închide
Condițiile selectate:
Produse promoționale
Brand
Biogance
Ferplast
Fypryst
Versele Laga
Vitakraft
Zeronil
Special
Protecție împotriva căpușelor
Protecție împotriva puricilor
Protecție împotriva păduchilor
Talie recomandată
Talie mică
Talie medie
Talie mare
Vârstă recomandată
Pui
Junior
Adult
Senior

Dihorii sunt niște animale curioase, plini de viață și deosebit de activi și au nevoie de multă mișcare.Sunt foarte sociabili și au nevoie de multă interacțiune umană.   

ÎNGRIJIREA UNUI DIHOR

Cușca pentru dihori poate avea mai multe niveluri, dar evitați rampele abrupte, deoarece dihorii nu sunt mari cățărători și pot cădea și se pot răni. 

Dihorii nu ar trebui să fie ținuți în cușcă 24 de ore pe zi. Deși dihorii dorm chiar și 15-20 de ore pe zi, când sunt treji, dihorilor le place să fie activi, așa că, cu cât îi distrați mai mult, cu atât vor fi mai fericiți. 

Ca și toaletă, poate fi utilizată o cutie mică cu laturi joase în zona în care dihorul a folosit-o deja sau în zona de exerciții. Nu utilizați în toaleta animalului nisip pentru pisici, deoarece dihorilor le place să se joace în gunoiul curat, iar praful din argilă le dăunează blănii. Folosiți un strat subțire de nisip granulat, care este mai curat și mai absorbant. 

Dihorii sunt carnivori, iar sănătatea lor bună depinde de o dietă de calitate care să conțină cel puțin 34% proteine din carne de animal și 22% grăsimi. La Petissimo veți găsi o varietate de hrană pentru dihori. Fructele și legumele trebuie evitate deoarece sunt greu de digerat și pot provoca blocaje gastrointestinale. 

Aricii sunt animale nocturne care își petrec cea mai mare parte a zilei dormind. Aricii pot avea diferite personalități. Unii se bucură de atenție, unii sunt indiferenți, iar câtorva le displace atenția. 

ÎNGRIJIREA UNUI ARICI

Aricii pot fi mici, dar vor fi activi în cuștile lor. Podeaua ar trebui să fie solidă, nu din plasă sau sârmă, iar ariciilor le plac nivelurile multiple pentru a explora.  Aricii vor avea nevoie de o zonă acoperită odihnă. Ca și literă este potrivită o cutie sau zonă mică. Nu se recomandă utilizarea nisipului de argilă sau aglomerant pentru pisici, cel mai bine este să folosiți așternut din hârtie reciclată. Pe lângă o roată de exerciții și tuburi pentru explorare, Clopoțeii, mingile și jucăriile de mestecat vor contribui la îmbogățirea habitatului ariciului.  

Hrana uscată ar trebui să reprezinte cea mai mare parte din dieta ariciului dumneavoastră. Diverse sortimente de hrană uscată pentru arici veți găsi și în oferta Petissimo. La noi veți putea găsi chiar și conserve pentru arici. 

Apa proaspătă este foarte importantă și poate fi oferită printr-un adăpător suspendat. Apa trebuie să fie disponibilă mereu și schimbată zilnic.

Petissimo oferă o gamă largă de produse de care aveți nevoie pentru dihorul sau ariciul dumneavoastră, inclusiv hrană și produse de îngrijire. Aici găsi o mulțime de produse pentru a vă menține micile animale de companie sănătoase și fericite.

mai mult...