Royal Canin Urinary Care
Royal Canin Urinary CareRoyal Canin Urinary CareRoyal Canin Urinary CareRoyal Canin Urinary CareRoyal Canin Urinary Care

Royal Canin Urinary Care

Hrană completă pentru pisici adulte, pentru îmbunătățirea sănătății rinichilor și prevenirea pietrelor renale și bolilor asociate, rație ideală de minerale pentru un pH cu valoare redusă.

detalii despre produs
Afecţiuni urinare
Preț brut: de la 89.88 Lei
Evaluare: 4.4 / 10 Citirea tuturor părerilor (0)
Royal Canin Urinary Care 12 x 85 g

Royal Canin Urinary Care 12 x 85 g

12 x 85 g
Preț: 89.88 Lei (88.12 Lei / kg)
0.93 puncte de fidelitate
Livrare: 2 zile lucrătoare?
Costuri de livrare: tabel de taxe?
buc: în coș
Pe stoc
Informațiile produsului
Analiză tipică

Hrană completă pentru pisici adulte, pentru îmbunătățirea sănătății rinichilor și prevenirea pietrelor renale și bolilor asociate, rație ideală de minerale pentru un pH cu valoare redusă.

Royal Canin Urinary Care este o mâncare completă pentru pisici care sunt predispuse la a forma pietre struvite sau oxalate. Formula specială este special ajustată la cerințele nutriționale ale acestor pisici și are un nivel optim de minerale pentru a ajuta la reglarea și reducerea ph-ului urinat. 
Urina pisicii este predispusă la a forma cristale, în funcție de diverși factori, precum un aport prea mic de lichide și o valoarea nepotrivită de minerale care pot cauza pietre urinare. Complicații precum probleme ale vezicii și rinichilor apar destul de des. Royal Canin Urinary Care îmbunătățește eficient sănătatea rinichilor după 10 zile de folosire datorită nivelului ideal de minerale și asigură un ph redus.

Eficiență dovedită: hrănirea exclusivă cu URINARY CARE peste 10 zile dublează răspunsul pozitiv în cea ce privește tractul urinar inferior.

Prezentare pe scurt a caracteristicilor produsului:

  • Hrană completă pentru pisici adulte
  • Pentru sprijinirea sănătătii rinichilor și prevenirea apariției pietrelor renale
  • Evită complicații precum infecții ale vezicii sau boli renale
  • Eficiență dovedită: folosirea exclusivă timp de 10 zile a URINARY CARE dublează, conform studiilor Royal Canin, reacția pozitivă a tractului urinar inferior, în comparație cu o altă hrană pentru pisici
  • Nivel ideal de minerale: oferă un echilibru minerale
  • Reglează valoarea ph-ului: nivelul ajustat de minerale asigură o valoare redusă a ph-ului și astfel se reduce concentrația urinei
  • Rețetă delicioasă pentru cea mai bună acceptanță
Analiză tipică Cantitate
Proteină brută 9,20 %
Uleiuri si grasimi crude 3,00 %
Cenușă brută 1,40 %
Celuloză brută 0,90 %
Umiditate 82,00 %
OPINIILE CUMPĂRĂTORILOR