Conservă KiS-KiS - Lamb / MielConservă KiS-KiS - Lamb / Miel

Conservă KiS-KiS - Lamb / Miel

Este o conservă delicioasă cu bucăți suculente de carne în aspic. Făcut din carne proaspătă cu 100% ingrediente naturale.

detalii despre produs
Preț brut: de la 7.59 Lei
Evaluare: 4.4 / 5 Citirea tuturor părerilor (0)
Conservă KiS-KiS - Lamb / Miel 400 g

Conservă KiS-KiS - Lamb / Miel 400 g

400 g
Preț: 7.59 Lei (18.98 Lei / kg)
0.08 puncte de fidelitate
Livrare: 2 zile lucrătoare?
Costuri de livrare: tabel de taxe?
buc: în coș
Pe stoc
Informațiile produsului
Analiză tipică

Este o conservă delicioasă cu bucăți suculente de carne în aspic. Făcut din carne proaspătă cu 100% ingrediente naturale.

Caracteristici:

- Produsele KiS-KiS conțin doar carne de la furnizori locali.

- Produsele KiS-KiS sunt fabricate din ingrediente 100% naturale. Nu conțin coloranți artificiali, conservanți sau soia.

- Chiar și cei mai pretențioși câini vor iubi aroma delicatp a produselor KiS-KiS și gustul natural al cărnii.

- În plus, dvs.,  veți aprecia că hrana au un echilibru optim de uleiuri naturale, proteine, vitamine și minerale adăugate, care sunt esențiale pentru a vă menține pisica fericită și sănătoasă.

Compoziţie:

Carne și produse de origine animală (din care cel puțin 4% carne de miel), derivate de origine vegeatală, vitamine, minerale.

Aditivi / kg:

Aditivi nutriționali:

Vitamina A 1.875 UI, Vitamina D3 250 UI, Vitamina E 35 mg, Sulfat de zinc monohidrat 14,0 mg, Sulfat de fier (II) monohidrat 10,0 mg, Sulfat de acid sulfuric pentahidrat 1,50 mg, Sulfat de mangan monohidrat 2,50 mg, Selenit de sodiu 0,25 mg, Iodat de calciu anhidru 0,40 mg

Instrucțiuni de hrănire:

O pisică adultă medie (4 kg) are nevoie de ¾-1 cutie de hrană pe zi, împărțită în cel puțin două mese. Pentru a ne menține pisica fericită, ar trebui să oferim cel puțin două mese pe zi cu cantitatea de hrană pe care sunt bucuroși să o mănânce. Pisicile își reglează consumul și rareori mănâncă mai mult decât au nevoie. Dacă pisica dvs. este gestantă sau alăptează, este posibil să aibă nevoie de până la patru ori doza recomandată.

Analiză tipică Cantitate
Proteine 8,0 %
Conținutul de grăsime 5,0 %
Materiale anorganice 2,5 %
Celuloză brută 0,5 %
Umiditate 81,0 %
OPINIILE CUMPĂRĂTORILOR