închide
K9 FullFlex™K9 FullFlex™

K9 FullFlex™

Supliment nutritiv pentru câini, care întărește cartilajele, oasele și țesutul conjunctiv - cu ingrediente întăritoare a sistemului imunitar.

detalii despre produs
Preț brut: de la 329.38 Lei
Evaluare: 4.7 / 553 Citirea tuturor părerilor (1)
K9 FullFlex™ 60 buc

K9 FullFlex™ 60 buc

60 buc
Preț: 329.38 Lei (5.49 Lei / buc)
3.39 puncte de fidelitate
Livrare: 2 zile lucrătoare?
Costuri de livrare: gratuit
buc: în coș
Pe stoc
Informațiile produsului

Supliment nutritiv pentru câini, care întărește cartilajele, oasele și țesutul conjunctiv - cu ingrediente întăritoare a sistemului imunitar.

K9 FullFlex™ datorită substanțelor active poate preveni eficient bolile musculo-scheletice la câini, dar ajută și la vindecarea acestor boli.

Studiile arată că în termen de 5-7 zile de la începerea tratamentului la 90 % dintre câini se observă o îmbunătățire semnificaivă. După câteva zile se poate observa că animalul de companie este mult mai activ, plin de viață, se mișcă mai ușor.

K9 FullFlex™ întăritor de cartilaje se poate utiliza :

-la câini de talie mare cu creștere raăidă, chiar de la vărsta de căței de poate administra pentru oase, cartilajii, tendoane,

-pentru a atenua efectele negative la câinele de lucru care se pot prezenta din cauza activității fizice mari

-crescătorilor care se ocupă cu creșterea nor tipuri de câini care sunt sensibile la dezvoltarea oaselor.

-la câini seniori, pentru menținerea felxibilității țesutului conjunctiv, păstrarea agilității și pentru întârzierea uzării articulațiilor

-rănirea țesutul conjunctiv (oasele, articulațiile, etc) , inflamațiile sau tratamentul secundar pentru diferite operații chirurgicale ortopedice, reduce perioada de recuperare și durerile.

-pentru prevenirea, tratarea și atenuarea simptomelor bolilor cauzate de întreținere incorectă, în urma îmbărânirii sau a bolilor specifice rasei (artrită , osteoartrită , diferite tipuri de displazii , etc .)

Artrita este boala cea mai întâlnită în cazul câinelor care poate afecta calitatea vieții, pe termen lung.

Aceasta poate avea diferite cauze, cum ar fi:

-hrana nepotrivită

-activitate fizică ridicată (ex.: agility, competiție, câini de lucru și vânători, etc.)

-la câini ținuți în casă, lipsa mișcării și excesul de greutate

-diferite probleme specifice rasei, anomalii la creștere

-uzurii naturale, inflamații, uzura din cauza vârstei

Ingredientele principale K9 FullFlex™ (1 buc. comprimat mestecabil 3565 mg):

 


K-9 Immunity
600mg este un ingredient din ciuperci medicinale care are acțiunea de întărirea sistemului imunitare, ajută la regenerare și ajută la protecția organismului împotriva deteriorării articulațiilor
K9 Transfer Factor™ 25 mg Moleculele mici produse în colostru au fucnția în trasnportul informațiilor între celule, activarea sistemului imunitar și reaminitirea organismelor deja învinși.
Proteine hidrolizate derivate din membrana de coaja de ouă 100 mg Este una dintre cele mai importante ingrediente. Este preparat prin hidroliză din membrana coajei de ouă pentru îmbunătățirea disponibilității biologice. Este materia primă responsabilă pentru articulații sănătoase. Printe altele, acest conținut ridicat de ESM face diferența dintre K9 FullFlex™ și produsele asemănătoare.
Extract de midie verde din Noua Zeelandă 185 mg

Principatul ingredient activ este glucozaminoglicanii (GAG) care sunt necesare pentru funcționarea diferitelor țesuturi conjunctive (ligamente, tendoane, articulații, cartilagii, lichid sinovial). Îmbunătățesc capacitatea de absorbție a apei, astfel crescând flexibilitatea țesutului conjunctiv, reduce uzura cartilajului, îmbătrânirea. Din cauza faptului că organismul nu poate produce glucozamina, deci este foarte important să înlocuim.

Mai conține acizi grași Omega 3, care oferă asistență eficace în atenuarea proceselor inflamatorii cronice.

Dismutază superoxid (SOD) 400 mg Sprijină sistemul imunitar și ajută protecția celulelordatorită efectului antioxidant. Încetinește îmbătrânirea celulelor, implicat în apărarea fibrelor țesutului conjunctiv, inhibă ridurile pielii, păstrează conținutul de apă. Producția acesteia scade împreună cu vârsta, deci este bină să se înlocuiască.
Acid hialuronic, sulfură de glucozamină, sulfură de condroitină

10mg

250mg

200mg

Componentele structurale esențiale ale țesutului conjunctiv sunt polizaharidele cu vâscozitate ridicată și compresabilitate scăzută. Lichidul cartilaginos are rolul de ”amortizor” și oferă lubrifiere suprafețetelor osoase.
Fosfat dicalcic 900mg Componentul principal structurii osoase. Acesta ajută la regenerarea cartilajului uzat și deteriorat, dar și rezistența oaselor este dată de acesta.
Extract de Bosweilla serrata 70 mg Un amestec natural analgezic (antiinflamator non-steroidien). Este un analgezic care acționează rapid și de lungă durată, asemănătare morfinei. Este complet sigur!

 

Pachetul conține 60 buc comprimate mestecabile.

Doza recomandată și modul de aplicare:

Se poate amesteca cu alimentul animalului, dar se poare da și direct în gură:

-cu greutatea corporală sub 18 kg: 1 comprimat pe zi

-cu greutatea corporală de peste 18 kg: 2 comprimate pe zi

În prima lună se recomandă furnizarea în mod corespunzător. În această perioadă cartilajele câinelui sunt reumplute cu ingredientele K-9 FullFlex. În cazul în care animalul Dvs de companie nu prezintă îmbuătățire, atunci este recomandat dozarea din când în când pentru menținerea la acest nivel.

Sfat:

Știm că sunt alte produse mult mai accesibile la preț, dar produsele noastre sunt eficiente. Dacă nu vă puteți permite nivelul de dozare recomandată, să nu uitați:

Fiecare mușcătură poate conta!

OPINIILE CUMPĂRĂTORILOR
Expeditor: Andy
Evaluare:
2022.01.20. 21:44
Recomand cu drag tuturor proprietarilor de caini! Rezultatele sunt vizibile inca de la prima saptamana de la utilizare! Mare pacat ca nu este momentan pe stoc :(