Flee spray împotriva puricilor și acarienilorFlee spray împotriva puricilor și acarienilor

Flee spray împotriva puricilor și acarienilor

Folosirea sprayului Flee în casă, infecția cu purici a câinelor sau a pisicilor se poate ține sub control cu ușurință. Sprayul  este eficient împotriva a tuturor formelor de dezvoltare a puricilor (ouă, larve, pupe și adulți).

detalii despre produs
Protecție împotriva puricilor
Preț brut: de la 93.89 Lei
Evaluare: 4.4 / 81 Citirea tuturor părerilor (0)
Flee spray împotriva puricilor și acarienilor 400 ml

Flee spray împotriva puricilor și acarienilor 400 ml

400 ml
Preț: 93.89 Lei (0.23 Lei / ml)
0.97 puncte de fidelitate
Livrare: 2 zile lucrătoare?
Costuri de livrare: tabel de taxe?
buc: în coș
Pe stoc
Informațiile produsului

Folosirea sprayului Flee în casă, infecția cu purici a câinelor sau a pisicilor se poate ține sub control cu ușurință. Sprayul  este eficient împotriva a tuturor formelor de dezvoltare a puricilor (ouă, larve, pupe și adulți).

RECOMANDĂRI:

- Folosirea sprayului Flee în casă, infestarea cu purici a câinelor sau a pisicilor se poate ține sub control cu ușurință. Sprayul este eficient împotriva a tuturor formelor de dezvoltare a puricilor (ouă, larve, pupe și adulți).

- Este, de asemenea, eficient împotriva acarienilor. Utilizarea acestuia poate reduce în mod eficient cantitatea de alergeni de la acarieni și metaboliții acestora.

- FLEE este netoxic și non-pesticid.

Avantaje:

- Eficient

- Incolor

- Inodor

- Fără efect alergenic

- Este complet sigur

- Non-toxic

- Nu există rezistență la aceasta

 COMPOZIȚIE:

Ingredient activ:  0,4% gel/cauciuc Dimeticonă, conține și cyclometicont

SPECII ȚINTĂ

• spray în ambalaj de 400 de ml pentru mediul înconjurător

 Spray FLEE împotriva puricilor pentru uz casnic

- Ciclul de viață al puricilor:

Un purice trece prin patru etape de dezvoltare în timpul vieții sale: oul, larva, puiul și stadiul adult. Puricii adulți se pot reproduce numai după ce suge sânge. Femela este capabilă să depună ouă de mai multe ori pe zi și ocazional poate depune până la 20 de ouă pe sau în jurul animalului gazdă (covor, pătură sau chiar crăpături în podea). Durata ciclului de dezvoltare a puricilor variază de la 2 săptămâni la 8 luni, în funcție de temperatură, umiditate, dietă și rasă. După extragerea sângelui, femela depune 45-50 de ouă pe zi. Ouăle de purici cad de pe blana animalului gazdă, mai ales acolo unde animalul doarme sau se odihnește de obicei (covorașe, mobilier tapițat, culcușuri și cutii pentru câini și pisici). Acesta este motivul pentru care aceste locuri sunt extrem de importante pentru ciclul de viață al puricilor.

După 2-14 zile, ouăle se dezvoltă în larve, care se găsesc de obicei pe covor. Larvele nu sug sânge, se hrănesc cu sângele digerat din fecalele puricilor adulți, părți moarte ale pielii, păr, pene și alte materii organice din fecalele puricilor adulți. Larvele continuă să se dezvolte ca într-o pungă de chitină pe care o țes. Puricii adulți eclozează după 5-14 zile sau așteaptă până când vibrațiile (mișcarea animalelor de companie sau umane), presiunea (călcând pe el) sau căldura indică prezența unei potențiale gazde. Puricii adulți nou-eclozați pot trăi doar o săptămână fără a lua sânge. Cu toate acestea, puricii adulți complet dezvoltați supraviețuiesc până la o lună fără hrană. Temperatura optimă pentru dezvoltarea puricilor este între 21 ° -29 ° C. Durata de viață a puricilor este de 1-2 ani.

- Acarienii de praf domestici:

Acarienii de praf din casă apar în locuință tot timpul anului, reproducerea lor durează în principal din mai până în octombrie. Dezvoltarea acarianului din ou este de aprox. 3-4 săptămâni, iar durata de viață a acarieniilor adulți este de aprox. 3 luni. Cea mai optimă temperatură pentru ei este de 25-30 ° C în exterior și umiditate de 70%. Dieta lor se bazează pe resturi alimentare, piele și alte părți epiteliale și resturi ale altor acarieni. Capacul lor exterior este translucid, deci preferă întunericul. Sunt activi noaptea în principal, le place să fie aproape de părți ale corpului care le asigură căldură și umiditate. Aceștia se găsesc frecvente în saltele, lenjerie de pat, mobilier tapițat, covoare și textile unde este probabil să găsească suficientă hrană. Acarienii casnici sunt extrem de rezistenți, supraviețuind la umiditate scăzută. De mult timp se știe că acarienii de praf pot provoca alergii atât la animale, cât și la oameni. Două specii de acarieni pot fi luați în considerare pentru dermatita atopică la câini: Dermatophygoides farinae și Dermatophygoides pteronyssinus. Cea mai frecventă cauză de alergii la câini este prima specie menționată. Conform datelor din literatura de specialitate, 72% dintre câinii atopici răspund la D. farinae. (1) Deoarece alergenii la care animalul reacționează cu alergii provin de la acarieni și metaboliții lor, este important nu numai să eliminați acarienii, ci și alergenii derivați din aceștia (de exemplu, proteinele din fecalele acarienilor).

- FLEE - cea mai eficientă alternativă la pesticide:

FLEE - nu are efect pesticid sau insecticid, modul său de acțiune este fizic, nu există rezistență la acesta. Efectul „knock-down” al siliconului pe care îl conține este similar cu cel al permetrinei și piripoxifenului. În acest caz, efectul „knock-down” nu înseamnă când paraziții mor de fapt, ci când devin blocați. După tratament, Flee va rămâne eficient în tapițerie timp de cel puțin 6 zile, imobilizând atât puricii adulți, cât și formele larvare care pătrund în tapițerie. După aplicare, mediul poate rămâne fără purici timp de până la 9 săptămâni, astfel încât se recomandă reaplicarea la fiecare 6-9 săptămâni. 

Cantitatea de alergeni de praf de casă poate fi redusă eficient prin controlul corespunzător al numărului de acarieni adulți, fecalele și reziduurile ce provin din cochilii.  

Controlul eficient al puricilor și reducerea alergenilor în gospodării pot reduce simptomele animalelor de companie atopice, reducând astfel, indirect, simptomele alergice ale animalelor cu alergii la praful din casă (Thornton & Ross).

Are o toxicitate scăzută. Nu este toxic pentru alte specii de animale atunci când este ingerat pe cale orală. Este sigur pentru reptile, pești și plante. După aplicarea orală sau externă, nu este absorbit de tractul intestinal sau de suprafața pielii. Siguranța sa este tipică pentru alte produse care conțin dimeticonă utilizate la copiii cu păduchi.

Recomandări înainte de aplicarea spray-ului Flee

- Asigurați-vă ca toate animalele de companie din gospodărie au fost tratate împotriva paraziților externi. Veterinarul dvs. Vă poate recomanda ce produs să utilizați pentru ficare specie în parte.

- Spălați și uscați regulat culcușul animalului de companie (deoarece aici se regăsesc cei mai mulți purici, ouă  și larve).

- Aspirați locuința, inclusiv marginile camerelor și colțurile, acordând mai multă atenție locurilor frecventate de animal.  Mutați piesele de mobilier pentru a putea aspira temeinic covorul. Întodeauna eliminați conținutul sacului de aspirator și aplicați spray și pe sac pentru a elimina  a sau aruncați sacul asipratorului pentru a preveni recontaminarea locuinței.  După ce ați golit sacul, pulverizați interiorul sacului cu FLEE pentru a elimina puricii, ouăle, larvele sau pupele din interiorul sacului.

INSTRUCȚIUNI DE UTILIZARE:

Agitați bine înainte de utilizare. Țineți duza departe de suprafața care urmează să fie tratată și la o distanță de aproximativ 40 cm. Aplicați prin mișcări de măturare pentru a asigura o aplicare uniformă. Un metru pătrat de tapițerie, pături sau alte suprafețe necesită 14 secunde de pulverizare Flee. Pentru aplicații mai lungi, agitați ocazional flaconul de pulverizare.

Spălați-vă pe mâini după utilizare. Nu este nevoie să tratați fiecare parte a casei sau a apartamentului, este suficient să pulverizați suprafețele care intră în contact direct cu animalul dumneavoastră de companie.

Uneori, pe suprafețele tratate pot fi observate pete mai închise la culoare, ceea ce este normal, dispare când se usucă.

Suprafețele dure și fără orificii nu trebuie tratate, dar dacă sunt pulverizate pe astfel de suprafețe, acestea vor rămâne umede și alunecoase până la uscare (aproximativ 30 de minute). Nu este necesară ventilarea sau aspirarea după tratament.

Recomandări de utilizare pentru diferite suprafețe:

Covoare - Țineți recipientul la înălțimea genunchilor deasupra covorului care urmează să fie tratat. Pulverizați sistematic de la stânga la dreapta, întorcându-vă înapoi pe măsură ce fiecare zonă a fost acoperită. Mutați mobila pentru a pulveriza covorul dedesubt.

Mobilier - Pulverizați în același mod. Dacă aveți o pisică căreia îi place să se așeze pe pervazul ferestrei, nu uitați să pulverizați perdelele, deoarece acesta este, de asemenea, un loc unde se pot adăposti puricii.

Podele laminate/lemnoase/lucioase - Aceste tipuri de podele vor devin alunecoase dacă sunt stropite cu ceva umed, de aceea pulverizați în de-alungul marginilor, plinte și direct în orice crăpătură, asigurându-vă că orice exces de FLEE a fost îndepărtat.

Se recomandă utilizarea la fiecare 6 săptămâni.

PRECAUȚII:

A se păstra departe de alimente și băuturi. Evitați contactul cu ochii, dacă produsul intră în contact cu ochii, clătiți bine cu multă apă. Dacă apare iritarea ochilor, consultați un medic.

Produsul poate fi utilizat în siguranță pentru tratarea majorității suprafețelor, dar în unele cazuri, datorită naturii uleioase a materiilor prime, suprafața tratată poate fi ușor alunecoasă până la uscare, așa că aveți grijă. Înainte de a trata suprafețe speciale, individuale (de ex. Piele), este recomandabil să testați produsul pe o suprafață mică pentru a evalua efectul spray-ului asupra materialului tratat.

AVERTISMENTE: Flaconul este sub presiune și ar trebui să fie protejat de lumina directă a soarelui și nu poate fi expus la temperaturi de peste 50 ° C.  A se păstra departe de materiale combustibile. Păstrați departe de copii, să evitați fumatul în timpul aplicării.

A nu se aplica direct pe animale

FLEE este extrem de sigur și netoxic. Cu toate acestea, nu este conceput pentru a fi pulverizat direct pe animale. Medicul veterinar vă va recomanda un produs adecvat pentru o astfel de utilizare.

Nu aplicați direct pe oameni

Deși FLEE conține Dimeticonă, care se găsește în mai multe preparate pentru oameni, FLEE în sine nu este destinat utilizării umane, deși este sigur de pulverizat în prezența oamenilor.

Nu acoperiți complet pardoselile laminate, din lemn sau ceramice. Aceste tipuri de suprafețe vor deveni alunecoase odată umede. Pulverizați FLEE de-alungul marginilor acestor pardoseli și direct în crăpăturile deschise și, asigurându-vă că orice exces este șters.

INSTRUCȚIUNI PENTRU ELIMINAREA PRODUSULUI NEUTILIZAT SAU A DEȘEURILOR DERIVATE DIN PRODUSE MEDICINALE:

Orice produs medicinal veterinar neutilizat sau deșeuri derivate din astfel de medicamente veterinare trebuie aruncate în conformitate cu cerințele locale.

OPINIILE CUMPĂRĂTORILOR