Royal Canin Maxi Adult
Promoțiechiar
-10%
Royal Canin Maxi Adult
Royal Canin Maxi Adult
Royal Canin Maxi Adult
Royal Canin Maxi Adult
Royal Canin Maxi Adult
Royal Canin Maxi Adult
Royal Canin Maxi Adult

Royal Canin Maxi Adult

Royal Canin Maxi Adult este o hrană completă pentru câinii de talie maxi (cu greutatea între 26 și 44 kg la vârsta adultă) - După vârsta de 15 luni.

detalii despre produs
Preț brut: de la 319.99 Lei ? de la 287.99 Lei
Evaluare: 4.8 / 535 Citirea tuturor părerilor (1)
-10 %Royal Canin Maxi Adult 15 kg

Royal Canin Maxi Adult 15 kg

15 kg
Preț: 319.99 Lei (21.33 Lei / kg)? Preț promoțional: 287.99 Lei (19.20 Lei / kg) Bugetul zilnic: 10.03 Lei9.02 Lei?
2.97 puncte de fidelitate
Livrare: 2 zile lucrătoare?
Costuri de livrare: gratuit
buc: în coș
Pe stocPachete promoționale
Informațiile produsului
Analiză tipică

Royal Canin Maxi Adult este o hrană completă pentru câinii de talie maxi (cu greutatea între 26 și 44 kg la vârsta adultă) - După vârsta de 15 luni.

Caracteristici:

Cerințele nutriționale variază mult la câinii de talie mare comparativ cu cei de talie mai mică, prin urmare este esențial să le oferiți o hrană echilibrată, adaptată cerințelor taliei și diverselor sensibilități specifice.

Formula ROYAL CANIN® Maxi Adult este special concepută pentru a acoperi cerințele nutriționale ale câinelui dumneavoastră.

Această hrană este recomandată câinilor de talie mare cu o greutate de 26-44 kg la stadiul adult și începând de la vârsta de 15 luni.

La câinii de talie mare, oasele și articulațiile pot fi în mod deosebit mai sensibile, prin urmare menținerea sănătății articulare a câinelui dumneavoastră este crucială pentru a combate uzura cu care s-ar putea confrunta datorită taliei sale.

Hrana ROYAL CANIN® Maxi Adult va contribui la menținerea greutății ideale pe care câinele dumneavoastră o poate susține în mod confortabil. ROYAL CANIN® Maxi este o formulă nutrițională exclusivă menită să contribuie la menținerea sănătății digestive a câinelui dumneavoastră.

În plus, fiind îmbogățită cu acizi grași omega-3 (EPA și DHA), formula ROYAL CANIN® Maxi, destinată câinilor contribuie totodată la întreținerea pielii câinelui dumneavoastră, menținând-o sănătoasă și bine hrănită.

Beneficii:

Digestibilitate ridicată

Asigură o digestie optimă datorită reţetei exclusive, cu un conținut de proteine de calitate superioară şi un aport echilibrat de fibre alimentare.

Suport pentru oase și articulații

Sprijină sănătatea sistemului osteo-articular intens solicitat în cazul câinilor de talie mare.

Piele sănătoasă datorită Omega 3: EPA-DHA

Reţetă îmbogăţită cu acizi graşi Omega 3 (EPA-DHA) care contribuie la menţinerea sănătăţii pielii.

Ingrediente:

Compoziție: proteină deshidratată de pasăre, porumb, făină de porumb, grăsimi animale, grâu, orez, gluten de porumb, proteine animale hidrolizate, pulpă de sfeclă, ulei de peşte, ulei de soia, minerale, drojdii, crustacee hidrolizate (sursă de glucozamină), cartilaj hidrolizat (sursă de condroitină).

Aditivi (per kg): Aditivi nutriţionali: Vitamina A: 16000UI, Vitamina D3: 1000UI, E1 (Fier): 38mg, E2 (Iod): 3,8mg, E4 (Cupru): 12mg, E5 (Mangan): 50mg, E6 (Zinc): 132mg, E8 (Seleniu): 0,07mg- Aditivi tehnologici: Clinoptilolit de origine sedimentară: 5g- Conservanţi- Antioxidanţi.

Constituenţi analitici: Proteine: 26,0%- Grăsimi: 17,0%- Cenuşă: 6,7%- Celuloză brută: 1,3%- per kg: Acizi graşi Omega 3: 7,8g inclusiv EPA/DHA: 4g.

*L.I.P.: proteină selecţionatădatorită gradului său ridicat de asimilare.

Analiză tipică Cantitate
Proteină brută 26,00 %
Conținutul de grăsime 17,00 %
Cenușă brută 6,20 %
Celuloză brută 1,40 %
Omega-3 acizi grași 7,5 g/kg
EPA + DHA 4,0 g/kg
OPINIILE CUMPĂRĂTORILOR
Expeditor: Stefan
Evaluare:
2021.06.04. 10:07
O mancare excelenta pentru rase de caine mari . Ciobanescul nostru e dependent de Royal canin si refuza sa manance alte branduri. Saci de mancare vin mereu ambalati impecabil, niciodata avariati. Felicitari echipei Petissimo si curierilor GLS, multa seriozitate si profesionalism!