Royal Canin Mother & Babycat
Royal Canin Mother & Babycat
Royal Canin Mother & Babycat
Royal Canin Mother & Babycat
Royal Canin Mother & Babycat
Royal Canin Mother & Babycat
Royal Canin Mother & Babycat

Royal Canin Mother & Babycat

Royal Canin Mother & Babycat este o hrană completă special concepută pentru pisici şi puii lor - pisici gestante şi care alăptează; pentru perioada de înţărcare: pentru pisoi în prima etapă de creştere (de la 1 la 4 luni)

detalii despre produs
Gestație / Lactație
Preț brut: de la 30.31 Lei
Evaluare: 4.8 / 60 Citirea tuturor părerilor (0)
Royal Canin Mother & Babycat 2 kg

Royal Canin Mother & Babycat 2 kg

2 kg
Preț: 125.76 Lei (62.88 Lei / kg) Bugetul zilnic: 2.52 Lei?
1.3 puncte de fidelitate
Lipsă temporară de stocÎnștiințare
Royal Canin Mother & Babycat 400 g

Royal Canin Mother & Babycat 400 g

400 g
Preț: 30.31 Lei (75.78 Lei / kg) Bugetul zilnic: 3.03 Lei?
0.31 puncte de fidelitate
Livrare: 11 zile lucrătoare?
Costuri de livrare: tabel de taxe?
buc: în coș
Informațiile produsului
Analiză tipică

Royal Canin Mother & Babycat este o hrană completă special concepută pentru pisici şi puii lor - pisici gestante şi care alăptează; pentru perioada de înţărcare: pentru pisoi în prima etapă de creştere (de la 1 la 4 luni)

Caracteristici:

În primele trei săptămâni de viață, pisicuțele se hrănesc cu laptele mamei lor. Apoi devin interesați de hrana semisolidă, încep să lingă ceea ce mănâncă mama lor și învață să mestece. Din acest motiv, este o idee bună să oferiți pisicilor gestante și femelelor care alăptează o dietă bogată în nutrienți, adaptată în mod specific nevoilor nutriționale individuale ale pisicii femele și ale pisoilor săi.

ROYAL CANIN® Mother & Babycat a fost special adaptată pentru a satisface nevoile energetice ridicate ale pisicii dumneavoastră în timpul sarcinii și alăptării. De asemenea, este formulat pentru a susține dezvoltarea sănătoasă a pisoilor până la vârsta de 4 luni.

Puii de pisică nou-născuți primesc anticorpi de protecție din laptele matern, dar în timp această protecție slăbește. ROYAL CANIN® Mother & Babycat conține un complex dovedit, inclusiv vitaminele C și E, pentru a susține dezvoltarea sănătoasă a sistemului imunitar.

Formula este, de asemenea, bogată în acizi grași Omega-3 (DHA), care susțin dezvoltarea creierului și o vedere sănătoasă la puii tineri.

Datorită combinației de prebiotice benefice (MOS) și proteine foarte digerabile, ROYAL CANIN® Mother & Babycat susține, de asemenea, un echilibru sănătos al microbiotei intestinale (flora intestinală) pentru o digestie corectă.

Granulele ROYAL CANIN® Mother & Babycat se rehidratează ușor cu apă, ceea ce le conferă o consistență apetisantă de terci, ideală pentru înțărcarea pisoilor și pentru a îi menține hidratați.

Știați că nevoile nutriționale ale pisicuțelor se schimbă pe măsură ce acestea cresc? În timpul scurtei perioade de 16 săptămâni, aceștia au nevoie de o dietă adaptată în special la nevoile nutriționale ale următoarei faze de creștere. Următoarea etapă este să treceți la dieta ROYAL CANIN® pentru pisoi. Acestea sunt disponibile sub formă de hrană uscată sau de hrană umedă.

Beneficii:

Suport pentru sănătatea femelei și a puiului

MOTHER & BABYCAT este o soluție nutrițională unică, adaptată cerințelor energetice ridicate ale femelei la finalul perioadei de gestație și în timpul lactației, pentru o dezvoltare optimă a pisoilor pe parcursul primei etape de creștere.

Sistem imunitar puternic

Susține dezvoltarea unui sistem imunitar sănătos al pisoiului prin introducerea unui complex cu acțiune dovedită științific, ce include vitaminele E și C.

Dezvoltare cerebrală

Rețeta este îmbogățită cu un acid gras omega 3 (DHA) pentru a susține dezvoltarea cerebrală a pisoiului și sănătatea vederii.

Susține microbiomul

Asocierea de prebiotice (MOS) și proteine cu grad ridicat de digestibilitate contribuie la susținerea echilibrului sănătos al microbiomului intestinal, favorizând sănătatea digestivă.

Ingrediente:

COMPOZIŢIE: proteine de carne de pasăre deshidratată, grăsimi animale, făină de porumb, gluten de grâu*, orez, proteine animale hidrolizate, produse din drojdii, pulpă de sfeclă, fibre vegetale, ulei de soia, săruri minerale, ulei de peşte, fructo-oligozaharide, drojdie hidrolizată (sursă de mano-oligozaharide şi beta glucani) (0,30%), ulei de alge Schizochytrium sp. (sursă de DHA), făină din crăiţe.

ADITIVI (pe kg): Aditivi nutriţionali: Vitamina A: 25500 UI, Vitamina D3: 1000 UI, Fier (3b103): 33 mg, Iod (3b201, 3b202): 3,3 mg, Cupru (3b405, 3b406): 10 mg, Mangan (3b502, 3b504): 43 mg, Zinc (3b603, 3b605, 3b606): 130 mg, Seleniu (3b801, 3b811, 3b812): 0,04 mg - Aditivi tehnologici: Clinoptilolite de origine sedimentară: 5 g - Conservanţi - Antioxidanţi.

CONSTITUENŢI ANALITICI: Proteină: 34,0% - Conţinut de grăsimi: 25,0% - Cenuşă brută: 7,3% - Celuloză brută: 1,7% - Vitamina E: 550 mg/kg - Vitamina C: 220 mg/kg - Acid gras omega-3 (DHA): 0,19%. Energie metabolizabilă: 4437 kcal/kg.

*L.I.P.: proteină selecţionată datorită gradului ridicat de asimilare.

Analiză tipică Cantitate
Proteină brută 34,00 %
Conținutul de grăsime 25,00 %
Cenușă brută 7,30 %
Umiditate 5,50 %
Celuloză brută 1,70 %
NFE 26,50 %
OPINIILE CUMPĂRĂTORILOR