închide
Purina ONE Bifensis Adult Sensitive Turkey

Purina ONE Bifensis Adult Sensitive Turkey

Purina ONE Adult Sensitive Turkey este o hrană uscată pentru pisici adulte cu sensibilitate digestivă sau a pielii, bogată în carne de curcan și cereale integrale. 

detalii despre produs
Afecţiuni digestive
Afecţiuni dermatologice
Curcan - sursă de proteină
Preț brut: de la 32.99 Lei
Evaluare: 4.8 / 27 Citirea tuturor părerilor (0)
Purina ONE Bifensis Adult Sensitive Turkey 0,8 kg

Purina ONE Bifensis Adult Sensitive Turkey 0,8 kg

0,8 kg
Preț: 32.99 Lei (41.24 Lei / kg)
0.34 puncte de fidelitate
Livrare: 2 zile lucrătoare?
Costuri de livrare: tabel de taxe?
buc: în coș
Pe stoc
Informațiile produsului
Analiză tipică

Purina ONE Adult Sensitive Turkey este o hrană uscată pentru pisici adulte cu sensibilitate digestivă sau a pielii, bogată în carne de curcan și cereale integrale. 

Hrană cu curcan ușor de digerat pentru pisici cu sensibilități de alimentație sau capricioase, cu surse limitate și rar folosite de proteine și ingrediente de cea mai înaltă calitate.

Purina ONE Sensitive este special concepută pentru pisicile sensibile la mâncare.

Problemele de dietă la pisici sunt cauzate adeseori de intoleranțele alimentare la anumite tipuri de proteine. Hrana Purina ONE Sensitive, acum cu noua formulă specială Actilea, e preparată cu ingrediente speciale pentru pisicile adulte sensibile sau cu gusturi pretențioase.

Rețeta are surse limitate de proteine, în mare parte carne de curcan, orez, porumb și cicoare, pentru a fi tolerată și o sursă de fibre solubile pentru a ajuta la asimilarea nutrienților. Ingredientele de calitate superioară dau un gust delicios și optimiează digestia și excreția.

Ingrediente de calitate înaltă optimiează asimilarea nutrienților și digestia. În același timp sunt foarte gustoase și oferă mese irezistibile. Hrana Purina ONE Sensitive ajută și la menținerea sănătății pisicii.

 • Ajută la stimularea apetitului: ingredientele delicioase, atent selectate, ajută la stimularea apetitului pisicii
 • Digestie excelentă: ingredientele de calitate superioară sunt ușor de digerat
 • Toleranță alimentară: numărul limitat de proteine ajută ca hrana să fie tolerată

Amestecul foarte ușor de digerat de nutrienți, inclusiv vitamine și antioxidanți, întărește sistemul imunitar al pisicii și reduce semnele asociate procesului de îmbătrânire. Hrana pentru pisici Purina ONE cu formula specială Actilea activează întregul potențial al sistemului de apărare natural al pisicii și oferă cele mai bune condiții posibile pentru o sănătate de durată. Pentru o pisică sănătoasă atât astăzi, cât și în anii care urmează. Păstrați sănătatea pisicii dumneavoastră prin:

 • Imunitate puternică
 • Digestie sănătoasă
 • Micro-floră intestinală echilibrată
 • Protecție împotriva radicalilor liberi

Cele mai importante trei ingrediente (probiotice, antioxidanți și drojdie) își manifestă efectele la nivelului tubului digestiv și au un impact pozitiv asupra întregului organism.

  • Drojdia: Pe lângă vitamine și minerale, drojdia furnizează proteine și beta-glucan, care au un efect pozitiv asupra organismului. Drojdia mai este cunoscută și pentru alte însușiri benefice, cum ar fi creșterea imunității și menținerea pielii, părului și unghiilor în stare de sănătate.

   Constituenții speciali care se găsesc în pereții celulelor de drojdie - beta-glucani – care ajută la activarea sistemului imunitar. Drojdia acționează pozitiv asupra apărării naturale a pisicii și contribuie la starea de sănătate generală a acesteia.

  • Probiotice: Probioticele mențin micro-flora intestinală sănătosă prin susținând înmulțirea bacteriilor benefice. O floră intestinală echilibrată îmbunătățește sistemele de apărare naturală a organismului, asimilarea nutrienților și menține digestia sănătoasă.

   Probioticele au o contribuție importantă la starea de sănătate a pisicii fiindcă:

   • Întăresc sistemul de apărare al organismului
   • Ajută la o digestie sănătoasă
   • Echilibrează flora intestinală
   • Ajută la asimilarea nutrienților
   • Reduc mirosul neplăcut al urinei și scaunelor
   • Pot contribui la starea generală de bine

  • Antioxidanți: Antioxidanții sunt substanțe care luptă împotriva efectelor negative ale radicalilor liberi. Radicalii liberi se formează în urma procesului normal de metabolism al celulelor și pot duce la vătămare celulei. Antioxidanții blochează radicalii liberi și astfel protejează celulele. Funcționarea insuficientă a celulelor cauzată de radicalii liberi este în legătură directă cu procesul de îmbătrânire al celulelor. O dietă bogată în antioxidanți ajută la reducerea acestui efect negativ, asigură funcționarea sănătoasă a celulelor și încetinesc procesul de îmbătrânire.

   Protejați sănătatea pisicii dumneavoastră cu ajutorul antioxidanților fiindcă aceștia:

   • Întăresc sistemul imunitar
   • Luptă împotriva radicalilor liberi
   • Asigură buna funcționare a celulelor și ajută la încetinirea procesului de îmbătrânire

Hrana uscată pentru pisici Purina ONE oferă o alimentație completă cu cei mai importanți nutrienți și vitamine. Formula specială Purina ONE Actilea formula activează întregul potențial al mecanismelor de apărare naturală a pisicilor. Acestea au nevoie de o dietă echilibrată pentru a rămâne sănătoase, iar formulele de nutriție Purina ONE le oferă exact asta!

Ingrediente:
Carne de curcan (16%), orez (15%), gluten de porumb, proteine uscate de curcan, porumb, grăsimi animale (conservate cu tocoferoli), gluten din orez, drojdie, rădăcină de cicoare (0.5% min), ficat, pulpă de sfeclă, ulei de pește, clorură de potasiu, clorură de colină, L-lizină, clorură de sodiu, DL Metionină, minerale.

Aditivi:
Vitamina A (17.200 IU/kg), vitamina D3 (850 IU/kg), vitamina E (540 mg/kg), vitamina C [L- acid ascorbic] (70 mg/kg), taurină (1.400 mg/kg), cupru (11 mg/kg), zinc (170 mg/kg). 
Conține antioxidanți și conservanți (aditivi-CE). Conținutul de vitamine se păstrează perfect până la data expirării.

Analiză tipică Cantitate
Proteine 36,0 %
Conținutul de grăsime 16,0 %
Cenușă 7,5 %
Fibre alimentare 1,5 %
Omega-6 2,0 %
OPINIILE CUMPĂRĂTORILOR