Stimați Clienți! În data de 20 mai 2024, Departamentul Serviciul Clienți va fi închis. Mulțumim pentru înțelegere! Cu drag, Echipa Petissimo
Cat Chow Adult cu Somon
Promoțiechiar
-15%

Cat Chow Adult cu Somon

Cat Chow Adult Salmon este pregătit cu carne de somon de înaltă calitate, plante și legume. Este o hrană completă și echilibrată pentru pisici adulte cu un nivel mediu de activitate.

detalii despre produs
Preț brut: de la 45.39 Lei
Evaluare: 4.8 / 90 Citirea tuturor părerilor (0)
-15 %Cat Chow Adult cu Somon 15 kg

Cat Chow Adult cu Somon 15 kg

15 kg
Preț: 295.29 Lei (19.69 Lei / kg)? Preț promoțional: 250.99 Lei (16.73 Lei / kg) Bugetul zilnic: 0.98 Lei0.84 Lei?
2.59 puncte de fidelitate
Lipsă temporară de stocÎnștiințare
Cat Chow Adult cu Somon 1,5 kg

Cat Chow Adult cu Somon 1,5 kg

1,5 kg
Preț: 45.39 Lei (30.26 Lei / kg) Bugetul zilnic: 1.51 Lei?
0.47 puncte de fidelitate
Livrare: 2 zile lucrătoare?
Costuri de livrare: tabel de taxe?
buc: în coș
Pe stoc
Informațiile produsului
Analiză tipică
Instrucțiuni de dozare

Cat Chow Adult Salmon este pregătit cu carne de somon de înaltă calitate, plante și legume. Este o hrană completă și echilibrată pentru pisici adulte cu un nivel mediu de activitate.

Caracteristici:

- Hrana uscată pentru pisici Cat Chow Adult conține toți nutrienții esențiali de care pisica dumneavoastră are nevoie pentru o viață de adult activă și sănătoasă.

- Conține vitamina E pentru a susține apărarea naturală, vitamine din complexul B pentru a ajuta pisica dumneavoastră să utilizeze energia mai eficient și proteine de înaltă calitate, atent selecționate, pentru o musculatură sănătoasă.

- Conține, de asemenea, formula Naturium, o combinație specială de fibre naturale pentru a promova o digestie sănătoasă.

- Formula Purina Cat Chow Naturium este o combinație specială de fibre naturale. Conține o sursă naturală de prebiotice, care s-a dovedit că sprijină echilibrul microflorei intestinale și promovează o digestie sănătoasă pentru pisica dumneavoastră, astfel încât animalul dumneavoastră de companie poate obține mai mult din hrana sa.

- Din 1926, experții Purina și-au valorificat cunoștințele despre nevoile naturale ale animalelor de companie pentru a contribui la sănătatea și bunăstarea acestora cu o nutriție completă.

- Formulele atent elaborate de Purina Cat Chow nu conțin arome artificiale adăugate/coloranți/conservanți artificiali.

- Formulele noastre sunt bogate în pui, somon și alte surse de proteine selectate de calitate pentru a satisface nevoile naturale ale pisicilor.

- Această formulă gustoasă, atent formulată cu ingrediente naturale (pătrunjel, spanac, morcovi, cereale integrale, cicoare, drojdie), este preferată în mod natural de pisici.

Compoziție:

Cereale* (cereale integrale 48%), Carne și derivate de origine animală (20%), Extracte de proteine vegetale, Uleiuri și grăsimi, Pește și derivate de pește (4% somon), Derivate de origine vegetală, Legume* (2% rădăcină de cicoare uscată; 0,07% morcovi deshidratați, echivalentul a 0,4% morcovi; 0,07% mazăre deshidratată, echivalentul a 0,4% mazăre), Minerale, Drojdii* (0,3%)

*Ingrediente naturale

Analiză tipică Cantitate
Proteine 32%
Grăsime 11%
Cenușă brută 8,0%
Celuloză brută 2,5%
Greutate Greutate Activitate normală
2-4 kg 35-70 g
4-6 kg 70-105 g
OPINIILE CUMPĂRĂTORILOR