Condițiile selectate:
Produse promoționale
Brand
Flamingo
KONG
Trixie
Talie recomandată
Talie mică
Talie medie
Talie mare
Vârstă recomandată
Pui
Junior
Adult
Senior

Antrenamentul de agilitate este o sursă excelentă de exerciții fizice - atât pentru tine, cât și pentru câinele tău! Antrenamentul de agilitate presupune ca animalul tău de companie să aleargă printre obstacole de mai multe ori, până când câinele tău reușește trucul. Acest sport pentru câini poate ajuta la eliberarea excesului de energie al câinelui și îi oferă o sursă de exerciții fizice.  Este, de asemenea, o modalitate excelentă pentru tine de a face mișcare! În calitate de conducător, îți veți dirija câinele prin obstacole și poți face și tu puțină mișcare. 

Pe lângă faptul că este o activitate distractivă și o sursă excelentă de exerciții fizice, antrenamentul de agilitate oferă o serie de beneficii de care poți profita atât tu, cât și câinele tău. Câinelui tău este temător, ușor de distras sau nu răspunde când îl chemi la tine? Antrenamentul de agilitate te poate ajuta să corectezi aceste comportamente problematice. Cu un antrenament consecvent, veți experimenta amândoi:

- îmbunătățirea comunicării

- atenție sporită

- creșterea încrederii

- o legătură mai puternică

- o mai mare încredere reciprocă

 Petissimo oferă o varietate de produse de antrenament pentru agilitate pentru câini pe care le puteți instala în curtea proprie pentru a perfecționa abilitățile de agilitate ale câinelui.

Echipamente versatile care vor oferi opțiuni viabile de antrenament și exerciții de agilitate în curte precum:

Stâlpi slalom: Ușor de mutat și pot fi folosite ca obstacole, precum și ca zone de slalom.

Tuneluri. Portabile și ușor de mutat, acestea pot fi, de asemenea, modelate în diferite moduri și lungimi pentru a varia exercițiul.

Obstacole de contact. Acestea pot fi totuși folosite în diferite tipuri de exerciții, în funcție de modul în care sunt așezate.  

Echipamentul de agilitate poate fi aranjat în diverse configurații, iar traseele pot fi concepute pentru a modifica gradul de dificultate și nivelul de interes pentru conducător și câine. Câinii ar trebui să cunoască și să se familiarizeze cu obstacolele individuale de agilitate, înainte de a se aștepta să parcurgă un traseu.

mai mult...