Purina ONE Bifensis Adult Beef
Promoțiechiar
-20%

Purina ONE Bifensis Adult Beef

Purina ONE Adult Beef este o hrană uscată pentru pisici adulte, bogată în carne de vită și cereale integrale. 

detalii despre produs
Vită sursă de proteină
Preț brut: de la 32.99 Lei ? de la 26.40 Lei
Evaluare: 4.6 / 7 Citirea tuturor părerilor (0)
-20 %Purina ONE Bifensis Adult Beef 0,8 kg

Purina ONE Bifensis Adult Beef 0,8 kg

0,8 kg
Preț: 32.99 Lei (41.24 Lei / kg)? Preț promoțional: 26.40 Lei (33 Lei / kg)
0.27 puncte de fidelitate
Livrare: 2 zile lucrătoare?
Costuri de livrare: tabel de taxe?
buc: în coș
Pe stoc
Informațiile produsului
Analiză tipică

Purina ONE Adult Beef este o hrană uscată pentru pisici adulte, bogată în carne de vită și cereale integrale. 

Hrana pentru pisici adulte Purina ONE cu carne de vită ajută la păstrarea sănătății și a unui sistem imunitar puternic, conține ingrediente de calitate pentru o absorbție optimă a nutrienților.

Purina ONE Adult vită & orez cu formula specială Actilea e destinată pisicilor între unul și șapte ani. Purina ONE Adult vită & orez este creată special pentru a satisface nevoile de nutriție ale pisicilor adulte care necesită o dietă completă și echilibrată pentru a-și menține sănătatea.

Amestecul special de nutrienți, vitamine și antioxidanți din hrana Purina ONE Adult furnizează pisicii o alimentație optimă, întărindu-i sistemul imunitar și în plus, reduce semnele specifice procesului de îmbătrânire. Astfel, pisica dumneavoastră își va menține starea de vârf a organismului – atât astăzi, cât și în anii ce vor urma – și va beneficia de o viață lungă și sănătoasă.

Purina ONE Adult este special creată conform cerințelor de nutriție ale pisicilor adulte. Rețetele Purina ONE Adult țin cont de mai multe aspecte ale sănătății pisicii:

 • Reduce acumularea de tartru: Un tip de minerale cu efect special s-a dovedit că reduce tartru cu până la 40%
 • Absorbția ușoară a nutrienților: Ingredientele de calitate superioară contribuie la asimilarea excelentă a nutrienților
 • Tract urinar sănătos: Conținutul echilibrat de minerale contribuie la sănătatea tractului urinar

Amestecul foarte ușor de digerat de nutrienți, inclusiv vitamine și antioxidanți, întărește sistemul imunitar al pisicii și reduce semnele asociate procesului de îmbătrânire. Hrana pentru pisici Purina ONE cu formula specială Actilea activează întregul potențial al sistemului de apărare natural al pisicii și oferă cele mai bune condiții posibile pentru o sănătate de durată. Pentru o pisică sănătoasă atât astăzi, cât și în anii care urmează. Păstrați sănătatea pisicii dumneavoastră prin:

 • Imunitate naturală
 • Digestie sănătoasă
 • Micro-floră intestinală echilibrată
 • Protecție împotriva radicalilor liberi

Cele mai importante trei ingrediente (probiotice, antioxidanți și drojdie) își manifestă efectele la nivelului tubului digestiv și au un impact pozitiv asupra întregului organism.

  • Drojdia: Pe lângă vitamine și minerale, drojdia furnizează proteine și beta-glucan, care au un efect pozitiv asupra organismului. Drojdia mai este cunoscută și pentru alte însușiri benefice, cum ar fi creșterea imunității și menținerea pielii, părului și unghiilor în stare de sănătate.

   Constituenții speciali care se găsesc în pereții celulelor de drojdie - beta-glucani – care ajută la activarea sistemului imunitar. Drojdia acționează pozitiv asupra apărării naturale a pisicii și contribuie la starea de sănătate generală a acesteia.

  • Probiotice: Probioticele mențin micro-flora intestinală sănătosă prin susținând înmulțirea bacteriilor benefice. O floră intestinală echilibrată îmbunătățește sistemele de apărare naturală a organismului, asimilarea nutrienților și menține digestia sănătoasă.

   Probioticele au o contribuție importantă la starea de sănătate a pisicii fiindcă:

   • Întăresc sistemul de apărare al organismului
   • Ajută la o digestie sănătoasă
   • Echilibrează flora intestinală
   • Ajută la asimilarea nutrienților
   • Reduc mirosul neplăcut al urinei și scaunelor
   • Pot contribui la starea generală de bine

  • Antioxidanți: Antioxidanții ajută în lupta împotriva efectelor negative ale radicalilor liberi. Radicalii liberi se formează în urma procesului normal de metabolism al celulelor și pot duce la vătămare celulei. Antioxidanții blochează radicalii liberi și astfel protejează celulele. Funcționarea insuficientă a celulelor cauzată de radicalii liberi este în legătură directă cu procesul de îmbătrânire al celulelor. O dietă bogată în antioxidanți ajută la reducerea acestui efect negativ, asigură funcționarea sănătoasă a celulelor și încetinesc procesul de îmbătrânire.

   Protejați sănătatea pisicii dumneavoastră cu ajutorul antioxidanților fiindcă aceștia:

   • Întăresc sistemul imunitar
   • Luptă împotriva radicalilor liberi
   • Asigură buna funcționare a celulelor și ajută la încetinirea procesului de îmbătrânire

Hrana uscată pentru pisici Purina ONE oferă o alimentație completă cu cei mai importanți nutrienți și vitamine. Formula specială Purina ONE Actilea formula activează întregul potențial al mecanismelor de apărare naturală a pisicilor. Acestea au nevoie de o dietă echilibrată pentru a rămâne sănătoase, iar ormulele de nutriție Purina ONE le oferă exact asta!

Ingrediente:
Carne de vită (16%), proteine de pasăre deshidratate, gluten de porumb, porumb, orez (min. 14%), grâu, grăsimi animale, gluten din grâu, rădăcină de cicoare (min. 0.5%), sfeclă, autolizat, drojdie (min. 0.2%), clorură de potasiu, ulei de pește, clorură de colină, minerale, sulfat de calciu, carbonat de calciu, DL-metionină, clorură de sodiu.

Aditivi

Vitamina A (17.200 IU/kg), vitamina D3 (850 IU/kg), vitamina E (540 mg/kg), vitamina C [L-acid ascorbic] (70 mg/kg), taurină (1.400 mg/kg), cupru (11 mg/kg), zinc (170 mg/kg). 
Conține antioxidanți și conservanți (aditivi-CE). Conținutul de vitamine se păstrează perfect până la data expirării.

Analiză tipică Cantitate
Proteine 34,0 %
Conținutul de grăsime 14,0 %
Cenușă 7,5 %
Fibre alimentare 2,5 %
Omega-6 2,0 %
OPINIILE CUMPĂRĂTORILOR