Șampon Virbac AllermylȘampon Virbac Allermyl

Șampon Virbac Allermyl

Șamponul Allermyl a fost dezvoltat în mod special ca adjuvant la tratamentul bolilor alergice ale pielii la câini, pisici și cai.

detalii despre produs
Preț brut: de la 119.99 Lei
Șampon Virbac Allermyl 200 ml

Șampon Virbac Allermyl 200 ml

200 ml
Preț: 119.99 Lei
1.24 puncte de fidelitate
Livrare: 11 zile lucrătoare?
Costuri de livrare: tabel de taxe?
buc: în coș
Informațiile produsului

Șamponul Allermyl a fost dezvoltat în mod special ca adjuvant la tratamentul bolilor alergice ale pielii la câini, pisici și cai.

Compoziția preparatului:

Pirocton olamina 0,5%; Digluconat de clorhexidină (sol 20%) 0,5%; Vitamina F 0,5%; Ceramida 3, Ceramida 6 II, Ceramida 1 0,5%; L-Ramnoză 0,05%; D-galactoză 0,05%; D-manoză 0,05%; Alchil poliglucozid 1%; Laurilsulfat de Na (lichid) 30%; Sulfat de laurat de Na2 15%; PEG-120 dioleat de metil glucoză 1,5%; Imidazolidinil uree 0,2%; Colagen hidroxipropil laurildimoniu hidrolizat 1%; Cocamidă DEA 2%; Apă deionizată qs 100%;

PH neutru al pielii. Neparfumat.

Specii țintă:

Câine, pisică, cal

Scurtă descriere a zonei de utilizare a preparatului, utilizarea propusă, indicații:

Șamponul ALLERMYL ajută la reducerea iritației și a mâncărimilor, regenerează pielea deteriorată și curăță epiderma. Șamponul ALLERMYL a fost dezvoltat ca un adjuvant pentru tratamentul bolilor alergice ale pielii la câini, pisici și cai, iar ingredientele sale inovatoare acționează în mai multe direcții:

- Ajută la restabilirea integrității pielii și a funcției de protecție a epidermei (acizi grași esențiali),

- Ajută la refacerea ecosistemului pielii, echilibrul microflorei.

Șamponul ALLERMYL promovează încorporarea acizilor grași esențiali și pătrunderea mai profundă a altor ingrediente, în timp ce este bine tolerat și oferă protecție pielii. Datorită microcapsulelor Spherulites® brevetate de Virbac, permite eliberarea continuă și controlată a ingredientelor active pe suprafața pielii pentru un efect mai lung.

Doze și mod de administrare:

Părul animalului trebuie umezit cu apă caldă și apoi șamponul ALLERMYL trebuie distribuit uniform pe piele și pe blană. Masează pe toată suprafața corpului și apoi clătește șamponul. Șamponează animalul din nou, dar numai după 5-10 minute spală șamponul cu multă apă caldă. Șamponul trebuie utilizat numai conform instrucțiunilor medicului veterinar curant (de 2-3 ori pe săptămână, dacă este necesar).

Avertizări:

Doar pentru uz extern. A se evita contactul cu ochii.

OPINIILE CUMPĂRĂTORILOR