închide

Produse Răcoritoare Câini & Pisici

Produse răcoritoare pentru caini si pisici

Oferta este valabilă până în data de 31 august 2024, în limita stocului disponibil


Jucării răcoritoare pentru câini

În zilele fierbinți de vară, asigură-te că prietenul tău canin se bucură de confort și distracție cu jucăriile răcoritoare pentru câini! Aceste jucării inovatoare sunt concepute special pentru a menține câinele tău răcorit și hidratat în timpul jocului. Nu lăsa căldura să îi strice ziua - alege jucăriile răcoritoare și transformă vara într-un sezon de joacă și confort!Zgărzi & Veste răcoritoare pentru câini

În zilele toride de vară, confortul și siguranța câinelui tău sunt prioritare. Cu zgărzi și veste răcoritoare pentru câini, îi poți oferi prietenului tău necuvântător o senzație plăcută de răcorire. Aceste accesorii inovatoare sunt realizate din materiale speciale, care menține temperatura optimă pentru o perioadă îndelungată. Alege zgărzi și veste răcoritoare pentru câini și transformă căldura verii într-o plăcere răcoritoare pentru prietenul tău loial!


Happy Dog NaturCroq -20%

Covorașe & Culcușuri răcoritoare pentru câini

Transformă zilele toride de vară în momente de relaxare pentru câinele tău cu covorașele și culcușurile răcoritoare pentru câini! Aceste accesorii esențiale sunt concepute pentru a menține o temperatură scăzută, oferind confortul necesar în perioadele călduroase. Designul impermeabil și rezistent permite utilizarea atât în interior, cât și în exterior, iar întreținerea simplă cu o lavetă umedă asigură curățenia rapidă. Disponibile în diverse dimensiuni, aceste produse se potrivesc perfect oricărui spațiu și nevoilor câinelui tău.

Accesorii călătorie Flamingo -25%

Piscine pentru câini

Înfruntă căldura verii și adu distracția la un alt nivel pentru prietenul tău canin cu piscinele speciale pentru câini! Aceste piscine sunt create pentru a oferi câinelui tău o metodă sigură și plăcută de a se răcori și a se juca în apă. Fabricate din materiale durabile și rezistente la zgârieturi, piscinele pentru câini sunt ideale pentru a face față celor mai energice sesiuni de joacă.

zgarda FORESTO

Plasă fereastră & ușițe de acces pentru pisici

Alege plase de protecție pentru geamuri și oferă pisicii tale un mediu sigur și confortabil, chiar și în zilele cele mai călduroase. Protecția și bunăstarea prietenului tău felin sunt acum la îndemâna ta! Știind că pisica ta este în siguranță, te vei simți mai liniștit, iar pisica ta se va simți mai confortabilă în interior, fără pericolul de a ieși afară în timpul caniculei.

Promotii Friskies Pisici

Boluri apă pentru pisici

Hidratarea adecvată este esențială pentru sănătatea și bunăstarea pisicii tale, mai ales în timpul caniculei. Bolurile de apă joacă un rol crucial în menținerea pisicii tale hidratate și sănătoase în zilele fierbinți de vară. 

Promotii Pentru Caini și Pisici