Pulbere Aptus NutrisalPulbere Aptus Nutrisal

Pulbere Aptus Nutrisal

Aptus Nutrisal este un supliment nutrițional complementar, solubil în apă, pentru câini și pisici, cu rol de menținere a echilibrului hidroelectrolitic al organismului.

detalii despre produs
Preț brut: de la 79.89 Lei
Pulbere Aptus Nutrisal 10 x 25 g

Pulbere Aptus Nutrisal 10 x 25 g

10 x 25 g
Preț: 79.89 Lei (319.56 Lei / kg)
0.82 puncte de fidelitate
Livrare: 2 zile lucrătoare?
Costuri de livrare: tabel de taxe?
buc: în coș
Pe stoc
Informațiile produsului

Aptus Nutrisal este un supliment nutrițional complementar, solubil în apă, pentru câini și pisici, cu rol de menținere a echilibrului hidroelectrolitic al organismului.

- Nutrisal este un produs recomandat pentru combaterea deshidratarii și menținerea echilibrului balantei lichide-saruri a organismului cainilor si pisicilor. 

- Amestecul pulberii cu apă are ca rezultat o soluție izotonică

- Glucoza crește absorbția de sodiu și apă.

- Nutrisal pulbere este utilizat pentru combaterea deshidratării si lipsei de electroliți la pisici și câini, in situatiile care implica, de exemplu, tulburările intestinale.

- Atunci când un câine sau o pisică suferă de diaree, cantitati mari de lichide sunt pierdute, existand riscul deshidratarii. În acest caz, pe langa apa, animalele au nevoie de electroliți, pe care Nutrisal ii contine în proporții adecvate.

- În cazurile clinice care implica diareea, se recomandă să se administreze Attapectin deoarece formula acestui produs are rolul de a combate fermentația intestinală.

- Înlocuirea apei de băut cu Nutrisal poate fi o solutie pentru animalele de companie ulterior situatiilor care au implicat efectuarea unui efort intens sau în perioadele de caniculă.

Nutrienți:

Substanță uscată  98,5%, Cenușă 7,8%, Sodiu (Na) 18,2 mg / g, Potasiu (K) 17,8 mg / g, Clor (Cl) 29,8 mg / g, Sare (NaCl) 22,7 mg / g.

Ingrediente:

Glucoză 60%, maltodextrină 30,9%, clorură de potasiu 3,4%, bicarbonat de sodiu 3,4% și clorură de sodiu 2,3%.

Dozaj:

- Un plic de Nutrisal pulbere (25g) : 1L apă sau hrană lichida.

- Păstrați băutura Nutrisal la îndemână pentru animalul de companie.

- În cazul în care animalul de companie se afla intr-o stare deteriorata, solutia izotonica trebuie administrata pe parcursul mai multor zile.

- Necesarul mediu de lichide ale unui animal este de 0,5-1dl/ kg/ zi.

- Cel puțin această cantitate de Nutrisal se poate administra, de obicei. Solutia preparata se poate administra in cantitati mici, in mod repetat, tinand cont si de faptul ca necesarul de lichide ale unei pisici este mai mic decat al unui caine.

Atenție:

Dacă animalul nu bea in mod voluntar, se poate administra Nutrisal puțin câte puțin, direct în gura animalului, cu o seringă de plastic curată. Asigurați-vă că animalul bea cantitatea administrată. Nu ridicați capul animalului prea sus. Cereți ajutorul medicului veterinar dacă semnele persistă, dacă condiția animalului se înrăutățește.

OPINIILE CUMPĂRĂTORILOR