Royal Canin Sterilised Gravy
Royal Canin Sterilised GravyRoyal Canin Sterilised GravyRoyal Canin Sterilised GravyRoyal Canin Sterilised Gravy

Royal Canin Sterilised Gravy

Hrana umeda la pliculeț cu bucățele delicioase în sos - o nutriție sănătoasă bazată pe profilul nutritiv specific al pisicilor adulte sterilizate (bucatele de carne in sos, pentru sustinerea sanatatii aparatului urinar).

detalii despre produs
Hrană dietetică (Light)
Afecţiuni urinare
Preț brut: de la 64.68 Lei
Evaluare: 4.7 / 109 Citirea tuturor părerilor (0)
Royal Canin Sterilised Gravy 12 x 85 g

Royal Canin Sterilised Gravy 12 x 85 g

12 x 85 g
Preț: 64.68 Lei (63.41 Lei / kg)
0.67 puncte de fidelitate
Livrare: 2 zile lucrătoare?
Costuri de livrare: tabel de taxe?
buc: în coș
Pe stoc
Informațiile produsului
Analiză tipică

Hrana umeda la pliculeț cu bucățele delicioase în sos - o nutriție sănătoasă bazată pe profilul nutritiv specific al pisicilor adulte sterilizate (bucatele de carne in sos, pentru sustinerea sanatatii aparatului urinar).

Royan Canin respectă principul conform căruia dieta pisicii trebuie să țină cont de toți parametrii vieții, precum vârsta, rasa, stilul de viață, fiziologia și circumstanțele individuale. Hrana sănătoasă Royal Canin Sterilised se bazează pe angajamentul Royal Canin's pentru o calitate superioară și include Macro Nutrient Profile preferat instinctiv de pisicile adulte.

Hrana instinctiv preferată – Macro Nutrient Profile: noua dietă sănătoasă cu Macro Nutrient Profile este o formulă adaptată la etapa de viață și caracteristicile individuale ale piscii. Macro Nutrient Profile descrie proporția nutrienților care oferă energie. Înseamnă o proporție optimă de proteine, grăsimi și glucide. Pisica va accepta această hrană instinctiv. Profilul nutritiv specific variază cu vârsta, dar și cu statutul fiziologic (sarcină, lactație).

Pisicile au abilitatea de a recunoaște și prin urmare, de a  alege hrana care se potrivește cel mai bine profilului lor nutritiv. Hrana de calitate Royal Canin bazată pe conceptul Macro Nutrient Profile garantează acceptare excepțională și de durată din partea pisicilor. Ele pur și simplu nu se vor plictisi de Royal Canin! De accea nu este necesar nici măcar să schimbați aroma/sortimentul de hrană, mai ales dat fiind faptul că gustul e doar un mic criteriu luat în considerare de pisici când își aleg hrana.

Caracteristici:

  • Formula specifică Macro Nutrient Profile asigură un grad de acceptare ridicat și de durată din partea pisicilor adulte.
  • Pisicile adulte, mai ales cele sterilizate, au un risc ridicat de a dezvolta pietre la rinichi. Royal Canin Instinctive sprijină sănătatea sistemului urinar prin faptul că ajută la reducerea mineralelor care pot cauza pietre la rinichi.
  • Hrana sănătoasă Royal Canin Sterilised furnizează toți nutrienții necesari pentru vitalitate și sănătate optimă.
  • Conținutul ridicat de acizi grași esențiali e foarte benefic pentru organism iar conținutul caloric moderat ajută la menținerea greutății ideale.
  • Royal Canin Sterilised conține bucăți apetisante de carne în sos delicios. Ambalajul pliculețului menține întreaga aromă a mâncării și protejează nutrienții. În plus, este ușor de desfăcut.

Ingrediente:
carne si derivate de origine animala, peste si derivate din peste, cereale, extracte din proteine vegetale, uleiuri si grasimi, derivate de origine vegetala, minerale

Aditivi (la kg): Aditivi nutritionali: Vitamina D3: 40 IU, E1 (Fier): 4.5 mg, E2 (Iod): 0.5 mg, E4 (Cupru): 3 mg, E5 (Mangan): 1.5 mg, E6 (Zinc): 15 mg.

Constituenti analitici: Proteina: 9% - Continut de grasimi: 2.5% - Cenusa bruta: 1.6% - Celuloza bruta: 1.5% - Umiditate: 81.5%.

Cantităţi zilnice recomandate:

   

Greutate pisică

plic/zi

3 kg

3

4 kg

4 ½

5 kg

4

6 kg

4 ½

7 kg

-

           

Cantitate zilnică în combinație cu hrană uscată:

Greutate pisică

Cu hrană uscată

3 kg

1 plic + 40-48 g

4 kg

1 plic + 58-70 g

5 kg

1 plic + 76-92 g

6 kg

1 plic + 94-114 g

7 kg

-

Trecerea de la o hrană la alta se face treptat pentru ca flora intestinală să aibe timp de acomodare. După 7 zile, amestecați Royal Canin în cantițăți tot mai mari cu vechea hrană. Această adaptare treptată scade riscul de diaree. Hrana excesivă poate cauza probleme ale digestiei.

Aceste cantități sunt doar pentru ghidaj. Cantitatea de hrană trebuie ajustată în funcție de vârstă, nivel de activitate și circumstanțe. Supravegheați greutatea pisicii. Cantitatea zilnică trebuie împărțită în 2 porții. Asigurați apă proaspătă.

Analiză tipică Cantitate
Proteină brută 9,00 %
Uleiuri și grăsimi 2,60 %
Cenușă brută 1,30 %
Celuloză brută 1,80 %
Umiditate 81,00 %
OPINIILE CUMPĂRĂTORILOR