Flee spray împotriva puricilor și acarienilorFlee spray împotriva puricilor și acarienilor

Flee spray împotriva puricilor și acarienilor

Folosirea sprayului Flee în casă, infecția cu purici a câinelor sau a pisicilor se poate ține sub control cu ușurință. Sprayul  este eficient împotriva a tuturor formelor de dezvoltare a puricilor (ouă, larve, pupe și adulți).

detalii despre produs
Protecție împotriva puricilor
Preț brut: de la 83.99 Lei
Evaluare: 4.3 / 60 Citirea tuturor părerilor (0)
Flee spray împotriva puricilor și acarienilor 400 ml

Flee spray împotriva puricilor și acarienilor 400 ml

400 ml
Preț: 83.99 Lei (0.21 Lei / ml)
0.87 puncte de fidelitate
Livrare: 2 zile lucrătoare?
Costuri de livrare: tabel de taxe?
buc: în coș
Pe stoc
Informațiile produsului

Folosirea sprayului Flee în casă, infecția cu purici a câinelor sau a pisicilor se poate ține sub control cu ușurință. Sprayul  este eficient împotriva a tuturor formelor de dezvoltare a puricilor (ouă, larve, pupe și adulți).

RECOMANDĂRI:

- Folosirea sprayului Flee în casă, infecția cu purici a câinelor sau a pisicilor se poate ține sub control cu ușurință. Sprayul este eficient împotriva a tuturor formelor de dezvoltare a puricilor (ouă, larve, pupe și adulți).

- Este, de asemenea, eficient împotriva acarienilor. Utilizarea acestuia poate reduce în mod eficient cantitatea de alergeni de la acarieni și metaboliții acestora.

- FLEE este netoxic și non-pesticid.

Avantaje:

- Eficient

- Incolor

- Inodor

- Fără efect alergenic

- Este complet sigur

- Non-toxic

- Nu există rezistență la aceasta

 COMPOZIȚIE:

Ingredient activ:  0,4% gel/cauciuc Dimeticonă, conține și cyclometicont

SPECII ȚINTĂ

• spray în ambalaj de 400 de ml pentru mediul înconjurător

 Spray FLEE împotriva puricilor pentru uz casnic

- Ciclul de viață al puricilor:

Un purice trece prin patru etape de dezvoltare în timpul vieții sale: oul, larva, puiul și stadiul adult. Puricii adulți se pot reproduce numai după ce suge sânge. Femela este capabilă să depună ouă de mai multe ori pe zi și ocazional poate depune până la 20 de ouă pe sau în jurul animalului gazdă (covor, pătură sau chiar crăpături în podea). Durata ciclului de dezvoltare a puricilor variază de la 2 săptămâni la 8 luni, în funcție de temperatură, umiditate, dietă și rasă. După extragerea sângelui, femela depune 45-50 de ouă pe zi. Ouăle de purici cad de pe blana animalului gazdă, mai ales acolo unde animalul doarme sau se odihnește de obicei (covorașe, mobilier tapițat, culcușuri și cutii pentru câini și pisici). Acesta este motivul pentru care aceste locuri sunt extrem de importante pentru ciclul de viață al puricilor.

După 2-14 zile, ouăle se dezvoltă în larve, care se găsesc de obicei pe covor. Larvele nu sug sânge, se hrănesc cu sângele digerat din fecalele puricilor adulți, părți moarte ale pielii, păr, pene și alte materii organice din fecalele puricilor adulți. Larvele continuă să se dezvolte ca într-o pungă de chitină pe care o țes. Puricii adulți eclozează după 5-14 zile sau așteaptă până când vibrațiile (mișcarea animalelor de companie sau umane), presiunea (călcând pe el) sau căldura indică prezența unei potențiale gazde. Puricii adulți nou-eclozați pot trăi doar o săptămână fără a lua sânge. Cu toate acestea, puricii adulți complet dezvoltați supraviețuiesc până la o lună fără hrană. Temperatura optimă pentru dezvoltarea puricilor este între 21 ° -29 ° C. Durata de viață a puricilor este de 1-2 ani.

- Acarienii de praf domestici:

Acarienii de praf din casă apar în locuință tot timpul anului, reproducerea lor durează în principal din mai până în octombrie. Dezvoltarea acarianului din ou este de aprox. 3-4 săptămâni, iar durata de viață a acarieniilor adulți este de aprox. 3 luni. Cea mai optimă temperatură pentru ei este de 25-30 ° C în exterior și umiditate de 70%. Dieta lor se bazează pe resturi alimentare, piele și alte părți epiteliale și resturi ale altor acarieni. Capacul lor exterior este translucid, deci preferă întunericul. Sunt activi noaptea în principal, le place să fie aproape de părți ale corpului care le asigură căldură și umiditate. Aceștia se găsesc frecvente în saltele, lenjerie de pat, mobilier tapițat, covoare și textile unde este probabil să găsească suficientă hrană. Acarienii casnici sunt extrem de rezistenți, supraviețuind la umiditate scăzută. De mult timp se știe că acarienii de praf pot provoca alergii atât la animale, cât și la oameni. Două specii de acarieni pot fi luați în considerare pentru dermatita atopică la câini: Dermatophygoides farinae și Dermatophygoides pteronyssinus. Cea mai frecventă cauză de alergii la câini este prima specie menționată. Conform datelor din literatura de specialitate, 72% dintre câinii atopici răspund la D. farinae. (1) Deoarece alergenii la care animalul reacționează cu alergii provin de la acarieni și metaboliții lor, este important nu numai să eliminați acarienii, ci și alergenii derivați din aceștia (de exemplu, proteinele din fecalele acarienilor).

- FLEE - cea mai eficientă alternativă la pesticide:

FLEE - nu are efect pesticid sau insecticid, modul său de acțiune este fizic, nu există rezistență la acesta. Efectul „knock-down” al siliconului pe care îl conține este similar cu cel al permetrinei și piripoxifenului. În acest caz, efectul „knock-down” nu înseamnă când paraziții mor de fapt, ci când devin blocați.

Sprayul, care conține 0,4% dimeticonă, acționează ca o capcană lipicioasă pentru formele de dezvoltare ale puricilor și acarienilor. Puricii adulți vor fi imobilizați în decurs de 3 minute și larvele în decurs de 10 minute. Deși cochiliile continuă să evolueze, nu pot scăpa și acest lucru întrerupe ciclul de viață al puricilor. 

FLEE - alternativa cea mai eficientă de aplicare a pesticidelor

Sprayul cu un conținut de 0,4% de dimeticon este pentru purici și acarieni o capcană lipicioasă. Puricii adulți în termen de 3 minute, iar larvele în termen de 10 minute după aplicare nu mai sunt în stare să se deplaseze. După tratament, Flee își păstrează efectul timp de cel puțin 6 zile în tapițerie, imobilizând și puricii adulți și formele larvare care ajung acolo. După aplicare, mediul înconjurător poate rămâne fără purici până la 9 săptămâni, de aceea se recomandă aplicarea repetată la fiecare 6-9 săptămâni.

Cantitatea de alergeni de praf de casă poate fi redusă eficient prin controlul corespunzător al numărului de acarieni adulți, fecalele și reziduurile ce provin din cochilii.  

Toxicitate redusă. Nici pe cale orală nu are efect otrăvitor asupra alte specii de animale. Aplicarea la reptile, pești și plante este la fel de sigură.

INSTRUCȚIUNI DE UTILIZARE:

A se agita bine înainte de utilizare. Se aplică de la o distanță de cca. 40 cm. de la suprafața care va fi trataă. Pe un metru pătrat de covor, pătură sau alte suprafațe este recomandat aplicarea sprayului timp de 14 de secunde. Dacă doriți să folosiți pe o suprafață mai mare, este recomandat să agitați flaconul din când în când. Spălați-vă pe mâini după utilizare. Nu este nevoie să aplicați  în toate casă, este suficient numai în locurile unde suprafața are contac direct cu animalul.

Se recomandă utilizarea la fiecare 6 săptămâni.

PRECAUȚII:

A se păstra departe de alimente și băuturi. Evitați contactul cu ochii, dacă produsul intră în contact cu ochii, clătiți bine cu multă apă. Dacă apare iritarea ochilor, consultați un medic.

Produsul poate fi utilizat în siguranță pentru tratarea majorității suprafețelor, dar în unele cazuri, datorită naturii uleioase a materiilor prime, suprafața tratată poate fi ușor alunecoasă până la uscare, așa că aveți grijă. Înainte de a trata suprafețe speciale, individuale (de ex. Piele), este recomandabil să testați produsul pe o suprafață mică pentru a evalua efectul spray-ului asupra materialului tratat.

AVERTISMENTE: Flaconul este sub presiune și ar trebui să fie protejat de lumina directă a soarelui și nu poate fi expus la temperaturi de peste 50 ° C.  A se păstra departe de materiale combustibile. Păstrați departe de copii, să evitați fumatul în timpul aplicării.

INSTRUCȚIUNI PENTRU ELIMINAREA PRODUSULUI NEUTILIZAT SAU A DEȘEURILOR DERIVATE DIN PRODUSE MEDICINALE:

Orice produs medicinal veterinar neutilizat sau deșeuri derivate din astfel de medicamente veterinare trebuie aruncate în conformitate cu cerințele locale.

OPINIILE CUMPĂRĂTORILOR