Dragi clienți! Depozitul nostru este în curs de modernizare și în unele cazuri se pot înregistra întârzieri în procesarea comenzilor, lucru pentru care ne cerem scuze. Vă mulțumim pentru înțelegere, Echipa Petissimo
Gel Kalm Aid CatGel Kalm Aid Cat

Gel Kalm Aid Cat

Kalm-Aid este potrivit în situațiile în care animalul de companie devine anixios, de exemplu furtuni, călătorii, separare de proprietar sau medii noi.

detalii despre produs
Preț brut: de la 89.29 Lei
Gel Kalm Aid Cat 50 ml

Gel Kalm Aid Cat 50 ml

50 ml
Preț: 89.29 Lei
0.92 puncte de fidelitate
Livrare: 2 zile lucrătoare?
Costuri de livrare: tabel de taxe?
buc: în coș
Pe stoc
Informațiile produsului
Analiză tipică

Kalm-Aid este potrivit în situațiile în care animalul de companie devine anixios, de exemplu furtuni, călătorii, separare de proprietar sau medii noi.

Carcateristici:

- Kalm Aid Gel ajută animalul să se calmeze în situații stresante, cum ar fi anxietatea de separare, frica de călătorie, zgomote puternice și comportament nedorite.

Compoziție: sorbitol, glicerol.

Aditivi / pompa: Vitamine și Provitamine: Vitamina B3 1,2 mg, Vitamina B1 0,24 mg, Vitamina B6 0,02 mg. Aminoacizi / pompare: L-triptofan 100 mg, L-teanină 0,06 mg.

Aditivi tehnologici: celuloză microcristalină, carboximetil celuloză, guma xantan, acid benzoic, polioxietilenă (20) oleat de sorbitan.

Ghid de administrare:

- Cu 1-2 ore înainte de un eveniment care provoacă frică sau anxietate, dați unei pisici de talie mica cantitatea unei pompe, iar unei pisici de talie mare cantitatea a 2 pompe.

- Pentru utilizare pe termen lung datorită tulburărilor de comportament, oferiți pisicilor mici și mari jumătate din doză.

- Amestecați gelul în hrană sau aplicați-l pe laba pisicii dvs. și îl vor linge.

Analiză tipică Cantitate
Carbohidrați 38,3%
Proteină brută 3,7%
Grăsime brută 0,5%
Cenușă brută 0,05%
OPINIILE CUMPĂRĂTORILOR