Condițiile selectate:
Produse promoționale
Brand
JR Farm
Sh
Versele Laga
Vitakraft
Talie recomandată
Talie mică
Talie medie
Talie mare
Vârstă recomandată
Pui
Junior
Adult
Senior

Șoarecele domestic (nu trebuie confundat cu cel de pe câmp sau în pod) este animal de companie de secole.

Șoarecii sunt animale curioase și fermecătoare, care tind să fie active în diferite momente ale zilei. Sunt foarte sociabili între ei. 

ÎNGRIJIREA UNUI ȘAORECE

Asigurați-vă că are o cușcă sigură din care șoarecele nu poate scăpa, dar care asigură și o ventilație adecvată. Țineți cușca departe de lumina directă a soarelui, de curenții de aer și de alte animale de companie, cum ar fi câinii și pisicile. O locație liniștită este cea mai bună, deoarece șoarecii se sperie ușor la zgomotele puternice.

În cușcă este necesar câțiva centimetri de așternut absorbant. Îndepărtați zilnic așternutul murdar, excrementele și mâncarea veche. Curățați temeinic cușca cu apă caldă și săpun o dată pe săptămână. 

Șoarecii adoră tuburile, ramurile, scările și roțile de exerciții, deoarece acestea le oferă posibilitatea de a alerga, de a se cățăra, de a se ascunde. Șoarecii au nevoie să mestece pentru a nu le crește prea mult dinții. O bucată de lemn de esență tare netratată sau o creangă este o jucărie de mestecat adecvată. Evitați orice jucărie sau accesoriu din plastic moale.  

Șoarecilor le plac spațiile mici și închise pentru a dormi și a se ascunde, cum ar fi o cutie mică sau un iglu.

Șoarecii se simt bine cu o hrană pentru rozătoare, care poate fi găsită sub formă de pelete. Apa curată și proaspătă trebuie să fie disponibilă în permanență. Folosiți un adapător fi atașat în exteriorul cuștii și schimbați apa zilnic. 

Și șobolanii sunt animale de companie foarte sociabile și inteligente. Se descurcă cel mai bine în perechi. O cușcă mare de sârmă cu un fund solid este cea mai bună pentru a adăposti animalul de companie.

ÎNGRIJIREA UNUI ȘOBOLAN

În general, cu cât este mai mare cușca, cu atât mai bine.  Evitați cuștile cu podele de sârmă, deoarece petrecerea timpului pe podele de sârmă pot provoca afecțiuni.  

În zilele noastre sunt disponibile multe alte opțiuni bune de așternut și nisip pentru animale de companie, care sunt foarte absorbante, nu conțin praf și sunt sigure pentru animalele de companie mici.  

De obicei, șobolanii vor alege o locație pentru baie într-o zonă a cuștii. Așternutul foarte murdar ar trebui să fie curățat zilnic și, dacă este necesar, ar trebui adăugat mai mult așternut. 

Pentru șobolani este disponibilă hrană sub formă de peleți sau de meniuri, care sunt formulate pentru a fi complete din punct de vedere nutrițional.  

Încercați cantități mici de fructe și legume, cum ar fi mazărea, morcovii, merele, bananele. Este important să oferiți o dietă bogată în fibre și săracă în grăsimi.  Pentru apă se poate folosi un adăpător atașat în exteriorul cuștii.  Asigurați-vă că are întodeauna la dispoziție apă proaspătă și curată.

Petissimo oferă o gamă largă de produse de care aveți nevoie pentru șoarece sau șobolan, inclusiv hrană și snackuri. Aici găsi o mulțime de produse pentru a vă menține micile animale de companie sănătoase și fericite.

mai mult...