Vet-P-Im sirop (Plerasan v)Vet-P-Im sirop (Plerasan v)

Vet-P-Im sirop (Plerasan v)

Supliment pentru întărirea sistemului imunitar și creșterea vitalității. Pentru câini și pisici.

detalii despre produs
Performanță
Convalescență
Preț brut: de la 90.79 Lei
Evaluare: 4.8 / 60 Citirea tuturor părerilor (0)
Vet-P-Im sirop (Plerasan v) 120 ml

Vet-P-Im sirop (Plerasan v) 120 ml

120 ml
Preț: 90.79 Lei (0.76 Lei / ml)
0.94 puncte de fidelitate
Livrare: 2 zile lucrătoare?
Costuri de livrare: tabel de taxe?
buc: în coș
Pe stoc
Informațiile produsului

Supliment pentru întărirea sistemului imunitar și creșterea vitalității. Pentru câini și pisici.

Caracteristici:
Siropul
Plerasan®V cu pleuran beta-glucan este un preparat sanitar-veterinar pentru consolidarea sistemului imunitar și vitalitatea animalelor. Este potrivit pentru protecție împotriva infecțiilor. De asemenea, este recomandat pentru exercitiul fizic crescut, stres și oboseală generală a organismului.

Este
benefic să fie în timpul terapiei antibiotice. Crește intensitatea răspunsului imunitar și scurtează astfel perioada de până la începerea producției de anticorpi specifici după vaccinare. Contribuie la accelerarea procesului de vindecare rapidă, imbunatatind vindecarea ranilor chirurgicale si elimina infecțiile secundare dupa operatie.

Beneficii:
Siropul
Plerasan®V conține ingredientul activ, pleuran beta-(1,3 / 1,6)-D-glucan, care stimuleaza raspunsul imunitar natural al organismului în mod semnificativ. Acesta are imunomodulatoare, întărește mecanismele de aparare si rezistenta animalelor la infectii. Activeaza celulele imune importante, în special macrofagele (absorberul de corp străin), neutrofile și celule NK (celule natural ucigase). Macrofagele joacă un rol esențial în inițierea și menținerea raspunsul imun, care duce la distrugerea microorganismelor nedorite și de corpuri straine (bacterii, viruși, celule mutante) din organism, care cauzează adesea boli grave. Efectul beta-glucan pleuranului a fost testat în medicina veterinară, în scopul de a crește protecția împotriva bolilor bacteriene multiple, virale, fungice si parazitare.

Instrucțiuni de folosire

Siropul Plerasan®V este recomandat pentru a crește protecția organismului împotriva bolilor bacteriene, virale, fungice si parazitare. El ajută la normalizarea imunitatii afectate în urma administrării repetate de antibiotice, are un rol de sprijin în terapia bolilor oncologiceîntărește vitalitatea animalului, contribuie la accelerarea procesuui de vindecare, reduce si amelioreaza boala. Utilizarea siropului Plerasan®V este, de asemenea, recomandata pentru prevenirea bolilor după înțărcare a animalelor, în convalescență și pentru a îmbunătăți conditia lor generala.

Doza recomandata
:
Caini si pisici : 2 ml/5kg greutate corporala
Intre 1- 5 kg greutate
corporala: doza fixa de 2 ml / 1x zilnic

Pentru a
întări imunitatea, este recomandată utilizarea pe termen lung a siropului Plerasan®V (cel puțin 2 - 3 luni). În cazul infecțiilor timpurii și deficitelor imunitatii se poate dubla doza zilnică. Doza majorata a se ține cel puțin 3 zile.

Administrare
:

Cu seringa de dozare, în alimente sau apă, sau pentru a ii oferi direct si a se injecta în gura animalului. A se agita înainte de folosire.

Conținutul
și ambalarea:
1 ml de sirop Plerasan®V conține:
Beta
-(1,3 / 1,6)-D-glucan 10 mg (valoarea zilnică nu este stabilită)
Acid citric
2,0 mg
Acid benzoic 0,5 mg
Transportatori și excipienți 1,0 ml

Substanțele
active din sirop Plerasan®V sunt în acele cantități care sunt considerate sigure chiar și in cazul unei utilizari pe termen lung. Consumul peste doza zilnică nu produce nici un risc pentru sănătate.

Efecte
adverse:

Studiile clinice anterioare nu au reușit să raporteze nici un efect secundar al beta-(1,3 / 1,6)-D-glucanului, raportat la greutatea corporala a animalului, în comparație cu placebo.Utilizarea produsului este contraindicat la animale cu imunosupresie.

OPINIILE CUMPĂRĂTORILOR