Purina ONE Bifensis Junior Chicken
Purina ONE Bifensis Junior Chicken
Purina ONE Bifensis Junior Chicken

Purina ONE Bifensis Junior Chicken

Purina ONE Junior Chicken este o hrană uscată pentru pisici juniori, cu vârsta de sub 1 an, bogată în carne de pui și cereale integrale. 

detalii despre produs
Pui - sursă de proteină
Preț brut: de la 32.99 Lei
Evaluare: 4.8 / 26 Citirea tuturor părerilor (0)
Purina ONE Bifensis Junior Chicken 0,8 kg

Purina ONE Bifensis Junior Chicken 0,8 kg

0,8 kg
Preț: 32.99 Lei (41.24 Lei / kg)
0.34 puncte de fidelitate
Livrare: 2 zile lucrătoare?
Costuri de livrare: tabel de taxe?
buc: în coș
Pe stoc
Informațiile produsului
Analiză tipică

Purina ONE Junior Chicken este o hrană uscată pentru pisici juniori, cu vârsta de sub 1 an, bogată în carne de pui și cereale integrale. 

Hrană uscată, cu granule de mărime mică, pentru pisicuțe, cu un conținut bogat de nutrienți pentru o creștere optimă și sănătoasă, potrivită și pentru pisici gestante și lactante.

Purina One Kitten Junior este o hrană uscată pentru pisicuțe între 1 și 12 luni. Rețeta delicioasă cu pui și orez oferă o nutriție echilibrată cu toate substanțele, vitaminele și mineralele necesare pentru ca pisica să fie sănătoasă și în formă.

Pisicile cresc mult și foarte repede. Corpul trebuie să-și dezvolte mușchi, oase puternice, dinți și un sistem imunitar complet – totul în doar 6 luni.

Purina ONE Kitten Junior conține drojdie, probiotice și antioxidanți pentru a sprijini mecanismele de apărare naturale ale pisicii.
Hrana Purina ONE Kitten Junior este concepută special pentru pisicuțe și pisici gestante sau lactante. Acestă rețetă sprijină sănătatea pisicii prin:

 • Conținutul mare de proteine și echilibrul mineral pentru dezvoltarea optimă a oaselor și mușchilor
 • Dezvoltarea sănătoasă a tuturor funcțiilor esențiale și un sistem imunitar puternic
 • Ingredientele de calitate înaltă ajută la o digestie ușoară.

Amestecul foarte ușor de digerat de nutrienți, inclusiv vitamine și antioxidanți, întărește sistemul imunitar al pisicii și reduce semnele asociate procesului de îmbătrânire. Hrana pentru pisici Purina ONE cu formula specială Actilea activează întregul potențial al sistemului de apărare natural al pisicii și oferă cele mai bune condiții posibile pentru o sănătate de durată. Pentru o pisică sănătoasă atât astăzi, cât și în anii care urmează. Păstrați sănătatea pisicii dumneavoastră prin:

 • Imunitate naturală
 • Digestie sănătoasă
 • Micro-floră intestinală echilibrată
 • Protecție împotriva radicalilor liberi

Cele mai importante trei ingrediente (probiotice, antioxidanți și drojdie) își manifestă efectele la nivelului tubului digestiv și au un impact pozitiv asupra întregului organism.

  • Drojdia: Pe lângă vitamine și minerale, drojdia furnizează proteine și beta-glucan, care au un efect pozitiv asupra organismului. Drojdia mai este cunoscută și pentru alte însușiri benefice, cum ar fi creșterea imunității și menținerea pielii, părului și unghiilor în stare de sănătate.

   Constituenții speciali care se găsesc în pereții celulelor de drojdie - beta-glucani – care ajută la activarea sistemului imunitar. Drojdia acționează pozitiv asupra apărării naturale a pisicii și contribuie la starea de sănătate generală a acesteia.

  • Probiotice: Probioticele mențin micro-flora intestinală sănătosă prin susținând înmulțirea bacteriilor benefice. O floră intestinală echilibrată îmbunătățește sistemele de apărare naturală a organismului, asimilarea nutrienților și menține digestia sănătoasă.

   Probioticele au o contribuție importantă la starea de sănătate a pisicii fiindcă:

   • Întăresc sistemul de apărare al organismului
   • Ajută la o digestie sănătoasă
   • Echilibrează flora intestinală
   • Ajută la asimilarea nutrienților
   • Reduc mirosul neplăcut al urinei și scaunelor
   • Pot contribui la starea generală de bine

  • Antioxidanți: Antioxidanții sunt substanțe sau nutrienți. Ei ajută în lupta împotriva efectelor negative ale radicalilor liberi. Radicalii liberi se formează în urma procesului normal de metabolism al celulelor și pot duce la vătămare celulei. Antioxidanții blochează radicalii liberi și astfel protejează celulele. Funcționarea insuficientă a celulelor cauzată de radicalii liberi este în legătură directă cu procesul de îmbătrânire al celulelor. O dietă bogată în antioxidanți ajută la reducerea acestui efect negativ, asigură funcționarea sănătoasă a celulelor și încetinesc procesul de îmbătrânire.

   Protejați sănătatea pisicii dumneavoastră cu ajutorul antioxidanților fiindcă aceștia:

   • Întăresc sistemul imunitar
   • Luptă împotriva radicalilor liberi
   • Asigură buna funcționare a celulelor și ajută la încetinirea procesului de îmbătrânire

Hrana uscată pentru pisici Purina ONE oferă o alimentație completă cu cei mai importanți nutrienți și vitamine. Formula specială Purina ONE Actilea activează întregul potențial al mecanismelor de apărare naturală a pisicilor. Acestea au nevoie de o dietă echilibrată pentru a rămâne sănătoase, Formulele de nutriție Purina ONE le oferă exact asta!

Ingrediente:
Carne de pui (min. 16%), proteine deshidratate de pui, gluten din porumb, orez (min. 10%), porumb, soia, grăsimi animale (conservate cu tocoferoli), proteine uscate de porc, concentrat de ficat, gluten din grâu, concentrat de proteine de pește, ulei de pește, carbonat de calciu, clorură de sodiu, clorură de potasiu, drojdie, clorură de colină, minerale, DL-metionină.

Aditivi:
Vitamina A (17.200 IU/kg), vitamina D3 (850 IU/kg), vitamina E (540 mg/kg), vitamina C [L- acid ascorbic] (70 mg/kg), taurină (1.400 mg/kg), cupru (11 mg/kg). 
Conține antioxidanți și conservanți (aditivi-CE). Conținutul de vitamine se păstrează perfect până la data expirării.

Analiză tipică Cantitate
Proteine 41,0 %
Conținutul de grăsime 20,0 %
Cenușă 8,0 %
Fibre alimentare 2,5 %
DHA 0,05 %
OPINIILE CUMPĂRĂTORILOR