Hrană umedă Whiskas - selecție de pasăreHrană umedă Whiskas - selecție de pasăre

Hrană umedă Whiskas - selecție de pasăre

Hrană umedă completă pentru pisici adulte. Cu ingrediente naturale atent selectate + vitamine + minerale. Susține sănătatea pielii și a blănii. Susține sănătatea tractului urinar.

detalii despre produs
Preț brut: de la 95.99 Lei
Hrană umedă Whiskas - selecție de pasăre 40 x 100 g

Hrană umedă Whiskas - selecție de pasăre 40 x 100 g

40 x 100 g
Preț: 95.99 Lei (21.47 Lei / kg)
0.99 puncte de fidelitate
Livrare: 2 zile lucrătoare?
Costuri de livrare: tabel de taxe?
buc: în coș
Pe stoc
Informațiile produsului

Hrană umedă completă pentru pisici adulte. Cu ingrediente naturale atent selectate + vitamine + minerale. Susține sănătatea pielii și a blănii. Susține sănătatea tractului urinar.

Cu produsele Whiskas®, vă puteți hrăni pisica cu o hrană pe care o iubește instinctiv în fiecare etapă a vieții.  Gama Whiskas® 1+ oferă o hrană delicioasă, gustoasă și nutritivă, adaptată nevoilor animalului dumneavoastră de companie, cu o formulă perfect echilibrată pentru a vă ajuta să vă mențineți pisica fericită și sănătoasă. Realizate cu ingrediente naturale selectate, vitamine și minerale, alimentele noastre delicioase oferă toate substanțele nutritive de care animalul dumneavoastră de companie are nevoie pentru o viață sănătoasă. Nu se adaugă coloranți sau conservanți artificiali.

Ingrediente:

Cu pui: carne şi derivate de origine animală 36% (din care 94% natural*, inclusiv 4% pui în fiecare bucăţică**), minerale 0,6%, extracte din proteină vegetală, uleiuri şi grăsimi (inclusiv 0,1% ulei de floarea-soarelui). *ingrediente naturale, **bucăţică în mod tipic 43% din produs.

Cu raţă: carne şi derivate de origine animală 36% (din care 94% natural*, inclusiv 4% raţă în fiecare bucăţică**), minerale 0,6%, extracte din proteină vegetală, uleiuri şi grăsimi (inclusiv 0,1% ulei de floarea-soarelui). *ingrediente naturale, **bucăţică în mod tipic 43% din produs.

Cu pasăre: carne şi derivate de origine animală 36% (din care 94% natural*, inclusiv 4% pasăre în fiecare bucăţică**), minerale 0,6%, extracte din proteină vegetală, uleiuri şi grăsimi (inclusiv 0,1% ulei de floarea-soarelui). *ingrediente naturale, **bucăţică în mod tipic 43% din produs.

Cu curcan: carne şi derivate de origine animală 36% (din care 94% natural*, inclusiv 4% curcan în fiecare bucăţică**), minerale 0,6%, extracte din proteină vegetală, uleiuri şi grăsimi (inclusiv 0,1% ulei de floarea-soarelui). *ingrediente naturale, **bucăţică în mod tipic 43% din produs.

OPINIILE CUMPĂRĂTORILOR