Condițiile selectate:
Produse promoționale
Brand
Sam's Field
Special
Hrană dietetică (Light)
Hipoalergică
Fără gluten / cereale
Gestație / Lactație
Talie recomandată
Talie mică
Talie medie
Talie mare
Vârstă recomandată
Pui
Junior
Adult
Senior

Hrana super-premium pentru câini Sam's Field a fost concepută pentru a satisface cerințele nutriționale ale câinilor, ținând cont de talia rasei, de vârstă și de nevoile dietetice variate. Bogată în carne proaspătă și proteine animale, extracte de fructe și legume, alte ingrediente funcționale, formula unică asigură o digestie adecvată și o utilizare eficientă a nutrienților.

Hrana pentru câini Sam's Field vine într-o varietate de opțiuni, inclusiv hrană umedă pentru câini, hrană uscată pentru câini și unele dintre cele mai bune recompense pentru câini. dar și ulei de somon pentru câini.

Cerealele, în special grâul, reduc digestibilitatea hranei pentru câini, ceea ce înseamnă că mai puțini nutrienți sunt absorbiți în tractul digestiv. Hrana uscată pentru câini din linia Sam's Field fără cereale (No-Grain) sau conținut scăzut de cereale (Low-Grain) sunt sigure, deoarece elimină riscul de intoleranță alimentară și alte efecte secundare, pentru a oferi pe toată durata vieții nutriție de calitate și sănătoasă.  

Hrana Sam's Field este revoluționară în materie de hrană super-premium pentru câini. 

Pe langă faptul că Sam's Field a adaptat rețetele în funcție de talie și de vârsta câinelui, au conceput trei linii în funcție de nevoile și sensibilitățile câinilor, pentru a reduce riscul la intoleranța alimentară.

Linia de hrană pentru câini Sam's Field NO-Gluten (fără gluten)

Din această linie, sortimentele cu carne de vită și vițel conțin surse naturale de proteine bogate în aminoacizi și alți nutrienți importanți care hrănesc mușchii, îmbunătățesc calitatea și strălucirea blănii și ajută la menținerea unei condiții fizice optime. Carnea de vită și vițel este foarte valoroasă din punct de vedere biologic și nutrițional, iar palatabilitatea cărnii de vițel este deosebit de iubită de câini.

Sortimentele cu rață și curcan asigură Surse excelente de nutrienți, minerale, lipide, și aminoacizi esențiali pentru o hrană de înaltă calitate, o blană strălucitoare, o digestie sănătoasă și o bună creștere musculară.

Linia de hrană pentru câini Sam's Field NO-Grain (fără cereale)

Sortimentele cu pui sunt o sursă delicioasă de proteine foarte digerabile care conțin aminoacizi esențiali pentru creșterea musculară, blană strălucitoare și o stare generală optimă.

Cele cu carne de vită sunt sursă delicioasă de proteine foarte digerabile care conține aminoacizi esențiali pentru creșterea musculară.

Rețele cu somon și hering sunt o sursă delicioasă de proteine hipoalergenice care conține aminoacizi omega-3 și omega-6 pentru o piele și o blană sănătoasă

Linia de hrană pentru câini Sam's Field Low-Grain (conținut scăzut de cereale)

Sortimentele de hrană pentru câini din această linie cu somon, miel sau pui - surse delicioasă de proteine foarte digerabile. Conține aminoacizi esențiali pentru creșterea musculară, o blană de calitate și o stare generală optimă. Iar fructele și legumele contribuie la îmbunătățirea imunității.

Rezultatele vizibile ale ingredientelor și rețetelor lor de calitate superioară au făcut ca hrana pentru câini să fie atât de populară printre câini și stăpânii lor, încât proprietarii au început să ceară hrană Sam's Field și pentru pisicile lor. Sam's Field este acum disponibil și pentru pisici!

Alegeți hrana pentru câini Sam's Field din oferta Petissimo pentru a vă răsfăța cel mai bun prieten cu o hrană delicioasă și sănătoasă.

mai mult...