Părerile cumpărătorilor

Stimate Echipa Petissimo!

As dori sa-va exprim satisfactia mea maxima in legatura de Dvs. Preluarea comenzilor, modul de comunicare, notificarile trimise, livrarea, serviciile de comanda stau la un nivel atat de inalt, incat nici nu cunosc altă companie care să ofere servicii atât de bune, calitativ. Sunteti amabili, flexibili, precisi, atenti, este o placere sa comand de la Dvs., si oriunde discutam despre animalele noastre, intotdeauna va recomand cunostintelor mele. As dori sa va multumesc din nou prestatia Dvs. de calitate, raman un cumparator fidel si pentru viitor, va doresc mult succes si un weekend placut:

Oláh Réka
 

Va multumesc prestatia profesionala si punctuala. Am  primit in timp si intact produsele comandate. Si serviciul de curierat a ajuns în timp. Sunt multumita si cu produsele cumparate. Spor la lucru!

Raluca Pop
 

Joia trecuta dimineata am comandat o zgarda si vineri dimineata la ora 9-10 era deja pe catelusul meu. As vrea sa va multumesc executarea comenzii rapide, punctuala si de incredere. In primul rand pentru echipa Petissimo, dar va rog sa transmieteti mesajul meu si curieratului. In viitor, in caz de nevoie cu siguranta o sa va mai contactez. Va multumesc din nou si va doresc mult succes. Cu stima:

Rónai Antalné
 

Sunt foarte multumita de produsele cumparate de la Petissimo. Catelul meu este mai energic de cand mananca hrana umeda Happy Dog! A devenit  mult mai echilibrat si alearga foarte mult in aer liber. In fiecare dimineata sta langa dulapul din bucatarie si asteapta sa-i servim micul lui dejun. Pana acuma am comandat de trei ori, dar sunt sigura ca banii mei n-au fost aruncati afara! Sunt total multumita cu produsele cumparate de la dumneavoastra! Va multumesc ca exista aceasta pagina web si sunt sigura ca de aici o sa mai comand si in viitor!

Cornelia
 

Va multumesc pentru rapiditate! Am primit hrana uscata. Din acest motiv as vrea sa profit de ocazie si sa va zic ca sunt foarte multumit cu serviciile primite si cu webshopul dumneavoastra. Pana acuma toate comenzile mele au fost livrate la timp, preturile sunt foarte convenabile, mai ales ca livrarea este  gratuita. Cainele meu este competitor de coursing si pentru el ii este foarte important sa primeasca hrana nutritiva cu o gama larga de sortimente. Raman un cumparator fidel:

M. N.
 

Sunt foarte recunoscator pentru desfasurarea comenzii in timp, am primit produsele foarte rapid, in pachet neatins si la un pret foarte avantajos. Va multumesc:

G. Tibor
 

Numai recunoscatoare pot fi cu produsele comandate. In sfarsit, dupa un timp indelungat de convalescenta, pudelul nostru de 11 ani se simte bine si este sanatos. 4 saptamani in urma a avut probleme digestive, dar sper ca s-a vindecat definitiv. Pana acuma produsele Hill’s se par cele mai potrivite pentru el. Sunt foarte multumita si pentru faptul ca  o domnisoara m-a sunat la telefon pentru a vedea daca cantitatile comandate sunt corecte sau nu. Va multumim!

C. Éva
 
 
Noi inca nu am gustat conservele, dar cainelui nostru ii place la nebunie. Stomacul lui este foarte sensibil de aceea numai preparate din carne de miel sau de pui poate consuma. Ne pare rau ca nu aveti hrane umede care sa-i corespunda cainelui nostru, mai ales din cauza ca aveti un curierat foarte rapid si comod pentru noi. Nu am gasit nici o rubrica unde as putea mentiona opinia noastra, din acest motiv cu aceasta scrisoare as vrea sa-mi  exprim recunostinta noastra pentru serviciile dvoastre: Produsele comandate au fost tot timpul in ordine si frecvent primim cate un cadou la comanda. Produsele Eukanuba ne erau deja cunoscute, sunt extraordinare. Va recomandam cunostintelor noastre detinatori de caini deoarece  aveti  servicii de incredere si  foarte convenabile. Cu salutari:
 
H. János
 

As vrea  sa va exprim cat de multumita sunt cu prestatiile si serviciile primite.Toate produsele pe care le-am cumparat de la Petissimo sunt la un pret incredibil de avantajos. Si nu numai pentru asta va sunt recunoscatoare, ci pentru livrarea gratuita si rapida. Nu-mi vine sa cred ca astfel de prestari exceptional de bune mai exista in prezent! Sper ca n-o sa se schimbe  in viitor nici livrarea, dar ninci preturile voastre. Daca toate acestea vor ramane nechimbate, raman  un cumparator fidel si in viitor. Pentru toate prietenele mele o sa va recomand webshopul vostru! Va multumesc din nou. Cu multe salutari:

Tímea
 

Sunt multumita cat se poate de magazinul vostru! Ati fost foarte corecti si la pret, si la produse, si la livrare, dar mai ales cu informarea livrarii. O sa primiti numai recomandari din partea mea! Va multmesc mult!

Sziszi