Eukanuba Adult Boxer CKNEukanuba Adult Boxer CKNEukanuba Adult Boxer CKN
Eukanuba Adult Boxer CKNEukanuba Adult Boxer CKN

Eukanuba Adult Boxer CKN

Hrană special adecvată cerințelor nutriționale ale boxer-ilor cu varsta mai mare de 1 an, pentru articulații puternice, mușchi puternici, greutate optimă și blană strălucitoare.
Eukanuba Adult Boxer CKN
este o hrana potrivita si pentru caini din rasele Rotewiller, Setteri Englez, Setteri Irlandez și Doberman, deoarece aceste rase au nevoi nutriționale similare.

detalii despre produs
Preț brut: de la 290.39 Lei
Evaluare: 4.7 / 21 Citirea tuturor părerilor (0)
Eukanuba Adult Boxer CKN 12 kg

Eukanuba Adult Boxer CKN 12 kg

12 kg
Preț: 290.39 Lei (24.20 Lei / kg) Bugetul zilnic: 6.41 Lei?
2.99 puncte de fidelitate
Livrare: 2 zile lucrătoare?
Costuri de livrare: gratuit
buc: în coș
Pe stoc
Informațiile produsului
Analiză tipică

Hrană special adecvată cerințelor nutriționale ale boxer-ilor cu varsta mai mare de 1 an, pentru articulații puternice, mușchi puternici, greutate optimă și blană strălucitoare.
Eukanuba Adult Boxer CKN
este o hrana potrivita si pentru caini din rasele Rotewiller, Setteri Englez, Setteri Irlandez și Doberman, deoarece aceste rase au nevoi nutriționale similare.

Boxerii sunt câini atletici, energici și activi cu un temperament loial. Pentru a avea o inimă sănătoasă și un sistem imunitar puternic ei pot beneficia de o nutriție specială, așa că o hrană concepută specific pentru ei are un rol important.
Eukanuba Adult Boxer CKN este o hrană uscată completă, echilibrată, concepută special pentru a păstra sănătatea inimii și a sistemului imunitar al Boxerilor și a-i menține sănătoși și activi.

Caracteristici hrana Eukanuba Adult Boxer CKN:

  • Îmbogățită cu prebiotice FOS și antioxidanți esențiali (vitamina A, C, E și carotenoide) pentru un sistem imunitar puternic și regenerare naturală a celulelor sănătoase.
  • Conține acizi grași esențiali omega-3 și omega-6, minerale și vitamine pentru piele sănătoasă și blană strălucitoare.
  • Exercițiile fizice regulate și proteinele animale de calitate superioară vă pot ajuta câinele să aibă un trup bine format și mușchii dezvoltați.. L-carnitina contribuie la arderea grăsimilor.
  • Proteinele ușor de digerat și pulpa de sfeclă ajută la absorbția optimă a nutrienților și la o digestie sănătoasă.
  • Calciul valoros și un conținut optim de nutrienți contribuie la oase și articulații sănătoase.
  • Sistemul de îngrijire dentară îndepărtează placa de pe dinții câinelui în timp ce el mestecă, iar mineralele speciale (polifosfat) reduc acumularea de tartru.

Compoziție:
Carne uscată de pui și curcan(>24%, sursă naturală de taurină, glucozamină & sulfat de condroitină), porumb, grâu, grăsimi animale, sorg, orz, pulpă uscată de sfeclă (>2.5%), ou întreg uscat, cloruă de potasiu, grăsime de pui, cloruă de sodiu, ulei de pește, sodiu, calciu, semințe de in, fructo-oligozaharide(0.15%).

Aditivi:

Vitamine: vitamina A (12,000 IU/kg), vitamina D3 (750 IU/kg), vitamina E (200 mg/kg), beta-caroten (20 mg/kg), L-carnitină (50 mg/kg).

Oligoelemente: fier [sulfat-heptahidrat de fier] (187 mg/kg), zinc [oxid de zinc] (156 mg/kg), mangan [oxid de mangan] (21 mg/kg), mangan [sulfat-monohdrat de mangan] (15 mg/kg), cupru [sulfat-pentahidrat de cupru] (12 mg/kg), ), iod [iodură de potasiu] (2 mg/kg), cobalt [carbonat-monohidrat de cobalt bazic ] (0.4 mg/kg).

Analiză:

proteine              26.0 %
umiditate            8.0 %
grăsimi 15.0 %
cenuşă 7.3 %
fibre      2.5 %
acizi graşi Omega-3         0.3 %
acizi graşi Omega-6         2.0 %
calciu     1.25 %
fosfor   1.0 %
energie metabolizabilă 3627.0 kcal/kg

Cantitatea zilnica de hrana recomandata:

(aceste cantitati sunt orientative deoarece nevoile zilnice de hrana pot varia in functie de individ; ajustati cantitatea zilnica de hrana pentru a mentine greutatea ideala a cainelui dumneavoastra)

Greutatea cainelui

Ratia (g/zi)

20 kg

205 - 225

25 kg

235 - 260

30 kg

265 - 295

40 kg

325 - 360

50 kg

375 - 415

55 kg

400 - 445

Pentru a face schimbarea de la hrana obișnuită la Eukanuba mai ușoară, cel mai bine e ca procesul să aibă loc treptat în 4 zile. Vă recomandăm să vă hrăniți câinele de două ori pe zi. Trebuie să divizați cantitatea zilnică de hrană în câte porții îi oferiți câinelui zilnic, ajustând în funcție de vârstă, nivel de activitate și temperament. Câinele trebuie să aibă mereu aproape apă proaspătă.

Eukanuba este produsa din ingrediente de cea mai buna calitate si contine un nivel ridicat de proteine animale.
Eukanuba nu contine conservanti, arome sau coloranti artificiali.

Analiză tipică Cantitate
Proteină brută 26,00 %
Conținutul de grăsime 15,00 %
Omega-6 acizi grași 2,47 %
Omega-3 acizi grași 0,33 %
Cenușă brută 7,40 %
Celuloză brută 2,50 %
Calciu 1,25 %
Fosfor 1,00 %
OPINIILE CUMPĂRĂTORILOR