Stimați Clienți! În data de 20 mai 2024, Departamentul Serviciul Clienți va fi închis. Mulțumim pentru înțelegere! Cu drag, Echipa Petissimo
Royal Canin FHN Outdoor +7
Royal Canin FHN Outdoor +7
Royal Canin FHN Outdoor +7
Royal Canin FHN Outdoor +7
Royal Canin FHN Outdoor +7
Royal Canin FHN Outdoor +7

Royal Canin FHN Outdoor +7

Royal Canin Outdoor +7 este o hrană completă și echilibrată pentru pisici mai în vârstă (7-12 ani) și care ies frecvent afară și se deplasează în mod regulat.

detalii despre produs
Preț brut: de la 28.60 Lei
Evaluare: 4.8 / 32 Citirea tuturor părerilor (0)
Royal Canin FHN Outdoor +7 2 kg

Royal Canin FHN Outdoor +7 2 kg

2 kg
Preț: 114.32 Lei (57.16 Lei / kg) Bugetul zilnic: 4.29 Lei?
1.18 puncte de fidelitate
Lipsă temporară de stocÎnștiințare
Royal Canin FHN Outdoor +7 400 g

Royal Canin FHN Outdoor +7 400 g

400 g
Preț: 28.60 Lei (71.50 Lei / kg) Bugetul zilnic: 5.36 Lei?
0.29 puncte de fidelitate
Livrare: 2 zile lucrătoare?
Costuri de livrare: tabel de taxe?
buc: în coș
Pe stoc
Informațiile produsului
Analiză tipică

Royal Canin Outdoor +7 este o hrană completă și echilibrată pentru pisici mai în vârstă (7-12 ani) și care ies frecvent afară și se deplasează în mod regulat.

Caracteristici:

Dacă pisica dumneavoastră activă, adultă, petrece mult timp în aer liber, este important să îi oferiți o dietă care să îi ofere suportul nutrițional de care are nevoie pentru a menține o sănătate optimă. ROYAL CANIN® Outdoor 7+ este special formulată ținând cont de toate nevoile nutriționale ale pisicilor mai în vârstă, aflate în aer liber, ca și pisica dumneavoastră.

Potrivită pentru pisicile active, aflate în aer liber, cu vârsta de peste 7 ani, ROYAL CANIN® Outdoor 7+ conține un complex exclusiv de vitalitate pentru a vă ajuta pisica să facă față primelor semne de îmbătrânire.

Această hrană este îmbogățită cu substanțe nutritive specifice, cum ar fi: polifenoli din ceai verde, vitamina C, EPA și DHA. Acizii grași Omega-3, precum EPA și DHA, ajută la susținerea articulațiilor sănătoase pe măsură ce pisica dumneavoastră îmbătrânește.

ROYAL CANIN® Outdoor 7+ are un conținut ridicat de calorii, asta pentru a se asigura că satisface cerințele energetice ridicate ale pisicilor active care preferă să stea în aer liber.

În plus, formula specifică a nutrienților din hrana ROYAL CANIN® Outdoor 7+ ajută la menținerea sănătății sistemului urinar al pisicii dumneavoastră adulte.

Beneficii:

Complex de vitalitate

Outdoor 7+ conține niveluri ridicate de nutrienți țintă - inclusiv polifenoli din ceai verde, vitamina C, EPA și DHA - pentru a ajuta pisicile să facă față primelor semne de îmbătrânire.

Activitate de susținere

Conținutul ridicat de calorii al hranei satisface nevoile energetice ale pisicilor active.

Funcția sănătoasă a rinichilor

Datorită nivelurilor de fosfor atent ajustate, hrana susține o funcție renală sănătoasă

Sănătatea tractului urinar

Hrana este formulată pentru a contribui la menținerea sănătății sistemului urinar al pisicii adulte.

Ingrediente:

Compoziție: făină de porumb, proteine de pasăre deshidratate, porumb, grăsimi animale, orz, gluten de porumb, extract de proteine vegetale*, proteine animale hidrolizate, pulpă de sfeclă, ulei de soia, ulei de pește, drojdie și părți ale acestora, săruri minerale, hidrolizat de drojdie (sursă de manan-oligozaharide), ulei de borș, hidrolizat de crustacee (sursă de glucozamină), extract de gălbenele (sursă de luteină), hidrolizat de cartilaj (sursă de condroitină).

Aditivi (per kilogram): Aditivi nutriționali: vitamina A: 32000 UI, vitamina D3: 900 UI, vitamina C: 230 UI, E1 (Fier): 38 mg, E2 (Iod): 3,8 mg, E4 (Cupru): 12 mg,  E5 (Mangan): 50 mg, E6 (Zinc): 149 mg, E8 (Seleniu): 0,07 mg - Aditivi senzoriali: extract de ceai (sursă de polifenoli): 0,6 g - Conservanți - Antioxidanți.

Constituenți analitici: proteine brute: 28 % - uleiuri și grăsimi brute: 20 % - cenușă brută: 5,8 % - fibre brute: 1,5 % - fosfor: 0,79 % - EPA/DHA: 4 g/kg.

*L.I.P.: proteine selecționate, foarte digerabile.

Analiză tipică Cantitate
Proteină brută 28,00 %
Uleiuri si grasimi crude 20,00 %
Cenușă brută 5,80 %
Celuloză brută 1,50 %
Fosfor 0,79 %
EPA + DHA 4,00 g/kg
OPINIILE CUMPĂRĂTORILOR