Whiskas, selectii clasice de carneWhiskas, selectii clasice de carneWhiskas, selectii clasice de carneWhiskas, selectii clasice de carneWhiskas, selectii clasice de carneWhiskas, selectii clasice de carneWhiskas, selectii clasice de carne
Whiskas, selectii clasice de carne
Whiskas, selectii clasice de carne
Whiskas, selectii clasice de carne
Whiskas, selectii clasice de carne
Whiskas, selectii clasice de carne
Whiskas, selectii clasice de carne

Whiskas, selectii clasice de carne

Hrană umedă completă pentru pisici adulte.

detalii despre produs
Preț brut: de la 182.98 Lei
Whiskas, selectii clasice de carne 80 x 85 g

Whiskas, selectii clasice de carne 80 x 85 g

80 x 85 g
Preț: 182.98 Lei (22.54 Lei / kg)
1.88 puncte de fidelitate
Livrare: 2 zile lucrătoare?
Costuri de livrare: tabel de taxe?
buc: în coș
Pe stoc
Informațiile produsului

Hrană umedă completă pentru pisici adulte.

Caracteristici:

- Fiecare rețetă delicioasă este realizată cu 100% ingrediente de înaltă calitate și este concepută pentru a asigura 100% din necesarul zilnic al pisicilor de peste 1 an.

- Conține proteine de înaltă calitate pentru a susține mușchii puternici.

- Vitamina C ajută la apărarea naturală.

- Conține zinc, esențial pentru sănătatea pielii și a părului.

Compozitie: carne si derivate de origine animala (34%, inclusiv 4% vita in fiecare bucatica*), cereale, derivate de origine vegetala, minerale, diverse zaharuri. *Bucatica in mod tipic 40% din produs.

Compozitie: carne si derivate de origine animala (34%, inclusiv 4% pui in fiecare bucatica*), cereale, derivate de origine vegetala, minerale, diverse zaharuri. *Bucatica in mod tipic 40% din produs.

Compozitie: carne si derivate de origine animala (34%, inclusiv 4% miel in fiecare bucatica*), cereale, derivate de origine vegetala, minerale, diverse zaharuri. *Bucatica in mod tipic 40% din produs.

Compozitie: carne si derivate de origine animala (34%, inclusiv 4% pasăre in fiecare bucatica*), cereale, derivate de origine vegetala, minerale, diverse zaharuri. *Bucatica in mod tipic 40% din produs.

Aditivi/kg:

Aditivi cu valoare nutritivă: vitamina C: 702mg, vitamina D₃: 200NE, taurină: 620mg, cupru (sulfat de cupru (II) pentahidrat): 1,2mg, iod (iod de calciu, fără conținut de apă legată): 0.22mg, Fier (sulfat feros, monohidrat): 11,2mg, Mangan (sulfat de mangan, monohidrat): 2,2mg, Zinc (sulfat de zinc, monohidrat): 16,2mg/arome și arome: Arome

Constituenți analitici (%):

Proteine: 7,3; grăsimi: 4,0; substanțe anorganice: 1,6; fibre brute: 0,25; umiditate: 84,5.

Instructiuni de hranire: O pisica de 3 kg necesita 3 - 3 1/2 pliculete zilnic, o pisica de 4 kg necesita 3 1/2 - 4 pliculete zilnic, o pisica de 5 kg necesita 4 - 4 1/2 pliculete zilnic. 1 plic poate fi inlocuit cu 16 g de hrana uscata WHISKAS(R). Tineti cont de caloriile care provin din gustari.|Ajustati cantitatea de hrana oferita pisicii dumneavoastra in functie de nevoile acesteia. Cum? Vizitati website-ul Whiskas. Oferiti apa proaspata. A se servi la temperatura camerei, surplusul de hrana poate fi refrigerat pana la 2 zile.

OPINIILE CUMPĂRĂTORILOR