nevoie. Dacă pisica dvs. este gestantă sau alăptează, este posibil să aveți nevoie de până la patru ori porția.

Analiză tipică Cantitate
Proteine 8,0 %
Conținutul de grăsime 5,0 %
Materiale anorganice 2,5 %
Celuloză brută 0,5 %
Umiditate 81,0 %
OPINIILE CUMPĂRĂTORILOR