închide
Whiskas Tasty Mix Chef's Choice hrană umedă pisiciWhiskas Tasty Mix Chef's Choice hrană umedă pisiciWhiskas Tasty Mix Chef's Choice hrană umedă pisiciWhiskas Tasty Mix Chef's Choice hrană umedă pisiciWhiskas Tasty Mix Chef's Choice hrană umedă pisiciWhiskas Tasty Mix Chef's Choice hrană umedă pisiciPromoțiechiar
-17%
Whiskas Tasty Mix Chef's Choice hrană umedă pisici
Whiskas Tasty Mix Chef's Choice hrană umedă pisici
Whiskas Tasty Mix Chef's Choice hrană umedă pisici
Whiskas Tasty Mix Chef's Choice hrană umedă pisici
Whiskas Tasty Mix Chef's Choice hrană umedă pisici

Whiskas Tasty Mix Chef's Choice hrană umedă pisici

Whiskas Tasty Mix Alegerea bucătarului este o hrană umedă completă pentru pisici adulte.

detalii despre produs
Preț brut: de la 28.98 Lei ? de la 24.06 Lei
-17 %Whiskas Tasty Mix Chef's Choice hrană umedă pisici 12 x 85 g

Whiskas Tasty Mix Chef's Choice hrană umedă pisici 12 x 85 g

12 x 85 g
Preț: 28.98 Lei (28.41 Lei / kg)? Preț promoțional: 24.06 Lei (23.59 Lei / kg)
0.25 puncte de fidelitate
Livrare: 2 zile lucrătoare?
Costuri de livrare: tabel de taxe?
buc: în coș
Pe stoc
Informațiile produsului

Whiskas Tasty Mix Alegerea bucătarului este o hrană umedă completă pentru pisici adulte.

Caracteristici:

- O combinație delicioasă de proteine și legume într-un amestec plăcut care garantează că va face pisicile să toarcă.

- Conține tot ce are nevoie pisica ta pentru a se menține sănătoasă, inclusiv vitaminele B și o proporție echilibrată de minerale.

- Pachetul conține patru rețete senzaționale selectate de bucătarii noștri pentru pisici: carne de vită și pasăre cu legume de grădină, somon și morcovi, pui și pește alb, pește alb și legume de grădină.

- Toate mesele gustoase asigură 100% din nevoile zilnice ale pisicii dumneavoastră.

- Ne-am angajat să ne reducem impactul asupra mediului. Peștele folosit în rețetele noastre provine din surse durabile.

Recomandare de hrănire:

Necesarul zilnic:

2½ - 3 pliculețe pentru o pisică de 3 kg.

3½ - 4 pliculețe pentru o pisică de 4 kg.

4 - 4½ pliculețe pentru o pisică de 5 kg.

1 plic poate fi înlocuit cu 16 g de hrană uscată WHISKAS®. Luați în considerare caloriile din recompensele oferite.  Luați în considerare nevoile pisicii dvs. atunci când stabiliți cantitatea de hrană.  Oferiți apă proaspătă. Servit la temperatura camerei, poate fi păstrat la frigider timp de 2 zile de la deschidere.

Ingrediente:

Cu carne de vită, pasăre și legume:

Carne și derivate animale (34%, din care 4% carne de vită și 4% carne de pasăre în fiecare bucățică*), cereale asortate, legume (din care amestec de mazăre și morcov uscat 1%, echivalent cu 4% amestec de mazăre și morcov), derivate vegetale, minerale, extracte de proteine vegetale, diverse zaharuri. *Produsul conține de obicei 40% bucățele.

Cu somon și morcovi:

Carne și derivate animale (32%), pește și derivate din pește (din care 4% somon în fiecare bucățică*), cereale asortate, derivate vegetale, legume (din care morcovi uscați 0,6%, echivalentul a 4% morcovi), minerale, extracte de proteine vegetale, diverse zaharuri. *Produsul conține de obicei 40% bucățele.

Cu pui și curcan:

Carne și derivate animale (34%, din care 4% pui și 4% curcan în fiecare bucățică*), cereale asortate, derivate de origine vegetală, minerale, extracte de proteine vegetale, diverse zaharuri. *Produsul conține de obicei 40% bucățele.

Cu pui și cod:

Carne și derivate animale (32%, din care 4% pui în fiecare bucățică*), pește și derivate din pește (din care 4% cod în fiecare bucățică*), cereale asortate, derivate de origine vegetală, minerale, extracte de proteine vegetale, diverse zaharuri. *Produsul conține de obicei 40% bucățele.

Aditivi/kg:

Aditivi cu valoare nutritivă:

Vitamina B₁: 27.3mg, Vitamina B₂: 1.4mg, Vitamina B₆: 4.5mg, Vitamina D₃: 200NE(Vitamina D₃ adăugată nu este inclusă în variantele somon și morcov), Taurină: 620mg, Cupru (Sulfat de cupru (II) pentahidrat): 1. 2mg, Iod (Iodat de calciu, care nu conține apă legată): 0.22mg, Fier (Sulfat feros, monohidrat):11.2mg, Mangan (Sulfat de mangan, monohidrat): 2.2mg, Zinc (Sulfat de zinc, monohidrat): 16.2mg/f. Arome.

OPINIILE CUMPĂRĂTORILOR