Gel NewcharmGel Newcharm

Gel Newcharm

Este un gel pe bază de plante folosit pentru tratamentul suplimentar al rănilor epiteliale și asigură o vindecare rapidă al rănilor. 

detalii despre produs
Preț brut: de la 38.50 Lei
Evaluare: 4.9 / 10 Citirea tuturor părerilor (0)
Gel Newcharm 25 g

Gel Newcharm 25 g

25 g
Preț: 38.50 Lei (1.54 Lei / g)
0.4 puncte de fidelitate
Livrare: 2 zile lucrătoare?
Costuri de livrare: tabel de taxe?
buc: în coș
Pe stoc
Informațiile produsului

Este un gel pe bază de plante folosit pentru tratamentul suplimentar al rănilor epiteliale și asigură o vindecare rapidă al rănilor. 

Pielea este una dintre țesuturile importante ale corpului, este un sistem sensibil de comunicare care este în contact permanent cu lumea exterioară, are un strat protector împotriva efectelor nocive. Astfel în cazul leziunilor, prezintă o ușă deschisă pentru agenții patogeni care invadează întregul organism, iar leziunile netratate sau tratate dar necorespunzător pot cauza grave afecțiuni.

Gelul NEWCHARM - o inovație revoluționară în tratamentul rănilor cutanate - este un produs natural extraordinar de eficient, care tratează leziunile cutanate de diverse origini. Datorită ingredientelor speciale pe bază de plante prezintă următoarele beneficii: este antimicrobian, antifungic, antiparazitar, antiinflamator, antiseptic, reduce mâncărimea și iritațiile, efect cicatrizant.

Gelul NEWCHARM asigură o vindecare rapidă și eficientă a rănilor, deoarece pe lângă distrugerea agenților patogeni reduce inflamația și iritația astfel reducând posibilitatea de reapariție a rănii. Datorită componentelor speciale, gelul poate fi aplicat rapid la toate temperaturile și se absoarbe repede. Datorită ingredientelor naturale nu provoacă intoxicații, chiar dacă animalul linge gelul de pe rană.

Avantajele utilizării:

- Nu conține antibiotice sau alte materiale sintetice.

- Nu prezintă riscul de a dezvolta rezistență, astfel poate fi utilizat în mod eficient pe termen lung.

- Are doar ingrediente naturale și poate fi folosit și în agricultura ecologică.

- Este un gel prietenos atât cu mediul cât și cu animalul.

- Are efect rapid, este economic.

- Se absoarbe rapid și este ușor de utilizat.

Gelul NEWCHARM este o soluție rapidă și eficientă deoarece:

- poate fi folosit ca și tratament pentru infecțiile locale ale pielii (impetigo, dermatită, infecții fungice, eczeme, scabie, plăgi infectate cu larve)
- se folosește și în cazul tăieturilor, contuziilor, plăgilor rupte, mușcate, în tratamentul chirurgical al rănilor sau în arsuri, degerături, înțepături, ulcerații
- reduce dermatitele și alergiile la câini.

Dozare/ Aplicare: curățați/spălați cu grijă pielea afectată. Dacă este necesar, îndepărtați părul de pe piele, zona afectată. Aplicați o cantitate suficientă de gel pe pielea afectată o dată pe zi (de mai multe ori dacă este necesar) până la vindecarea totală.

Specii țintă: câine, pisici

Substanțe active: Cedrus deodara,Pongamia glabra, Azadirachta indica, Acorus calamus, Eucalyptus globulus

OPINIILE CUMPĂRĂTORILOR