Royal Canin Kitten Sterilised
Royal Canin Kitten Sterilised
Royal Canin Kitten Sterilised
Royal Canin Kitten Sterilised
Royal Canin Kitten Sterilised
Royal Canin Kitten Sterilised
Royal Canin Kitten Sterilised
Royal Canin Kitten Sterilised
Royal Canin Kitten Sterilised

Royal Canin Kitten Sterilised

Royal Canin Kitten Sterilised este o hrană completă special concepută pentru pisoi sterilizaţi (de la 6 la 12 luni)

detalii despre produs
Hrană dietetică (Light)
Preț brut: de la 30.31 Lei
Evaluare: 4.8 / 87 Citirea tuturor părerilor (0)
Royal Canin Kitten Sterilised 2 kg

Royal Canin Kitten Sterilised 2 kg

2 kg
Preț: 125.76 Lei (62.88 Lei / kg) Bugetul zilnic: 5.03 Lei?
1.3 puncte de fidelitate
Lipsă temporară de stocÎnștiințare
Royal Canin Kitten Sterilised 400 g

Royal Canin Kitten Sterilised 400 g

400 g
Preț: 30.31 Lei (75.78 Lei / kg)
0.31 puncte de fidelitate
Lipsă temporară de stocÎnștiințare
Informațiile produsului
Analiză tipică

Royal Canin Kitten Sterilised este o hrană completă special concepută pentru pisoi sterilizaţi (de la 6 la 12 luni)

Caracteristici:

Mulți proprietari de pisici își sterilizează pisicuțele începând cu vârsta de aproximativ 6 luni. La 48 de ore de la operație, digestia pisoiului dumneavoastră va încetini, dar probabil că îi va fi la fel de foame ca de obicei. Pe măsură ce nivelul de activitate al pisicuțelor castrate devine din ce în ce mai ridicat, acestea au nevoie de hrană care să susțină o creștere sănătoasă, evitând în același timp creșterea excesivă în greutate.

ROYAL CANIN® Kitten Sterilised a fost dezvoltat special pentru a susține nevoile nutriționale ale pisicuțelor sterilizate în timpul fazei de creștere a dezvoltării lor. Această formulă este potrivită pentru pisicuțele sterilizate în vârstă de 6-12 luni, deoarece trec printr-o perioadă de schimbări fizice și comportamentale semnificative.

Această dietă unică are un conținut moderat de grăsimi pentru a reduce riscul de creștere în greutate, oferind în același timp niveluri optime de proteine, calciu și fosfor pentru o dezvoltare sănătoasă.

De asemenea, conține substanțe nutritive, cum ar fi vitaminele C și E, pentru dezvoltarea unui sistem imunitar sănătos la pisoi. S-a demonstrat că acești antioxidanți stimulează o creștere mai mare și mai rapidă a nivelului de anticorpi în urma vaccinării.

ROYAL CANIN® Kitten Sterilised este, de asemenea, bogat în acizi grași Omega-3 (DHA), care susțin dezvoltarea creierului și o vedere sănătoasă.

Datorită combinației de prebiotice benefice (MOS) și proteine foarte digerabile, ROYAL CANIN® Kitten Sterilised susține, de asemenea, un echilibru sănătos al microbiotei intestinale (flora intestinală) pentru o digestie corectă.

Crochetele ROYAL CANIN® Kitten Sterilised sunt special formulate pentru a se potrivi cu maxilarele mici ale pisicuțelor. Acțiunea lor mecanică de curățare a dinților ajută la menținerea unor dinți sănătoși în timpul mestecatului.

Știați că nevoile nutriționale ale pisicuțelor se schimbă pe măsură ce acestea cresc? În momentul în care pisoiul dumneavoastră sterilizat ajunge la vârsta de 12 luni, va avea nevoie de o dietă adaptată individual pentru a satisface nevoile nutriționale ale unei pisici adulte. 

În acest stadiu, pisica poate fi trecută la ROYAL CANIN® Appetite Control Care, care este disponibil sub formă de hrană uscată și hrană umedă in jeleu.

Beneficii:

Sistem imunitar puternic

Susține dezvoltarea unui sistem imunitar sănătos al pisoiului prin introducerea unui complex cu acțiune dovedită științific, ce include vitaminele E și C.

Creșterea și controlul greutății

În urma sterilizării, cerințele energetice ale pisoiului se schimbă, iar riscul de a deveni supraponderal crește. Această rețetă conține un nivel moderat de grăsimi pentru a limita creșterea în greutate, fără a reduce aportul de proteine, calciu și fosfor, necesare dezvoltării sănătoase a pisoiului.

Susține microbiomul

Asocierea de prebiotice (MOS) și proteine cu grad ridicat de digestibilitate contribuie la susținerea echilibrului sănătos al microbiomului intestinal, favorizând sănătatea digestivă.

Dezvoltare cerebrală

Rețeta este îmbogățită cu un acid gras omega 3 (DHA) pentru a susține dezvoltarea cerebrală a pisoiului și a-i asigura sănătatea vederii.

Ingrediente:

COMPOZIŢIE: proteine de carne de pasăre deshidratată, gluten de grâu*, fibre vegetale, făină de grâu, grăsimi animale, proteine hidrolizate din carne de pasăre, făină de porumb, orez, porumb, gluten de porumb, pulpă de sfeclă, săruri minerale, ulei de soia, produse din drojdii, tegumente şi seminţe de psyllium, ulei de peşte, fructo-oligozaharide, drojdie hidrolizată (sursă de mano-oligo-zaharide şi beta glucani) (0,27%), ulei de alge Schizochytrium sp. (sursă de DHA), făină din crăiţe.

Aditivi (per kg): Aditivi nutriționali: Vitamina A: 21500 UI, Vitamina D3: 800 UI, Fier (3b103): 32 mg, Iod (3b201, 3b202): 3.2 mg, Cupru (3b405, 3b406): 10 mg, Mangan (3b502, 3b504): 41 mg, Zinc (3b603, 3b605, 3b606): 128 mg, Seleniu (3b801, 3b811, 3b812): 0,04 mg - Aditivi tehnologici: Clinoptilolite de origine sedimentară: 10 g - Conservanți - Antioxidanți.

CONSTITUENŢI ANALITICI: Proteină: 34,0% - Conţinut de grăsimi: 12,0% - Cenuşă brută: 7,4% - Celuloză brută: 9,8% - Calciu: 1,04% - Fosfor: 0,95% - Acid gras omega-3 (DHA): 0,14% - Vitamina E: 420 mg/kg - Vitamina C: 180 mg/kg.

*L.I.P.: proteină selecţionată pentru gradul înalt de digestibilitate.

Analiză tipică Cantitate
Proteină brută 34,00 %
Conținutul de grăsime 12,00 %
Celuloză brută 9,80 %
Cenușă brută 7,40 %
Umiditate 5,50 %
NFE 31,30 %
OPINIILE CUMPĂRĂTORILOR